A mi w ogóleczar_na pisze: Pomyślę o kartonach jak będę miała większą ilość szyszek uzbieraną ,bo odkryte średnio mi się podobają![]()
SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd
Re: SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd
Pozdrawiam. Ewa
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
a ja chciałam być taktowna i kartonowo delikatna to Ewa dowaliłamewa pisze:A mi w ogóleczar_na pisze: Pomyślę o kartonach jak będę miała większą ilość szyszek uzbieraną ,bo odkryte średnio mi się podobają![]()
![]()
- na biegu rozdrabniacz włączałam, aby tylko je przykryć
![]()
Ania ja mam przygotowane ubrania do wystawienia na tablicę bądz aleg..ale nie chce mi sie fotek zrobić
i książki też mam na sprzedaż
najgorzej się za to zabrać..
ja kiedyś sprzedałam regał na tv z ikea za 9,90 no cóż za tyle została zlicytowana i tyle dostałam
najgorzej się za to zabrać..
ja kiedyś sprzedałam regał na tv z ikea za 9,90 no cóż za tyle została zlicytowana i tyle dostałam
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- czar_na
- 1000p

Oj tak najgorzej się zabrać. Nienawidzę też fotografować ubrań dlatego zapobiegliwie robię zdjęcia Madzi jak w nich chodzi i mam połowę mniej roboty przy wystawianiu.
9,90 szkoda ,że to nie ja kupiłam ,bo okazja nie lada
9,90 szkoda ,że to nie ja kupiłam ,bo okazja nie lada
- renzal
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Ewuniu! jaki macie rozdrabniacz? Ja nigdy nie miałam, a muszę koniecznie kupić na dniach.mewa pisze:A mi w ogóleczar_na pisze: Pomyślę o kartonach jak będę miała większą ilość szyszek uzbieraną ,bo odkryte średnio mi się podobają![]()
![]()
- na biegu rozdrabniacz włączałam, aby tylko je przykryć
![]()
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Oj. Ewa przypomiała mi o rozdrabniaczu a ja się rozdrobniłam i zamawiam wreszcie blat do mebli kuchennych
.
Aniu, czy coś wymyśliłaś z rabatą przy bramie?
Aniu, czy coś wymyśliłaś z rabatą przy bramie?
Pozdrawiam. Ewa
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Właśnie taki sam odszedł na zawsze, bo wysiadł element z przyciskami a wątpię żeby opłacało się naprawiać.
Element z przyciskami to chyba nic skomplikowanego dla majsterkowicza ,wiec o to się nie martwię - mam braciszka który takie rzeczy robi
Moja ostatnia kosiarka (Najtańsza Flora
) w ciągu 5 lat przeszła już 4 operacje i nie chce odejść do krainy snów
Gorzej by chyba było jakby walec poszedł
. Na razie jestem zadowolona
Gorzej by chyba było jakby walec poszedł
Pozdrawiam. Ewa
- czar_na
- 1000p

Rozdrabniacz dobra rzecz choć pewnie nie prędko się doczekam. Póki co za rozdrabniacze gałęzi robią moje psy
Marzenko pochwal się kuchnią ! Jaki blat zamówiłaś ?
Co do rabaty to ciągle myślę. Muszę ją chyba rozrysować i wrzucić na forum. Od strony bramy po wyłożeniu płytami miejsca pod śmietniki zostanie mi niewielkie półkole z "ziemią" w której musi zmieścić się pergola z bluszczem (szukam zimozielonego) a pod nim chciałam posadzić różnokolorowe żurawki. Zamówiłam już u Maria5. W tym miejscu nie może rosnąć nic większego ,bo w przyszłości (dalekiej ale jednak) ma być zamontowany napęd. Pan mąż więc nie powoli
Z drugiej strony będzie więcej miejsca ale w połowie rabaty rośnie sosna ,która z wiadomych względów zostaje więc muszę się jakoś z nią dopasować. Muszę tam wsadzić rośliny,które nie będą domagały się częstego podlewania i będą dekoracyjne przez cały sezon wegetacyjny w ramach ożywienia myślałam o kwitnących terminatorkach jednorocznych typu aksamitki itp.
Marzenko pochwal się kuchnią ! Jaki blat zamówiłaś ?
Co do rabaty to ciągle myślę. Muszę ją chyba rozrysować i wrzucić na forum. Od strony bramy po wyłożeniu płytami miejsca pod śmietniki zostanie mi niewielkie półkole z "ziemią" w której musi zmieścić się pergola z bluszczem (szukam zimozielonego) a pod nim chciałam posadzić różnokolorowe żurawki. Zamówiłam już u Maria5. W tym miejscu nie może rosnąć nic większego ,bo w przyszłości (dalekiej ale jednak) ma być zamontowany napęd. Pan mąż więc nie powoli
Z drugiej strony będzie więcej miejsca ale w połowie rabaty rośnie sosna ,która z wiadomych względów zostaje więc muszę się jakoś z nią dopasować. Muszę tam wsadzić rośliny,które nie będą domagały się częstego podlewania i będą dekoracyjne przez cały sezon wegetacyjny w ramach ożywienia myślałam o kwitnących terminatorkach jednorocznych typu aksamitki itp.
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Aniu, chorobcia... ja mam rozdrabniacz u siebie, nieużywany, bo potwornie hałasuje, co w warunkach miejskich jest dużą wadą. Stoi zatem w garażu i się marnuje. Chętnie bym go Ci jakoś sprezentowała (sama dostałam, więc kosztów nie poniosłam), ale ni diabła nie wiem jak to dostarczyć.... Jeśli oczywiście byłabyś chętna
Wygląda bardzo podobnie do tego u mewy na obrazku.
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
- czar_na
- 1000p

Zuza baaaaardzo kusząca propozycja ale nie mam auta w którym on by się zmieścił a wynajmować transport na taką odległość to pewnie koszt nowego 
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Ano właśnie... Ja auto transportowe mam, ale z kolei w Twoje strony nie jeździmy. W każdym razie sprzęt jest, jakby pojawiła się jakaś okoliczność sprzyjająca, to się polecamczar_na pisze:Zuza baaaaardzo kusząca propozycja ale nie mam auta w którym on by się zmieścił a wynajmować transport na taką odległość to pewnie koszt nowego
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
- czar_na
- 1000p

Dziękuję będę myśleć
Jakbyście chcieli sobie wycieczkę w okolice Krakowa zrobić to serdecznie zapraszam (bez rozdrabniacza tak samo serdecznie jak z
)
Idę z dziecięciem i sierściuchami do lasu narobić hałasu a potem rozrysuję rabatę
Jakbyście chcieli sobie wycieczkę w okolice Krakowa zrobić to serdecznie zapraszam (bez rozdrabniacza tak samo serdecznie jak z
Idę z dziecięciem i sierściuchami do lasu narobić hałasu a potem rozrysuję rabatę
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aniu, bluszczu zimozielonego ile chcesz? No i przypomnij adres, bo nie zapisałam