Przyjade, to je naprawimyLolivette pisze:PieknaPrawie tak piekna jak na zywo
Moje botaniki pewnie umra niedlugo
wiec chociaz u Ciebie sie naciesze widokiem
Moje kolorowe okna cz.II
- marta325
- 1000p

- Od: 15 lip 2012, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje kolorowe okna cz.II
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
fiu fiu... cudnie Ci zakwitła
kwiat jeden bo jeden ale może to i dobrze, bo od nadmiaru szczęścia zwariowałabyś 
- marta325
- 1000p

Moze masz racje AniuDufin pisze:fiu fiu... cudnie Ci zakwitłakwiat jeden bo jeden ale może to i dobrze, bo od nadmiaru szczęścia zwariowałabyś
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Bo to chyba sama Bellinka nawet jestDufin pisze:śliczny, bardzo podobny do bellinki
http://www.phals.net/bellina/index_e.html
- Dufin

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
no popatrz Pati jaki to człowiek nieuświadomiony
ale mówisz, ze Borneo bardziej Ci się podoba od Belliny

-
kasia74

- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale ślicznie Ci zakwitła 
Jutro wkleje... wszystkie pedziki usychajaCallanthe pisze:Loli, ale jak umierają![]()
Pokaż zdjęcie
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Dokładnie, bo każdy storczyk jest tutaj piękny i ma swój urok. Obojętnie czy kosztował 5 zł czy 500 zł. Każdy tutaj poradzi, pocieszy i wspomoże dobrym słowem.
- Alice 12
- 1000p

- Od: 7 lip 2013, o 19:44
No ale teraz nie wolno nam juz nazywac naszych storczykow po swojemu, np. Paputek nie jest poprawna nazwa botniczna i nie wolno nam tak ich nazywac 
To prawda, bo rośliny mają swoje nazwy i tego się trzymajmy bo wszelkie zdrobnienia i przeinaczenia wprowadzają w błąd nowych forumowiczów./mod.
To prawda, bo rośliny mają swoje nazwy i tego się trzymajmy bo wszelkie zdrobnienia i przeinaczenia wprowadzają w błąd nowych forumowiczów./mod.
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
- marta325
- 1000p

Mnie sie wydaje, ze skoro watek jest moj, to moge pisac jak mi sie podoba. Jak będę chciala pisac wszystko poprawnie, to pojde na dzial problemowy. Albo niech zrobia poddzial storczykowy do pogaduch. Wtedy ten umrze smiercia naturalna jak sadze.Bo nudny bedzie jak flaki z olejem
Jak nazwa sekcji mówi, tu jest miejsce na dyskusję o storczykach a dział do luźniejszych rozmów jest tutaj. Proszę przestrzegać regulaminu./mod.
Jak nazwa sekcji mówi, tu jest miejsce na dyskusję o storczykach a dział do luźniejszych rozmów jest tutaj. Proszę przestrzegać regulaminu./mod.
- marta325
- 1000p

Ok zgadzam sie częściowo z moderatorem. Ale wydaje mi się, ze rozmowa o welnowcach byla jak najbardziej na temat. I nie rozumiem dlaczego nie można w dziale o storczykach założyć wątku do luźnych rozmów.
marta325 pisze:Ok zgadzam sie częściowo z moderatorem. Ale wydaje mi się, ze rozmowa o welnowcach byla jak najbardziej na temat. I nie rozumiem dlaczego nie można w dziale o storczykach założyć wątku do luźnych rozmów.
Taki wątek by rozwiązał problem moderatorów.
Fajnie by było jakby mod się odezwał a nie edytował posty... to takie chowanie głowy w piasek.
Moderatorzy, trochę wyluzucie.. bo nikt wam tu nie zostanie
Marta- boskie piękności, śwlicznie kwitnie
Weronika, nie ma powodu zeby sie obrazac, te uwagi moderatora nie sa edytowaniem i nie mozna absolutnie nazywac edytowaniem postow.mara pisze:Taki wątek by rozwiązał problem moderatorów.marta325 pisze:Ok zgadzam sie częściowo z moderatorem. Ale wydaje mi się, ze rozmowa o welnowcach byla jak najbardziej na temat. I nie rozumiem dlaczego nie można w dziale o storczykach założyć wątku do luźnych rozmów.
Fajnie by było jakby mod się odezwał a nie edytował posty... to takie chowanie głowy w piasek.
Moderatorzy, trochę wyluzucie.. bo nikt wam tu nie zostanie![]()
poza tym nie maja one nic wspolnego z pieknymi storczykami Marty.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Ależ ja się nie obrażam
Tylko chodzi mi o to, żeby ten moderator podpisujacy się "mod" się ujawnił chociaż nickiem- bo serio.. tak na prawdę nie wiemy z kim rozmawiamy.
Jovanka fajnie się dopisuje w postach - bo się podpisuje.
Ale ok.. już nie robię off topa- i tak będzie to siedzieć w koszu.
Jovanka fajnie się dopisuje w postach - bo się podpisuje.
Ale ok.. już nie robię off topa- i tak będzie to siedzieć w koszu.