Witaj Nela
Dziękuję za odwiedziny. Ja też dopiero od tego roku z trawami sobie poczynam....ale odwzajemniają się tak pięknym wzrostem na tak kiepskiej ziemi....że też wertuję internet i szkółki za nowymi odmianami. Ostatnio zakupiłam ostnicę piaskową , ma kolor srebrny, liście dość grube- ciekawa.

Hej Saro
Miskant wypuszcza coraz więcej pióropuszy, super jest!

Marzenko
Dzięki że zaglądasz do mnie choć ostatnio zdjęć nie za wiele...jakiegoś lenia mam trochę

Przeglądam internet za ciekawymi zestawieniami traw z krzewami, bo one trochę późno startują więc długo będą takie suche dziury na rabacie...

Agnieszko
Dzięki że uświadomiłaś mi że mam surfinię a nie milion bells który kupowałam.....
Doniczkowe są już umęczone, heliotrop już straszy uschniętymi liśćmi, fuksje dostały chyba jakiegoś grzyba, jedynie pelargonie i koleusy daja jeszcze radę.

Beatko
Ja co roku zawijałam glicynię i ona i tak przemarzała tak na połowie pędów, to samo mam z hortensjami ogrodowymi....brak mi już do nich cierpliwości...

Witaj Tereso
Dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej....
;:3Aniu
Z plecakiem po górach to pewnie i ja już bym nie połaziła ale na jedna, dwie noce pod namiotem jeszcze się skuszę...

Mejra2010
Witaj, dzięki że wpadłaś.

Celinko
Faktycznie ja też nie spodziewałam się po nich takiego uroku i tego że są tak mało wymagające....