Będzie fotorelacja z górskich wypraw

Grażynko jeszcze zdjęcia w aparatach,muszę usiąść i je zgrać ,przejrzeć...gracha pisze:Witaj turystko,fajnie na pewno było,ale też pewnie małoBędzie fotorelacja z górskich wypraw
Krysiu dzisiaj o Tobie myślałam,ale dam radę po niedzieli,jutro już czwartek ,a wolę wysłać na poczatku tygodniachristinkrysia pisze:Kobietki .... toż to jeszcze sporo lata przed nami a Wy już o jesieni i jesiennych porządkach !!!
Dziwne ale ja lubię tą końcówkę lata i sielski spokój bez upałów, które bardzo mnie męczą.
Witaj Dorotko - jak się obrobisz to na spokojnie odezwij się na PW lub maila i będziemy działać .
Pośpiechu nie ma

A gdzie zamawiałaś???dorcia7 pisze:Dzisiaj zamówiłam róże :
Osiria
Chopin
Casanova
Queen of Bermuda
Nostalgie

Nostalgię na allegro a resztę we Floribundzieanabuko1 pisze:A gdzie zamawiałaś???dorcia7 pisze:Dzisiaj zamówiłam róże :
Osiria
Chopin
Casanova
Queen of Bermuda
Nostalgie
Jestem ,jestem ,na działce działam bo miejsce na róże trzeba robić ,choć będą dopiero w październiku to rabatę musiałam przerobić,a dziś też zaczęłam poszerzać kosztem trawniczka rabatę żurawkową -będize ładnie mam nadziejęaage pisze:Naładowana energią, pozytywnie nastawiona, wypoczęta.
Cieszę się że już jesteś

! Czytam, że i u Ciebie szykują się jesienne zmiany. Ładne różyczki zamówiłaś,  szczególnie zestaw: Nostalgie, Chopin i Osiria będzie się ładnie prezentował.
 ! Czytam, że i u Ciebie szykują się jesienne zmiany. Ładne różyczki zamówiłaś,  szczególnie zestaw: Nostalgie, Chopin i Osiria będzie się ładnie prezentował.

. Fajny zestaw róż zamówiłaś, koniecznie pokaż jak przyjdą.
 . Fajny zestaw róż zamówiłaś, koniecznie pokaż jak przyjdą.

lubelski złotlin pozdrawia wielkopolski
 lubelski złotlin pozdrawia wielkopolski