a w widoczku można się rozmarzyć

Wiesz jako to jest jak ktos lubie kwiaty i ładnie to lubie i pracę,,,nigdy sie niekończącą
 Wiesz jako to jest jak ktos lubie kwiaty i ładnie to lubie i pracę,,,nigdy sie niekończącą  

A widoczki zachodem słońca uwielbiamm,,i masz racje można przy nich troche sobie poamyrzyć
 A widoczki zachodem słońca uwielbiamm,,i masz racje można przy nich troche sobie poamyrzyć  

[/url]
[/url]  [/url]
[/url] 

[/url]
[/url]  

[/URL]
[/URL] 

[url=http://www.fotosik.pl]
 [url=http://www.fotosik.pl]

.Nie mogłam się napatrzeć.Czy masz jakąś odmianę która rośnie w słonecznym miejscu?Jeżówki cudeńka.
 .Nie mogłam się napatrzeć.Czy masz jakąś odmianę która rośnie w słonecznym miejscu?Jeżówki cudeńka. 

duże, zdrowe po prostu PIĘKNE!
  duże, zdrowe po prostu PIĘKNE! 

Strasznie podoba mi się taki hostowy busz
  Strasznie podoba mi się taki hostowy busz 

Ogród przeszedł przeobrażenie ! Jest uporządkowany, kolorowy i elegancki. Podoba mi się ! Hosty są śliczne, Twoja ulubiona Orange  - cudna! Ja mam dwie hosty, bałam się więcej posadzić z uwagi na brak u mnie cienia, a te ukryłam pod większymi roślinkami. Jeżówki równie piękne i lilie ! Jak i cała reszta cudowności u Ciebie
  Ogród przeszedł przeobrażenie ! Jest uporządkowany, kolorowy i elegancki. Podoba mi się ! Hosty są śliczne, Twoja ulubiona Orange  - cudna! Ja mam dwie hosty, bałam się więcej posadzić z uwagi na brak u mnie cienia, a te ukryłam pod większymi roślinkami. Jeżówki równie piękne i lilie ! Jak i cała reszta cudowności u Ciebie  )  Masz jakieś plany na jesień ? coś będziesz dosadzać ?
)  Masz jakieś plany na jesień ? coś będziesz dosadzać ?

Uwielbiam jeżóweczki i hosty
 Uwielbiam jeżóweczki i hosty  Piękny też jest Twój biały zawilec japoński. Mi mojego wcięło po zeszłej zimie. Przetrwał jedynie różowy. Ale chyba muszę go gdzieś przesadzić, bo ze sporego krzaczka zrobiła się mała kępka
 Piękny też jest Twój biały zawilec japoński. Mi mojego wcięło po zeszłej zimie. Przetrwał jedynie różowy. Ale chyba muszę go gdzieś przesadzić, bo ze sporego krzaczka zrobiła się mała kępka   No i powojniki... przepiękne
 No i powojniki... przepiękne  Ja myślę o dosadzeniu jakichś na pergole z różami. Tylko tak myślę sobie... czy powojniki nie zagłusza róż na tej pergoli, jak za bardzo się rozrosną?
 Ja myślę o dosadzeniu jakichś na pergole z różami. Tylko tak myślę sobie... czy powojniki nie zagłusza róż na tej pergoli, jak za bardzo się rozrosną?

Różne odmiany tworzą piękne kompozycje ,
 Różne odmiany tworzą piękne kompozycje ,