coraz bardziej zaczyna mnie fascynować hydroponika bo naprawdę widzę że rośliny o niebo szybciej rosną niż w tradycyjnej ziemi

[/b]
[/b]

,tak mówią Ci ktorych juz namowiłam na hydroponikę. Bedzie mi miło jezeli   Ci sie powiedzie.............co ja mowię ,oczywiscie że sie powiedzie,nie ma innej możliwosci,to proste jak drut.Robiąc szczepkę z sundavilli pamietaj o oberwaniu dolnych listków i osusz chusteczką wypływajace mleczko.
 ,tak mówią Ci ktorych juz namowiłam na hydroponikę. Bedzie mi miło jezeli   Ci sie powiedzie.............co ja mowię ,oczywiscie że sie powiedzie,nie ma innej możliwosci,to proste jak drut.Robiąc szczepkę z sundavilli pamietaj o oberwaniu dolnych listków i osusz chusteczką wypływajace mleczko. o osuszeniu wypływającego mleczka.A moze to nie ma aż  takiego znaczenia.
 o osuszeniu wypływającego mleczka.A moze to nie ma aż  takiego znaczenia. że ma juke w hydro.
 że ma juke w hydro.
 A to tylko dzięki Tobie
 A to tylko dzięki Tobie 

co prawda nie wytarłam tego mleczka ale zmieniłam wodę dziś rano i już chyba nie powinno lecieć... sprawdzę później i gdyby co to wytrę ;) poza tym wrzuciłam kawałek węgla drzewnego (takiego do grilla) - tak gdzies wyczytałam na forum naszym, że to pomaga, roślinki nie gniją stojąc w wodzie...
 co prawda nie wytarłam tego mleczka ale zmieniłam wodę dziś rano i już chyba nie powinno lecieć... sprawdzę później i gdyby co to wytrę ;) poza tym wrzuciłam kawałek węgla drzewnego (takiego do grilla) - tak gdzies wyczytałam na forum naszym, że to pomaga, roślinki nie gniją stojąc w wodzie...

w tym świeczniku kupiłam maleńkie , zmarnowane sedum.
 w tym świeczniku kupiłam maleńkie , zmarnowane sedum. (nie śmiejcie się)
(nie śmiejcie się)