Mój zielony kwadrat cz.4 :)
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony kwadrat cz.4 :)
Gdy zdaję czas oczywiście że Ci pomogę 

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Nie ma za co. Jeszcze nic nie zrobiłam 

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale śliczne ujęcia
Wzruszające...
Muszę powiedzieć,że gdyby ta ścieżka została bez kamieni to tez ma swój niepowtarzalny urok-ew dopełniałabym plastrami drewnianymi i tylko uzupełniła kamykami....to powiedziała mądrala Asia

Muszę powiedzieć,że gdyby ta ścieżka została bez kamieni to tez ma swój niepowtarzalny urok-ew dopełniałabym plastrami drewnianymi i tylko uzupełniła kamykami....to powiedziała mądrala Asia

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Reniu
Zdjęcia zwierzaków cudowne!!! A koni to wgl ohhhh
Reniu widzę że masz dużo trawek ozdobnych,byłam w tym tyg na zakupach iii kupiłam jedną,ale widziałam tyle różnych że oj,oj
wszystkie piękne! Może Reniu polecisz mi kilka nazw trawek takich bezproblemowych 

Reniu widzę że masz dużo trawek ozdobnych,byłam w tym tyg na zakupach iii kupiłam jedną,ale widziałam tyle różnych że oj,oj

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajne ścieżki się u Ciebie szykują. Dajesz pod kamyki włókninę?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Reniu ależ u Ciebie się dzieje
jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Ciągle tworzysz coś nowego..... jak nie nowe rabaty, to piękne ścieżki..... Wszystko naprawdę wygląda świetnie
Widzę że dzielisz żurawki, powiem szczerze, że ja robię to przez cały sezon..... jutro chyba znów kilka podzielę, bo wydałam mnóstwo roślin z ogródka i zrobiło mi się sporo miejsca
Zdjęcia córeczek z końmi przepiękne...... wciąż podziwiam pasję jaką mają Twoje dziewczyny

Widzę że dzielisz żurawki, powiem szczerze, że ja robię to przez cały sezon..... jutro chyba znów kilka podzielę, bo wydałam mnóstwo roślin z ogródka i zrobiło mi się sporo miejsca

Zdjęcia córeczek z końmi przepiękne...... wciąż podziwiam pasję jaką mają Twoje dziewczyny

-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Witaj Reniu
Ścieżki świetnie się wkomponowały w Twój cudowny ,ukwiecony ogród
Bardzo mi sie podoba i pomysł i wykonanie
Sesja z koniem
Gdzie kupiłaś Wierzbę Integrę ?Ja szukam od wiosny i nic
Moja umarła i nie mogę bez niej żyć
Weekendowe buziaki!!

Ścieżki świetnie się wkomponowały w Twój cudowny ,ukwiecony ogród

Sesja z koniem

Gdzie kupiłaś Wierzbę Integrę ?Ja szukam od wiosny i nic

Weekendowe buziaki!!
marzenia się spełniają! Dana
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Hej Reniu
pracowita pszczółko u Ciebie to dopiero praca wre...
Ścieżka bardzo ładna, rabaty rewelacja...Ty to wszystko sama? Szacun

Ścieżka bardzo ładna, rabaty rewelacja...Ty to wszystko sama? Szacun

Reniu!
Niespożyte pokłady energii i ogrodowa wena twórcza Cię nie opuszcza. Cudne też ścieżki. Znowu wrzucę pare kamulców do bagażnika i za jakiś zrobię sobie taką.
Mogłabyś coś więcej powiedzieć mi na temat dzielenia żurawek? Czemu teraz a nie wiosną. Czy w przyszłym tygodniu jak podzielę moje nie będzie za późno? Moja Marmalade składa się z kilkunasu takich jakby mniejszych kępek. Aż by się prosiło je podzielić. Robiłaś już tak wcześniej?
Niespożyte pokłady energii i ogrodowa wena twórcza Cię nie opuszcza. Cudne też ścieżki. Znowu wrzucę pare kamulców do bagażnika i za jakiś zrobię sobie taką.
Mogłabyś coś więcej powiedzieć mi na temat dzielenia żurawek? Czemu teraz a nie wiosną. Czy w przyszłym tygodniu jak podzielę moje nie będzie za późno? Moja Marmalade składa się z kilkunasu takich jakby mniejszych kępek. Aż by się prosiło je podzielić. Robiłaś już tak wcześniej?
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Twój watek zasuwa jak szalony. Nie nadążam
Ty też pracujesz jak mróweczka , Miskant APACHE to trawa śliczna.

Ty też pracujesz jak mróweczka , Miskant APACHE to trawa śliczna.
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Reniu ta róża, która Ci się podobała to Garden of Roses.
Ładne ścieżki Ci wychodzą. A ta rabata z żurawkami to ta po rewolucji? Ale ja Twoim dziewczynom zazdroszczę - fantastyczną maja pasję
Ładne ścieżki Ci wychodzą. A ta rabata z żurawkami to ta po rewolucji? Ale ja Twoim dziewczynom zazdroszczę - fantastyczną maja pasję

Pasję faktyczne mają kapitalną a zdjęcia zrobilaś takie,że chwytają za serce.Widzę dużo u Ciebie traw-szkoda,że tej mini nie mieli w ofercie.Tak blisko mieszkam tego ogrodu a dopiero z Wami się wybralam(ostatnio byłam w maju) no i zauroczyły mnie trawy tak wspaniale wkomponowane w krajobraz.Pozdrawiam(siedzę już na walizach
)

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Witajcie kochane!
Dziękuje za tak liczne odwiedzinki
Złapał mnie jakiś niedobry stan ducha.........to chyba z braku urlopu w tym roku i tak szybko przemijających dni, szczególnie tych fajnych. Nie wiem jak jest z wami, ale ja różnego rodzaju niesnaski rodzinne, chociaż bezpośrednio mnie nie dotyczą, strasznie przeżywam i jest mi z tym źle.........Niektórzy ludzie nie mają większych problemów i czepiają się pierdół, wszystko biorą do siebie, nawet jak ktoś coś zrobi nie świadomie.....koszmar!!!
Przepraszam, że tak się użalam, ale musiałam sie wygadać...........musze nauczyć się nabierać dystansu do takich rzeczy
Dzisiaj i wczoraj wieczorkiem stałam przy garach starsza córa dzisiaj ma rocznice swoich narodzin
To już 14 lat jest ze mną
Asiu dziękuję
Myślałam nad plastrami drewna.....zostawić czy nie......i doszłam do wniosku, że jednak je powyciagam i będą same kamyczki. Jak dla mnie byłoby tego za dużo, kora, kamienie, plastry drewna i jeszcze kamyczki............Dziękuje za twoja opinię
Reniu co do trawek, to nie wiem którą ci polecić, bo u mnie wszystkie ładnie rosną. Zimę przetrwały mi wszystkie. Zrobiłam kopczyki dla Red Barona, brązowych i zielonych niskich turzyc ( nazw nie znam
) Podziwiam cię, że kupiłaś tylko jedną 
Widok koni w galopie.....niezapomniany
Pozdrawiam.

Aniu nie daje pod ścieżki włókniny......nigdy nie dawałam a i rabaty mam tylko dwie nią wyłożone.
Agnieszko dzięki za odwiedziny. Jestem taki niespokojny duszek, nie umiem spokojnie usiedzieć na miejscu
Ciagle zmienia mi się koncepcja
Jeszcze mam całą różankę do przerobienia i chyba wypadnie mi kilka roślin......nie znajdę miejsca m.in. dla ostróżek
Żurawki dzielę przeważnie od sierpnia, ale to są żelazne roślinki, zawsze się przyjmą
W niedzielę chciałam z dziewczynami jechać na full-wypas lody do kawiarni a one na to, czy nie możemy jechać do stadniny
A tak miałam ochote na te lody
Spokojnej nocki.
Danusiu wierzbę kupiłam, jak dobrze pamiętam, w tamtym roku na targu.jak będę w piatek, to się rozejrzę
Ciesze się, że podoba ci się u mnie. Ciekawe kiedy mnie odwiedzisz
Buziaczki!

Dziękuje za tak liczne odwiedzinki

Złapał mnie jakiś niedobry stan ducha.........to chyba z braku urlopu w tym roku i tak szybko przemijających dni, szczególnie tych fajnych. Nie wiem jak jest z wami, ale ja różnego rodzaju niesnaski rodzinne, chociaż bezpośrednio mnie nie dotyczą, strasznie przeżywam i jest mi z tym źle.........Niektórzy ludzie nie mają większych problemów i czepiają się pierdół, wszystko biorą do siebie, nawet jak ktoś coś zrobi nie świadomie.....koszmar!!!
Przepraszam, że tak się użalam, ale musiałam sie wygadać...........musze nauczyć się nabierać dystansu do takich rzeczy

Dzisiaj i wczoraj wieczorkiem stałam przy garach starsza córa dzisiaj ma rocznice swoich narodzin

Asiu dziękuję

Myślałam nad plastrami drewna.....zostawić czy nie......i doszłam do wniosku, że jednak je powyciagam i będą same kamyczki. Jak dla mnie byłoby tego za dużo, kora, kamienie, plastry drewna i jeszcze kamyczki............Dziękuje za twoja opinię

Reniu co do trawek, to nie wiem którą ci polecić, bo u mnie wszystkie ładnie rosną. Zimę przetrwały mi wszystkie. Zrobiłam kopczyki dla Red Barona, brązowych i zielonych niskich turzyc ( nazw nie znam

Widok koni w galopie.....niezapomniany

Pozdrawiam.

Aniu nie daje pod ścieżki włókniny......nigdy nie dawałam a i rabaty mam tylko dwie nią wyłożone.
Agnieszko dzięki za odwiedziny. Jestem taki niespokojny duszek, nie umiem spokojnie usiedzieć na miejscu

Żurawki dzielę przeważnie od sierpnia, ale to są żelazne roślinki, zawsze się przyjmą

W niedzielę chciałam z dziewczynami jechać na full-wypas lody do kawiarni a one na to, czy nie możemy jechać do stadniny

Spokojnej nocki.
Danusiu wierzbę kupiłam, jak dobrze pamiętam, w tamtym roku na targu.jak będę w piatek, to się rozejrzę

Buziaczki!