Jakie cuuudne
Też mi się tak wydaje... Zimą jest chłodniej, a jak jest ciepełko, to wydaje mi się, że skrętniki więcej wody potrzebują i o przelanie nietrudno. Zresztą teraz ogólnie ich forma wydaje mi się słabsza, być może to przez te upały, sama nie wiem...
kociara-Krysiu ja jakiś czas temu pogodziłam się z faktem że nie mogę mieć wszystkiego. Bardzo mi się podobają np. róże ale ich nie mam i chętnie oglądam u innych.
justus27-Justynko ja też bardzo lubię takie kwiaty.
Kasia1007-Kasiu mnie tez nie zawsze się udaje, ostatnio udało mi się zalać Justę a Bronia już drugi raz odmówiła współpracy.
Aniu witaj .Ja jestem zauroczona skrętnikami i ciągle mi mało chociaż miejsca na parapetach ubywa, muszę pomyśleć o jakimś regale na te roślinki.A gdzie można zobaczyć Twoje?
Storczyk z poprzedniej strony, ten żółty - jest cudowny w kolorze. Jeśli kiedyś jeszcze będę mieć to tylko takiego. Czy się zdecyduję to jeszcze nie wiem.
Coraz bardziej podobają mi się skrętniki. Np ten pn Mira-6018 jest niespotykanie ustrojony w falbaneczkę a Katie na pierwszy
rzut oka sprawia wrażenie bardzo fiołkowego - żeby jeszcze ten zapach?!...............