U mnie na razie w paczkach, ale mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć.
 U mnie na razie w paczkach, ale mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć.Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Piękne hibiskusy  U mnie na razie w paczkach, ale mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć.

U mnie na razie w paczkach, ale mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć.- kogra
- Przyjaciel Forum 
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Fiona pewno też nie lubi wychodzić w czasie deszczu jak moje kocice.
Wygląda jak królowa na włościach.
Mam żółtą trytomę ale ją chyba wyautuję, bo marnie rośnie i kwitnie.

Wygląda jak królowa na włościach.
Mam żółtą trytomę ale ją chyba wyautuję, bo marnie rośnie i kwitnie.

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu Mariusz nie prowadzi chyba już sprzedaży..szkoda będę szukać w innym sklepie.Kiedy najlepiej sadzić wiosną czy jesienią.?Proszę pomiziać Fionkę

- Amara
- 1000p 
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
kociak   

a możesz mi powiedzieć jak zrobić sadzonke z krzaczka hibisia 

moja sąsiadka ma chyba i strasznie mnie korci
  i strasznie mnie korci  

a możesz mi powiedzieć jak zrobić sadzonke z krzaczka hibisia

moja sąsiadka ma chyba
 i strasznie mnie korci
  i strasznie mnie korci  
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aniu  Twoje galtonie są przepiękne
  Twoje galtonie są przepiękne  

Wdziałam w mojej okolicy w jednym ogrodzie zestawienie galtonii z czerwoną canną pięknie to wyglądało. Muszę wiosną koniecznie pomyśleć jej zakupie

Wdziałam w mojej okolicy w jednym ogrodzie zestawienie galtonii z czerwoną canną pięknie to wyglądało. Muszę wiosną koniecznie pomyśleć jej zakupie

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ale ta księżniczka Fiona dystyngowana  pięknie pozuje do zdjęcia
 pięknie pozuje do zdjęcia  

Piękne hibiskusy, trytoma i Galtonie 

Zazdroszczę Ci trochę kwitnienia kobei moja coś marna, o kwiatach nawet nie mam co marzyć
 moja coś marna, o kwiatach nawet nie mam co marzyć 

Piękne hibiskusy, trytoma i Galtonie

Zazdroszczę Ci trochę kwitnienia kobei
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
 zielonajagoda-IwonkoTo prawda,hosty moja pierwsza miłość.Możemy identyfikować Twoje funkie zimą,,,będzie więcej czasu  będziesz wstawiała zdjatka i coś sie może wyjaśni,I życzę duuuużo zdróweczka  Iwonko,nie wiem o jakie "piękne białe liliowate kwiaty" Ci chodzi ,napisz stronę i może  które to zdjatko,To Ci odpowiem
 Iwonko,nie wiem o jakie "piękne białe liliowate kwiaty" Ci chodzi ,napisz stronę i może  które to zdjatko,To Ci odpowiem  

sweety-Aniu .W ubiegłym roku na kiermaszu kupiłam sobie dwa hibiskusy,były bez kwiatów,Brałam z innych skrzynek ale okazałao się ,że i tak sa takie same kolorki,Pamiętam,że kwitły aż do mrozów, nawet jeszcze miały pąki ale już nie zdążyły,na pewno i w tym roku tak samo będzie.I Twoje też zdążą zakwitnąć i nacieszyć oczy 

Kogra -GrażynkoFiona na deszcz nie wychodzi,,zmyka jak tylko mocniej kropi,,,czasami podziwia deszcz z tarasu A faktycznie  zachowuje  się jak królowa na włościach.
 A faktycznie  zachowuje  się jak królowa na włościach.  Ja mam trytomy 3 ,i jak się okazało wszystkie takie same kolorki,,,ale wszystkie ładnie kwitły,,tylko tamte 2 już chyba ze 2 miesiące temu.
 Ja mam trytomy 3 ,i jak się okazało wszystkie takie same kolorki,,,ale wszystkie ładnie kwitły,,tylko tamte 2 już chyba ze 2 miesiące temu.
jonatanka-AsiuOj szkoda,że Mariusz już nie prowadzi sprzedaży Sama myślałam,że jeszcze na wiosnę coś u mniego zamówię,Zobaczymy Asiu może jeszcze na wiosnę  ruszy ,a jak nie to trzeba będzie gdzie indziej szukać.Jeszcze jest fajna szkółka,też u nich sporo roślin zamawiałam-- 'OGRODY O ZIELONYCH PROGACH ".Sprawdż tam.Fionka pomizana
 Sama myślałam,że jeszcze na wiosnę coś u mniego zamówię,Zobaczymy Asiu może jeszcze na wiosnę  ruszy ,a jak nie to trzeba będzie gdzie indziej szukać.Jeszcze jest fajna szkółka,też u nich sporo roślin zamawiałam-- 'OGRODY O ZIELONYCH PROGACH ".Sprawdż tam.Fionka pomizana  

Amara-MałgosiuAle o jakiego Ci chodzi hikiskusa,o bylinowego???Wiem,że z nasion.Ja nawet spróbowałabymod korzenia trochę podzielić,Inaczej nie da się 

anym-Aniu Aniu galoni mam chyba 5 i już kilka lat.kwitną wykopuję je ,zimują w piwnicy z mieczykami i eukomisami, i na wiosnę znowu do ziemi.Na przyszły rok pasadzę je wszystkie razem ładniej wygladają w kępie niż tak po 2 

tesia39-Tersko O tak Fioina to prawdziwa księżniczka, ale pocieszna Dziękuję za pochwały.Kobea jakoś mi kwitnie i ładnie urosła,Może i Twoja jeszcze zakwitnie
 Dziękuję za pochwały.Kobea jakoś mi kwitnie i ładnie urosła,Może i Twoja jeszcze zakwitnie 

Iwonko,nie wiem o jakie "piękne białe liliowate kwiaty" Ci chodzi ,napisz stronę i może  które to zdjatko,To Ci odpowiem
 sweety-Aniu .W ubiegłym roku na kiermaszu kupiłam sobie dwa hibiskusy,były bez kwiatów,Brałam z innych skrzynek ale okazałao się ,że i tak sa takie same kolorki,Pamiętam,że kwitły aż do mrozów, nawet jeszcze miały pąki ale już nie zdążyły,na pewno i w tym roku tak samo będzie.I Twoje też zdążą zakwitnąć i nacieszyć oczy

Kogra -GrażynkoFiona na deszcz nie wychodzi,,zmyka jak tylko mocniej kropi,,,czasami podziwia deszcz z tarasu
 A faktycznie  zachowuje  się jak królowa na włościach.
 A faktycznie  zachowuje  się jak królowa na włościach.  Ja mam trytomy 3 ,i jak się okazało wszystkie takie same kolorki,,,ale wszystkie ładnie kwitły,,tylko tamte 2 już chyba ze 2 miesiące temu.
 Ja mam trytomy 3 ,i jak się okazało wszystkie takie same kolorki,,,ale wszystkie ładnie kwitły,,tylko tamte 2 już chyba ze 2 miesiące temu.jonatanka-AsiuOj szkoda,że Mariusz już nie prowadzi sprzedaży
 Sama myślałam,że jeszcze na wiosnę coś u mniego zamówię,Zobaczymy Asiu może jeszcze na wiosnę  ruszy ,a jak nie to trzeba będzie gdzie indziej szukać.Jeszcze jest fajna szkółka,też u nich sporo roślin zamawiałam-- 'OGRODY O ZIELONYCH PROGACH ".Sprawdż tam.Fionka pomizana
 Amara-MałgosiuAle o jakiego Ci chodzi hikiskusa,o bylinowego???Wiem,że z nasion.Ja nawet spróbowałabymod korzenia trochę podzielić,Inaczej nie da się

anym-Aniu Aniu galoni mam chyba 5 i już kilka lat.kwitną wykopuję je ,zimują w piwnicy z mieczykami i eukomisami, i na wiosnę znowu do ziemi.Na przyszły rok pasadzę je wszystkie razem ładniej wygladają w kępie niż tak po 2

tesia39-Tersko O tak Fioina to prawdziwa księżniczka, ale pocieszna
 Dziękuję za pochwały.Kobea jakoś mi kwitnie i ładnie urosła,Może i Twoja jeszcze zakwitnie
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu, a czy pokażesz kiedyś więcej swojej perspektywy?
Ciekawa jestem gdzie Ty te wszystkie roslionki mieścisz

Ciekawa jestem gdzie Ty te wszystkie roslionki mieścisz

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Mój też a ja już myślałam, że tylko mój taki opóźniony, ale w macierzystym ogrodzie kwitną wcześniej i nie wiem czy to wina stanowiska czy wieku roślinysweety pisze:Piękne hibiskusyU mnie na razie w paczkach, ale mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć.

Fionka do wyczochrania

Ale masz kocura wspaniałego  Ja czuję respekt do kotów, ale jestem pełna podziwu dla ich urody. To przepiękne zwierzęta.
 Ja czuję respekt do kotów, ale jestem pełna podziwu dla ich urody. To przepiękne zwierzęta.

Ja czuję respekt do kotów, ale jestem pełna podziwu dla ich urody. To przepiękne zwierzęta.
 Ja czuję respekt do kotów, ale jestem pełna podziwu dla ich urody. To przepiękne zwierzęta.- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Aniu dziękuję za link.Maja w swojej ofercie jeżówki ale mieszańcowe.Czy takie kupowałaś u nich?

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
 Margo2-Gosiu Trochę na pierwszej stronie tego wątku jest pokazane stron mojej działki,aczkolwiek nie wszyskie,Ale jakiś obaz już jest  

Maska-Marysiu Ja hibiskusy uwielbiam wszystkie.Cieszę się ,że bylinowy już mi zakwitł,A on jak zaczyna tak już do mrozów urzeka swoimi wielkimi kwiatami Mój byliwowy ma sporo pąków,już kilkoma kwiatmi kwitł i jeszcze będzie i będzie,,,Także i Twój lada chwila Cię uszczęśliwi kwiatem.A jaki masz kolorek???A Fionę wyczochram
 Mój byliwowy ma sporo pąków,już kilkoma kwiatmi kwitł i jeszcze będzie i będzie,,,Także i Twój lada chwila Cię uszczęśliwi kwiatem.A jaki masz kolorek???A Fionę wyczochram  

Izo Fiona to kotka Nasz ulubienica rodzinna
 Nasz ulubienica rodzinna  

jonatanka-AsiuJa u nich kupowałam hosty,żurawki,,,i inne ale nie kupowałam jeżówek.Jeżówki mam wsztstkie od Mariusza Wszędzie będzie trochę drożej.On miał tanie jeżówki
  Wszędzie będzie trochę drożej.On miał tanie jeżówki  

Jeszcze takie-tam ogrodowe ;: 

Zantedeschia -kalia -Calla

Nagietki

buddleja davidii

[/URL]
[/URL]
Dziewięćsił bezłodygowy (Carlina acaulis L.)

[/url]
[/url] 
Milin amerykański łac. Campsis radicans
 [URL=www.fotosik.pl]
 [URL=www.fotosik.pl] [URL=www.fotosik.pl]
 [URL=www.fotosik.pl]

Maska-Marysiu Ja hibiskusy uwielbiam wszystkie.Cieszę się ,że bylinowy już mi zakwitł,A on jak zaczyna tak już do mrozów urzeka swoimi wielkimi kwiatami
 Mój byliwowy ma sporo pąków,już kilkoma kwiatmi kwitł i jeszcze będzie i będzie,,,Także i Twój lada chwila Cię uszczęśliwi kwiatem.A jaki masz kolorek???A Fionę wyczochram
 Izo Fiona to kotka
 Nasz ulubienica rodzinna
 Nasz ulubienica rodzinna  
 jonatanka-AsiuJa u nich kupowałam hosty,żurawki,,,i inne ale nie kupowałam jeżówek.Jeżówki mam wsztstkie od Mariusza
 Jeszcze takie-tam ogrodowe ;:

Zantedeschia -kalia -Calla

Nagietki

buddleja davidii

[/URL]
[/URL]Dziewięćsił bezłodygowy (Carlina acaulis L.)

[/url]
[/url] Milin amerykański łac. Campsis radicans
 [URL=www.fotosik.pl]
 [URL=www.fotosik.pl] [URL=www.fotosik.pl]
 [URL=www.fotosik.pl]
Piękny motyl na budlei, Aniu!
U mnie dziś bura szmata na niebie i wieje, zatem o przyjemnym rozpoczęciu września nie ma mowy... tylko kawa może nas uratować!
Mimo wszystko, udanego dnia.

U mnie dziś bura szmata na niebie i wieje, zatem o przyjemnym rozpoczęciu września nie ma mowy... tylko kawa może nas uratować!
Mimo wszystko, udanego dnia.
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie mógłbym zgubić Twego pięknego ogrodu, czym cieszyłbym oczy?  

- 
				April
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witaj Ana, wybierałam się do ciebie już dawno ale jakoś ciągle brakło czasu. I teraz żałuję że nie zajrzałam. Robisz fantastyczne zdjęcia, wysoka rozdzielczość, cudne kolory, no sztuka. Zdradzisz na jakim sprzęcie pracujesz? pewnie masz dodatkowy obiektyw do makro, bo efekty są powalające.