Przepięknie wygląda w takim stroju na koniu...... zdolna dziewczyna
Mój kawałek marzeń cz.2
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Grażynko Twoja córcia ma wspaniałą pasję
na pewno jesteś z niej niesamowicie dumna
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
O WOW!!!
emocje z pewnością nie do opisania. Na żywo musiał być efekt piorunujący! Piękna pasja
Tak trzymać!
Dobrze, że zmieniłaś zdanie dotyczące swoich ogrodówek. Wyrzucenie ich z tarasu byłoby barbarzyństwem
Dobrze, że zmieniłaś zdanie dotyczące swoich ogrodówek. Wyrzucenie ich z tarasu byłoby barbarzyństwem
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Grażynko cudownie ,że córka ma tak piękną pasję! Pogratuluj jej proszę i ode mnie występu. Wygląda to zjawiskowo!!
A co do wymiany hortensji to bardzo dobra decyzja. Są tak piękne i tak już tam zadomowione ,że nie wyobrażam sobie tam niczego innego.
A co do wymiany hortensji to bardzo dobra decyzja. Są tak piękne i tak już tam zadomowione ,że nie wyobrażam sobie tam niczego innego.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko, niesamowitą pasję ma Twoja córa! Pięknie wygląda w tej sukni na koniu
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani z utęsknieniem czekam na deszcz... Właśnie wróciłam z ogrodu i susza jest nie do opisania
.. nawet woda nie chce wsiąkać... staram się ratować co najważniejsze... ale czy to ma sens?
Przynajmniej mam świadomość, że coś robię dla roślin... zaczyna mocno wiać więc mam nadzieję, ze to dobry znak i przygoni jakiś porządny deszcz...
I chodząc po ogrodzie doszłam do wniosku, że mam bardzo dużo pracy, bo bardzo dużo rzeczy mi się nie podoba
także jak zrobi się tylko chłodniej to łopata pójdzie w ruch... i teraz zastanawiam się nad kolejnymi kompozycjami... także jesień zaplanowana
Madziu pasja faktycznie jest pasjonująca ale również niebezpieczna... każdy trening kosztuje mnie sporo... tym bardziej, że miała już pokaz podczas którego zasłabła i nie było przyjemnie
Szczęście, że nogi wyszły jej ze strzemion bo koń by ją ciągnął za sobą
Ale myślisz, że się przejęła, wstała, otrzepała się jak kogut i nawet przez chwilę nie myślała aby przerwać
także sama rozumiesz... ale takie występy dużo mnie uczą i utwierdzają w przekonaniu, że pozostaje mi tylko ją dopingować i wspierać w tym co robi... a tu w niedzielę następny pokaz
I kolejna dawka emocji
Dziękuję za komplementy
Aguniu dziękuję...
Emocje jakie towarzyszą w takich momentach są trudne do opisania... od strachu do poczucia ogromnego szczęścia, gdy patrzę, że robi to co sprawia jej tak ogromną radość...
Suknie piękne ale bardzo ciężkie a na temperaturę panującą na stadionie 37 stopni zabójcze... i jeszcze dodatkowo strój pod spodem... ale to tylko na mnie robiło wrażenie bo na Julce nie
Buźka!
Agness jestem z niej przeogromnie dumna, bo jest bardzo odważną dziewczynką.. tylko ja czasami muszę za to zdrowiem płacić, bo to szalone dziewczę i czasami za nią nie nadążam.. po prostu.. myślę Aguś intensywnie nad Twoimi cudeńkami
Nelciu witam Cię serdecznie i przepraszam, że dopiero teraz zwracam się do Ciebie bezpośrednio, ale rozumiesz... emocje dały mi radę... i dopiero zaczynam wracać do równowagi... a kolejny w niedzielę... Konie to fantastyczne zwierzęta... a każda pasja niesie za sobą radość z życia, czy są to konie czy coś innego, prawda? Nelciu zachwycam się Twoim cudnym ogrodem i nie mogę wyjść z podziwu, że zrobiłaś to własnymi rękoma
Jesteś niesamowita... i przeogromnie się cieszę z Twojej obecności w moim ogrodzie... i zapraszam do siebie na kawusię kiedy tylko masz ochotę...
Miłego popołudnia!
Aniu witaj
Oczywiście złożyłam gratulacje od Ciebie mojej Julce, ależ się zmieszała... ale podziękowała bardzo
Wiesz sama jak to jest być rodzicem i jakie emocje nam towarzyszą przy występach dzieci.. cieszę się bardzo, że ma taką pasję i chce ją rozwijać... także ostro jej kibicuję.
Już oswoiłam się z myślą, ze ogrodówki zostają przy tarasie, bo jak na razie czeka mnie kupa roboty przy pozostałych rabatach... także jak coś wymyślę na pewno dam znać!
Buźka!
Robaczku hejka
Dziękuję serdecznie za takie ciepłe słowa... !
Hortensjowo...

Przynajmniej mam świadomość, że coś robię dla roślin... zaczyna mocno wiać więc mam nadzieję, ze to dobry znak i przygoni jakiś porządny deszcz...
I chodząc po ogrodzie doszłam do wniosku, że mam bardzo dużo pracy, bo bardzo dużo rzeczy mi się nie podoba
Madziu pasja faktycznie jest pasjonująca ale również niebezpieczna... każdy trening kosztuje mnie sporo... tym bardziej, że miała już pokaz podczas którego zasłabła i nie było przyjemnie
Aguniu dziękuję...
Emocje jakie towarzyszą w takich momentach są trudne do opisania... od strachu do poczucia ogromnego szczęścia, gdy patrzę, że robi to co sprawia jej tak ogromną radość...
Suknie piękne ale bardzo ciężkie a na temperaturę panującą na stadionie 37 stopni zabójcze... i jeszcze dodatkowo strój pod spodem... ale to tylko na mnie robiło wrażenie bo na Julce nie
Buźka!
Agness jestem z niej przeogromnie dumna, bo jest bardzo odważną dziewczynką.. tylko ja czasami muszę za to zdrowiem płacić, bo to szalone dziewczę i czasami za nią nie nadążam.. po prostu.. myślę Aguś intensywnie nad Twoimi cudeńkami
Nelciu witam Cię serdecznie i przepraszam, że dopiero teraz zwracam się do Ciebie bezpośrednio, ale rozumiesz... emocje dały mi radę... i dopiero zaczynam wracać do równowagi... a kolejny w niedzielę... Konie to fantastyczne zwierzęta... a każda pasja niesie za sobą radość z życia, czy są to konie czy coś innego, prawda? Nelciu zachwycam się Twoim cudnym ogrodem i nie mogę wyjść z podziwu, że zrobiłaś to własnymi rękoma
Miłego popołudnia!
Aniu witaj
Oczywiście złożyłam gratulacje od Ciebie mojej Julce, ależ się zmieszała... ale podziękowała bardzo
Już oswoiłam się z myślą, ze ogrodówki zostają przy tarasie, bo jak na razie czeka mnie kupa roboty przy pozostałych rabatach... także jak coś wymyślę na pewno dam znać!
Buźka!
Robaczku hejka
Dziękuję serdecznie za takie ciepłe słowa... !
Hortensjowo...

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Grażynko to straszne co piszesz. Wyobrażam sobie co czujesz. Ale mimo wszystko
dla Twojej córci za odwagę, siłę i takie prawdziwe zamiłowanie. Musisz być piekielnie dumna ze swojego dziecka
To oczywiste. Wstaw w niedzielę jakieś kolejne foto. Bardzo przyjemnie nam się ogląda chociaż w ten sposób taką fajną dziewczynę
U mnie pogoda podobna jak u Ciebie. Niestety dzisiaj mimo zapowiedzi deszcz się nie pokazał. Liczę w duchu że na działce pada. Ale pewnie się przeliczę w tej kwestii. Co Ci się nie podoba? Przecież masz tam pięknie! No i te hortensje... ah te hortensje
Prezentują się u Ciebie booosko 
- slotys

- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Grażynko , piękną i ciekawą pasję ma Twoja córcia . Szalone dziewcze.....po kimś to ma - jak to mówi moja córka . Niewątpliwie po mamie...
Czekam na kolejne fotki z niedzielnego występu.
Nawet przez sekundę nie pomyślałam inaczej , jeżeli chodzi o hortensje ...przecież są cudne ....
Pozdrawiam
Małgosia
Czekam na kolejne fotki z niedzielnego występu.
Nawet przez sekundę nie pomyślałam inaczej , jeżeli chodzi o hortensje ...przecież są cudne ....
Pozdrawiam
Małgosia
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja także nie widziałam jeszcze występów tego rodzaju. Nie tylko nie widziałam, ale i nie słyszałam, że istnieją. Jak piszesz, towarzyszy temu wiele samozaparcia i wysiłku, ale widz tego oczywiście nie musi dostrzegać. Widzi samo piękno i wdzięk. Zarówno dziewczęta, jak i konie stworzyły wspólnie wspaniałe widowisko. Uwielbiam ludzi z pasją i masz szczęście, że twoja córka do nich należy. Moje dzieci poszły w stronę muzyki i również bardzo im w tym kibicuję.
A teraz Grażynko o ogrodzie. Twój tonie w hortensjach ogrodowych. Są twoją wizytówką. Mało kto ma ich tyle i tak dorodnych. Przecież ogrodówki często wymarzają albo nie kwitną. A ja czytam, że miałaś myśl o ich wyrzuceniu. Skąd w ogóle ci ona w głowie powstała, dziewczyno? Wyrzucić to, co tak piękne i niepowtarzalne? Mam nadzieję, że już ci to wybito z łepetyny. Ja akurat lubię hortensje bukietowe, ale pomimo starań nie mam tak bujnych i oszałamiających jak twoje ogrodowe.
Podejrzewam, że ludzie na ulicy aż przystają, żeby popatrzeć u ciebie na to cudo.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia wśród różowych i niebieskich kul.
A teraz Grażynko o ogrodzie. Twój tonie w hortensjach ogrodowych. Są twoją wizytówką. Mało kto ma ich tyle i tak dorodnych. Przecież ogrodówki często wymarzają albo nie kwitną. A ja czytam, że miałaś myśl o ich wyrzuceniu. Skąd w ogóle ci ona w głowie powstała, dziewczyno? Wyrzucić to, co tak piękne i niepowtarzalne? Mam nadzieję, że już ci to wybito z łepetyny. Ja akurat lubię hortensje bukietowe, ale pomimo starań nie mam tak bujnych i oszałamiających jak twoje ogrodowe.
Podejrzewam, że ludzie na ulicy aż przystają, żeby popatrzeć u ciebie na to cudo.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia wśród różowych i niebieskich kul.
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Podpisuje się obiema łapkami pod tym, co napisała Wanda 
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Dobry wieczór Grażynko ...doszłam wreszcie do Ciebie i jestem pod wrażeniem pasji Twojej ślicznej Córci , ogromnych , kwitnących hortensji , ciekawych aranżacji i ze smakiem urządzonego ogrodu .
Wokół lasy masz ...więc i na jagody , jeżyny , maliny , grzyby zapewne chodzisz .
Mam wrażenie , jakobym już była w Twoim ogrodzie ...
Pozdrawiam serdecznie z Małopolski
Wokół lasy masz ...więc i na jagody , jeżyny , maliny , grzyby zapewne chodzisz .
Mam wrażenie , jakobym już była w Twoim ogrodzie ...
Pozdrawiam serdecznie z Małopolski
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- Grazka226
- 1000p

Dzień dobry Kochani...
Witam Was serdecznie z poranną herbatką
Pogoda daje chwilę wytchnienia roślinom.. Wczoraj troszkę popadało, szału nie było ale zawsze coś... dzisiaj mgła jak mleko, nic nie widać więc droga do pracy będzie trudniejsza jak co dzień... ale powiem Wam, ze ja uwielbiam taką aurę, od razu zaczynają pachnieć mi grzybki
i myślę, ze powolutku będę zaczynała się za nimi rozglądać 
Wczoraj zdecydowałam się w końcu na trawy jako tło dla hortensji
i padło na Spartinę, bo wydaje mi się najbardziej odpowiednia do mojej wizji
Czy uważacie, że dokonałam dobrego wyboru???
Madziu taka już rola rodziców...Cieszymy się przeogromnie z sukcesów... ale jak za każdym sukcesem kryje się również ciężka praca... a w tym przypadku jeszcze ciągła troska o bezpieczeństwo...ale idziemy do przodu i wychodzimy poza swoje granicę, bo żeby poznać smak prawdziwego życia musimy pokonywać samych siebie... czyż nie? Z Julki jestem bardzo dumna, że pomimo tego, ze nie zawsze wszystko idzie tak jak ma iść nie poddaje się... i tego ją uczę..., że najlepszym kapitałem jaki może sobie sama zafundować to wiara w siebie i własne możliwości.
Madzia w ogrodzie wiesz sama, ciągle coś by człowiek zmieniał, przerabiał i nigdy do końca nie jest tak jak by człowiek chciał.. Myślę o jakimś zakątku gdzie mogłabym np. zatopić się w hamaku z książką w ręku
albo iść na krótką drzemkę... i nawet już mam pomysł... ale jeszcze nie do końca sprecyzowany więc dam znać jak go do końca przemyślę..
Buźka!
Małgosiu dziękuję za takie miłe słowa
One dodają człowiekowi otuchy i sprawiają, że skrzydła rozwijają się jeszcze szerzej... Hortensje zostają, bo chyba nie miałabym serca ich zlikwidować
tylko jako tło dojdą trawy.. Mam nadzieję, że doda to otoczeniu lekkości i tajemniczości... Miłego dnia!
Witam Was serdecznie z poranną herbatką
Wczoraj zdecydowałam się w końcu na trawy jako tło dla hortensji
Madziu taka już rola rodziców...Cieszymy się przeogromnie z sukcesów... ale jak za każdym sukcesem kryje się również ciężka praca... a w tym przypadku jeszcze ciągła troska o bezpieczeństwo...ale idziemy do przodu i wychodzimy poza swoje granicę, bo żeby poznać smak prawdziwego życia musimy pokonywać samych siebie... czyż nie? Z Julki jestem bardzo dumna, że pomimo tego, ze nie zawsze wszystko idzie tak jak ma iść nie poddaje się... i tego ją uczę..., że najlepszym kapitałem jaki może sobie sama zafundować to wiara w siebie i własne możliwości.
Madzia w ogrodzie wiesz sama, ciągle coś by człowiek zmieniał, przerabiał i nigdy do końca nie jest tak jak by człowiek chciał.. Myślę o jakimś zakątku gdzie mogłabym np. zatopić się w hamaku z książką w ręku
Buźka!
Małgosiu dziękuję za takie miłe słowa
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grazka226
- 1000p

Wandziu witaj
Nawet nie wiesz jak ucieszyła mnie Twoja wizyta w moim ogrodzie
Dziękuję za tyle słów uznania w kierunku pasji mojej córki
Najważniejsze, że robi to co kocha a mi zostaje tylko ją wspierać i motywować w tym co robi... Zresztą Wandziu sama piszesz, ze Twoje dzieci poszły w stronę muzyki więc sama rozumiesz o czym mówię...
Wandziu hortensje to moje oczko w głowie i dogadzam im jak tylko mogę... Miałam przez chwilę myśl, żeby się ich pozbyć...ale już mi minęło i dziękuję, że utwierdziłaś mnie w tym przekonaniu, że nie mogę tego zrobić...
Wandziu Ty masz fantastyczny ogród i jestem jego fanką...
Miłego dnia!!!
Aniu
Dziękuję Ci bardzo Kochana...
Nawet nie wiesz jak ucieszyła mnie Twoja wizyta w moim ogrodzie
Dziękuję za tyle słów uznania w kierunku pasji mojej córki
Wandziu hortensje to moje oczko w głowie i dogadzam im jak tylko mogę... Miałam przez chwilę myśl, żeby się ich pozbyć...ale już mi minęło i dziękuję, że utwierdziłaś mnie w tym przekonaniu, że nie mogę tego zrobić...
Wandziu Ty masz fantastyczny ogród i jestem jego fanką...
Miłego dnia!!!
Aniu
Dziękuję Ci bardzo Kochana...
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Witaj Grażynko
Dobrze, że przynajmniej troszke popadało a mgła jest też u mnie .
Pokaz konny super, córcia ładniutka. Występ na żywo na pewno dostarczył ci dużo emocji i dumy z córy!!!
Moje dziewczyny były raz na takim występie i przyjechały pod dużym wrazeniem !
Hortensje wyglądają zjawiskowo!!!
Spartyne mam u siebie , ślicznie kwitnie. Uważam, ze dobrze wybrałaś
Miłego dnia
Dobrze, że przynajmniej troszke popadało a mgła jest też u mnie .
Pokaz konny super, córcia ładniutka. Występ na żywo na pewno dostarczył ci dużo emocji i dumy z córy!!!
Moje dziewczyny były raz na takim występie i przyjechały pod dużym wrazeniem !
Hortensje wyglądają zjawiskowo!!!
Spartyne mam u siebie , ślicznie kwitnie. Uważam, ze dobrze wybrałaś
Miłego dnia
- Grazka226
- 1000p

Jagódko witaj w moim ogrodzie
Jest mi niezmiernie miło, że zawitałaś w moje progi... i dziękuję za wsparcie i tyle budujących słów
Bardzo się cieszę, że córka ma pasję... bo jak to mówią.. ludzie dzielą się na tych którzy mają pasję i są szczęśliwi i na tych, którzy jej nie mają a wtedy trudno mówić o szczęściu... czyż nie?? Zresztą my ogrodnicy sami jesteśmy tego doskonałym przykładem... jak żylibyśmy bez naszych ogrodów
? Ogród to nasza wielka pasja, gdzie ciągle możemy się doskonalić i to nam daje poczucie szczęścia, że idziemy ciągle do przodu, jesteśmy tutaj razem, wspieramy się i mobilizujemy wspólnie do pracy
... i to jest wspaniałe
Cieszę się, że moje aranżacje wzbudzają w Tobie pozytywne emocje
Uwielbiam spędzać czas w ogrodzie, bo to daje mi energię do życia.. i realizacji kolejnych planów...
Faktycznie Jagódko las to mój drugi dom i korzystam z jego dobrodziejstw ile sie da... jest to miejsce gdzie mogę dbać o zdrowie biegając, jeżdżąc na rowerze.. Oczywiście chodzę na grzybki, kwaśnice, jeżyny... ale na jagody już nie
bo one rosną w moim terenie w bardzo trudnych miejcach, gdzie roi się od kleszczy a one bardzo lubią moja osobę.. tylko bez wzajemności
Także jagody kupuję
Spokojnego dnia
Reniu nawet nie wiesz jak się cieszę, że spadło trochę deszczu
Wrażenia jakie mi towarzyszyły .... sama rozumiesz, nie muszę Ci tłumaczyć
Czy możesz zrobić mi zdjęcie tej trawy??? Będę Ci bardzo wdzięczna
Buźka!
Jest mi niezmiernie miło, że zawitałaś w moje progi... i dziękuję za wsparcie i tyle budujących słów
Cieszę się, że moje aranżacje wzbudzają w Tobie pozytywne emocje
Faktycznie Jagódko las to mój drugi dom i korzystam z jego dobrodziejstw ile sie da... jest to miejsce gdzie mogę dbać o zdrowie biegając, jeżdżąc na rowerze.. Oczywiście chodzę na grzybki, kwaśnice, jeżyny... ale na jagody już nie
Spokojnego dnia
Reniu nawet nie wiesz jak się cieszę, że spadło trochę deszczu
Wrażenia jakie mi towarzyszyły .... sama rozumiesz, nie muszę Ci tłumaczyć
Czy możesz zrobić mi zdjęcie tej trawy??? Będę Ci bardzo wdzięczna
Buźka!
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Grażynko wg mnie wybór Spartyny do towarzystwa dla hortensji to bardzo dobry wybór...jest zwiewny pokrój nada kompozycji lekkości i zwiewności