Ale wszystko wybujało u ciebie
Lukrecjowy ogród - po przerwie
Re: Lukrecjowy ogród - po przerwie
Będę zaglądała jak tylko czas mi na to pozwoli
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Serdecznie dziękuję za zdjęcia i informacje. June już mam (od dwóch dni), szczepioną na pniu i wiadomość, że nie ma z nią problemów cieszy mnie. Faktycznie, szukam też czegoś małego na skalniaki i Varella bardzo by mi odpowiadała. Dziękuję 
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nelciu wpadam z kawusią
Jaka pogoda u Ciebie? Ja czekam na deszcz...od wczoraj
Jaka pogoda u Ciebie? Ja czekam na deszcz...od wczoraj
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Jesteś
Ten Twój skalniak
Brakowało mi mądrych rad i cudownych widoków od Ciebie.
Brakowało mi mądrych rad i cudownych widoków od Ciebie.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Nelu,ogród masz przepiekny,ale chyba każda z nas tak ma,ze jak zobaczy cos,co ja zaintryguje chciałaby u siebie zrobić rewolucję,ale to jest raczej krótkotrwały zaped.Robimy taki ogród,w którym dobrze się czujemy,a ty masz wszystko zrobione z ogromnym smakiem,rozwaga i niech tak zostanie.
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Neluniu cudownie zaaranżowałaś przestrzeń wokół siebie
Wszystko do siebie pasuje i pięknie się komponuje ...to trudne na tak wielkiej przestrzeni a Tobie wyszło po mistrzowsku .BRAWO 
marzenia się spełniają! Dana
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Kornelko, co słychać? Gości jeszcze masz?
Buziaczki!!!
Buziaczki!!!
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Kornelka pewnie przygotowuje się na nowy rok szkolny. Popodziwiałam 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nelu, narobiło mi się ostatnio zaległości i bardzo powoli je kolejno nadrabiam, tak więc wybacz, że dopiero teraz przychodzę się z tobą przywitać. Z twojej ponownej obecności na FO wnioskuję, że wasze sprawy jakoś się ułożyły, a przynajmnie nastrój jest lepszy i pozwala ci tu od czasu do czasu zaglądać. Przepiękny jest ten twój ogród, odkrywam go na nowo i badam każdy szczegół. Towarzyszą temu twoje świetne zdjęcia, a właściwie ciekawe niebanalne ujęcia.
Pozdrawiam serdecznie i wracam do początku, żeby obejrzeć wszystko jeszcze raz!
Pozdrawiam serdecznie i wracam do początku, żeby obejrzeć wszystko jeszcze raz!
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Nelciu czakamy na Ciebie

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kochana, co słychać? Twój ostatni wpis czytaliśmy blisko miesiąc temu, mam nadzieję, że wrócisz ze zdjęciami wczesnojesiennego już ogrodu? Na pewno pięknie się przebarwia... Daj znać, czy wszystko ok 
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Witajcie Kochani Goście!
Jak zwykle, należy mi się solidny ochrzan za mój niebyt na FO. Broń Panie Boże, nie zapomniałam o Was, tylko jakoś doba za krótka na ten wirtualny świat! Na usprawiedliwienie napiszę tylko, że od czasu kiedy pojawił się mój ostatni wpis, w domu pojawili się goście, czas upływał niemożliwie szybko na niekończących się rozmowach i radości przy grillu no i winku! Widzimy się niezwykle rzadko, więc staraliśmy się nadrobić czas stracony. A potem zaczął się nowy rok szkolny i dosłownie utonęłam w papierach, eM już krzywo patrzy, bo nawet pogadać o codzienności nie ma kiedy. Przez ostatnie trzy tygodnie ogródek oglądałam wyłącznie rano, pijąc kawę przed wyjściem z domu i patrząc przez okno! Wreszcie w sobotę udało się cosik zrobić. Niewiele tego - bo tylko skosiłam "trawę", a cudowne słonko, które pojawiło się na pół dnia pozwoliło na pstryknięcie kilku fotek. Aż się dziwię, że po takiej paskudnej pogodzie, kiedy nawet pies nie chciał wychylić nosa na zewnątrz, w ogrodzie zrobiło się niebywale kolorowo, rzekłabym, że wręcz ogniście. Lubię to!
Wrzucam fotki i lecę do Was w odwiedziny!

Jak zwykle, należy mi się solidny ochrzan za mój niebyt na FO. Broń Panie Boże, nie zapomniałam o Was, tylko jakoś doba za krótka na ten wirtualny świat! Na usprawiedliwienie napiszę tylko, że od czasu kiedy pojawił się mój ostatni wpis, w domu pojawili się goście, czas upływał niemożliwie szybko na niekończących się rozmowach i radości przy grillu no i winku! Widzimy się niezwykle rzadko, więc staraliśmy się nadrobić czas stracony. A potem zaczął się nowy rok szkolny i dosłownie utonęłam w papierach, eM już krzywo patrzy, bo nawet pogadać o codzienności nie ma kiedy. Przez ostatnie trzy tygodnie ogródek oglądałam wyłącznie rano, pijąc kawę przed wyjściem z domu i patrząc przez okno! Wreszcie w sobotę udało się cosik zrobić. Niewiele tego - bo tylko skosiłam "trawę", a cudowne słonko, które pojawiło się na pół dnia pozwoliło na pstryknięcie kilku fotek. Aż się dziwię, że po takiej paskudnej pogodzie, kiedy nawet pies nie chciał wychylić nosa na zewnątrz, w ogrodzie zrobiło się niebywale kolorowo, rzekłabym, że wręcz ogniście. Lubię to!
Wrzucam fotki i lecę do Was w odwiedziny!

-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Nareszcie!
Piękne fotki ze słonkiem w sam raz na dzisiejszą słotę, dziękuję:D
Buziaki!
Piękne fotki ze słonkiem w sam raz na dzisiejszą słotę, dziękuję:D
Buziaki!
marzenia się spełniają! Dana
Pozdrawiam Cię, Nelu i dziękuję za krótki up-date z życia i ogrodu 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Kornelko teraz wrzosy królują w ogrodach!!! z trawkami i innymi krzewami cudownie to wszystko u Ciebie barwi ogród