Jak zawsze mocno spóźniona

Świetne zdjęcia
 Widać jak dużo się już zmieniło na Twojej działeczce i ile pracy w nią wkładasz.
 Widać jak dużo się już zmieniło na Twojej działeczce i ile pracy w nią wkładasz.Budleja...
 przeogromna
 przeogromna 
A kocisko przepiękne

Widać jak dużo się już zmieniło na Twojej działeczce i ile pracy w nią wkładasz.
 Widać jak dużo się już zmieniło na Twojej działeczce i ile pracy w nią wkładasz. przeogromna
 przeogromna 

.Oj budleja faktycznie ogromna.Floksiki wszystkie ładniutkie,ten biały bez oczka śliczny.Pozdrawiam.
 .Oj budleja faktycznie ogromna.Floksiki wszystkie ładniutkie,ten biały bez oczka śliczny.Pozdrawiam.

Aniu też kocham kosmosy
 Aniu też kocham kosmosy   Budleja piękna, moje zmarzły ubiegłej zimy
 Budleja piękna, moje zmarzły ubiegłej zimy   Papryczki od ciebie pięknie rosną ,były późno siane
 Papryczki od ciebie pięknie rosną ,były późno siane  

Folksy bardzo lubię i ich cudowny zaopach
 Folksy bardzo lubię i ich cudowny zaopach  Dziękuję za uznanie
 Dziękuję za uznanie  
  dziękuję za miłe słowa..Floksy te na słońcu  juz przekwitaja , a te w cieniu jeszcze kwitną.Bardzo je lubię .Języczka i budleja z dnia na dzień pięknieje,A popatrz,ńic nie wiedziałam,że na drugiej półkuli uważana jest  za chwast
  dziękuję za miłe słowa..Floksy te na słońcu  juz przekwitaja , a te w cieniu jeszcze kwitną.Bardzo je lubię .Języczka i budleja z dnia na dzień pięknieje,A popatrz,ńic nie wiedziałam,że na drugiej półkuli uważana jest  za chwast  Mi one sie podobaja i nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich.Dziękuję za miłe słowa
 Mi one sie podobaja i nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich.Dziękuję za miłe słowa  
  floksiki lubię, bardzo.A budleja moja pierwszy rok taka duża i fajna
 floksiki lubię, bardzo.A budleja moja pierwszy rok taka duża i fajna  Ja tylko nasypuję kopczyk z trocin na budjeję i to wszystko
 Ja tylko nasypuję kopczyk z trocin na budjeję i to wszystko  

No cóż zmiany widoczne,bo to 6 latek mija,Chociaz przez pierwsze 2 lata to tam nic sie nie działo.,oprócz  wypalenia chwastów,posadzenia tuji i zasiania trawy,Ale jak chce mieć sie ładnie to trzba pracowac i pracować
 No cóż zmiany widoczne,bo to 6 latek mija,Chociaz przez pierwsze 2 lata to tam nic sie nie działo.,oprócz  wypalenia chwastów,posadzenia tuji i zasiania trawy,Ale jak chce mieć sie ładnie to trzba pracowac i pracować  Fiona to nasza ulubienica rodzinna
 Fiona to nasza ulubienica rodzinna  a dubleja pierwszy rok taka duuuużżąaaa urosła i cieszy oczy
 a dubleja pierwszy rok taka duuuużżąaaa urosła i cieszy oczy  

Kosmosy bardzo mi sie podobaja,,,to sa posiane  z Twoich nasionek
 Kosmosy bardzo mi sie podobaja,,,to sa posiane  z Twoich nasionek  .Mam pytanko,czy one się juz potem wysiewają  czy trzeba je co roku na wiosnę siać??Bo ja mam je pierwszy raz  i niestety nie wiem
 .Mam pytanko,czy one się juz potem wysiewają  czy trzeba je co roku na wiosnę siać??Bo ja mam je pierwszy raz  i niestety nie wiem  

[/url]
[/url] 

Melduję się i ja...tak Wam szybko uciekają te wątki że wiecznie jestem spóźniona....
 Melduję się i ja...tak Wam szybko uciekają te wątki że wiecznie jestem spóźniona....
 dla tak pieknych mieczyków,bo ja swoje chyba zostawię w ziemi na zmarnowanie,nic z nich nie wychodzi mi.Widzę,ze masz galtonię,czy wykopujesz ja na zimę?
 dla tak pieknych mieczyków,bo ja swoje chyba zostawię w ziemi na zmarnowanie,nic z nich nie wychodzi mi.Widzę,ze masz galtonię,czy wykopujesz ja na zimę?
 bardzo je lubię.
 bardzo je lubię.

Ale mnie jakoś znalazłaś.Budleja  w tym roku pierwszy raz taka duża   i cieszy  przez to
 Ale mnie jakoś znalazłaś.Budleja  w tym roku pierwszy raz taka duża   i cieszy  przez to   
  Wykop,może na drugi rok Ci  wypięknieją
 Wykop,może na drugi rok Ci  wypięknieją  galtonie zawsze już wykopuję na zimę
 galtonie zawsze już wykopuję na zimę  
  mnie też on zaciekawił,,,ciekawe co tam szukał, muszki czy pyłku
  mnie też on zaciekawił,,,ciekawe co tam szukał, muszki czy pyłku  
  Dziękuję
 Dziękuję 
 Melduje się u ciebie spóźniona ale zachwycona, piękne kwiaty ślicznie obrobione zdjęcia
 Melduje się u ciebie spóźniona ale zachwycona, piękne kwiaty ślicznie obrobione zdjęcia  

jest prześliczna, troszeczkę zazdroszczę Ci możliwości oglądania boćków, o widzę pięknego milina.
  jest prześliczna, troszeczkę zazdroszczę Ci możliwości oglądania boćków, o widzę pięknego milina.