Nadal u mnie sucho jak diabli ,prawdziwy deszcz ostatnio padał u mnie 14 lipca ,to wyobraz sobie jak wygląda ziemia.
Co dzień pogoda mówi o upałach w Przemyślu ,dziś ma być 32 stopnie,w całej Polsce ulewy a tu nic

Miłego dzionka

Maraton polsko-czesko-słowacki zakończony, teraz stacjonarnie na ogrodzie... odpoczywam ....
 Maraton polsko-czesko-słowacki zakończony, teraz stacjonarnie na ogrodzie... odpoczywam ....  

ej no...to nie fair, przywiązać ludzi do siebie, nakarmić, kawą napoić, obłaskawić, a potem porzucićKeetee pisze:Pozdrawiam kochani serdecznie, potem co moze skrobne baj
 Wróć Ty w koncu do nas, bo jesień sie zbliża, Twojego niepohamowanego optymizmu na jesienne doły nam trzeba
 Wróć Ty w koncu do nas, bo jesień sie zbliża, Twojego niepohamowanego optymizmu na jesienne doły nam trzeba 

a potem się zrywam i pedze dalej ...
  a potem się zrywam i pedze dalej ... 

dziekuje ci kochana, to bardzo miłe co piszesz ,wiesz
  dziekuje ci kochana, to bardzo miłe co piszesz ,wiesz   

i zajrzalam rowniez do Ciebie , bardzo mi sie podoba ...
 i zajrzalam rowniez do Ciebie , bardzo mi sie podoba ... zdecydowac sie jakos nie moge
 zdecydowac sie jakos nie moge 

, Giraffe...drugie cudo
 , Giraffe...drugie cudo   , Adadgio ...trzecie cudo
 , Adadgio ...trzecie cudo   , Variegatus czwarte cudo
 , Variegatus czwarte cudo  ,mam jeszcze taki od Effci...Little Siver Spider...niewysoki ...cudny
  ,mam jeszcze taki od Effci...Little Siver Spider...niewysoki ...cudny  
 wiesz ja raczej nie narzekam...u mnie jest w porzadku i sie Dzięki Bogu układa ale ostatnio wiesci od przyjaciół mnie przygniotły z deka...człowiek sie stara być silnym dla tych ,którzy tego potrzebują i byc dla nich ...ale z czasem brak sił i tez trzeba wyskoczyc gdzieś sie podładować .mam nadzieję ,ze szybko dojde do formy i ty sie trzymaj kochana
 wiesz ja raczej nie narzekam...u mnie jest w porzadku i sie Dzięki Bogu układa ale ostatnio wiesci od przyjaciół mnie przygniotły z deka...człowiek sie stara być silnym dla tych ,którzy tego potrzebują i byc dla nich ...ale z czasem brak sił i tez trzeba wyskoczyc gdzieś sie podładować .mam nadzieję ,ze szybko dojde do formy i ty sie trzymaj kochana  

Podładuj bateryjki i wracaj do nas
  Podładuj bateryjki i wracaj do nas   

bo jak sie tak rozochocisz tym niebywaniem to wkrótce będziemy Cie oglądać tylko od święta
  bo jak sie tak rozochocisz tym niebywaniem to wkrótce będziemy Cie oglądać tylko od święta