Przynajmniej sobie popatrze bo nigdzie go trafic nie moge
 Przynajmniej sobie popatrze bo nigdzie go trafic nie moge  

.ja chce ,zeby moj znowu zakwitl
 .ja chce ,zeby moj znowu zakwitl 

DziękiDufin pisze:valdessa keiki to rosną np. na pędach u storczyków a basal keiki u podstawy czyli z trzonu ;)

.
 . Juz od jakiegos czasu jest na liscie moich chciejstw...
 Juz od jakiegos czasu jest na liscie moich chciejstw... 

Jestem pewna, że niedługo i Wy znajdziecie swoje Magicale, a Ci co go już mają szybko doczekają się nowych pączusiów
 Jestem pewna, że niedługo i Wy znajdziecie swoje Magicale, a Ci co go już mają szybko doczekają się nowych pączusiów  

szkoda, że mój już przekwitł, został mu ostatni kwiatuszek
 szkoda, że mój już przekwitł, został mu ostatni kwiatuszek   co do basalków, ja mojego oderwałam
  co do basalków, ja mojego oderwałam   też się mocno trzymał.. odchylałam go delikatnie, ale nic nie mogłam zobaczyć, próbowałam lekko ostrym nożykiem go naciąć ale w ostateczności mocniej pociągnęłam i sam puścił
  też się mocno trzymał.. odchylałam go delikatnie, ale nic nie mogłam zobaczyć, próbowałam lekko ostrym nożykiem go naciąć ale w ostateczności mocniej pociągnęłam i sam puścił  Wyglądało to tak, że u "mamusi" zrobiła się dziurka  a u dzidziusia "cycuś"
 Wyglądało to tak, że u "mamusi" zrobiła się dziurka  a u dzidziusia "cycuś"   były połączone jak puzzle..
  były połączone jak puzzle..