Witajcie wieczorkiem
Dzisiaj odpoczynek od upałów i oby tak już zostało. Deszczyk przez prawie cały dzień sobie kropił i kropił

Może mi sie uda w czwartek troszke roślin przesadzić
Ilu ja mam gości
Gabrysiu czemu chcesz się pozbyć wierzb? Chorują czy zmienia ci się koncepcja
nasadzeniowa ?
Mi też trawek dużo przybyło a tą o którą pytasz, nie wiem jak się nazywa

. Dostałam od znajomego.
Pokażesz jakieś swoje fotki............
Miłego wieczorku.
Witaj
Kasiu
Dziękuje za odwiedziny

Ja jestem u ciebie codziennie i napawam moje oczka twoimi pięknymi fotkami. Trawy też co
raz bardziej mi się podobają. Jak byłam u Nelci i zobaczyłam ogromne kępy traw na
trawiastej rabacie to szczenka mi opadła. Ja na takową rabate nie mam już miejsca, ale trawy stale dokupuje i wciskam tam gdzie się da
Co do Lovely Green, to właśnie ma niespotykany kolor i dla niego chciałabym ja mieć u siebie. Dużo pąków się nie rozbija? Pashmina ma też zwarte pąki, prawda?
Pozdrawiam.
Nelciu nie wiem co to za trawka

Mam ją już ze trzy lata, nie puszcza
odnóg i nie umiem ją rozsadzić. Ta co rośnie za nią, rozrasta sie bez problemu
U mnie też się oziębiło, ale to akurat mi pasuje, jest szansa na jakieś przesadzanie a na to czekam

Przez tą pogodę przynajmniej sobie troszkę odpoczniesz od prac ogrodowych
Co będzie za rok..............nie wiem...........na pewno jakieś pomysły się
urodzą
Buziaczki
Reniu nie wiem jak nazywa sie ta trawka. Ja mam na
bakier z nazwami. Dopiero od niedawna założyłam sobie zeszyt i natuje w nim nazwy moich roślin
Milenko moja Rapshody miała plamistość, ale ja pokonałam i teraz kwitnie drugi raz.
Ciekawe jaka jest przyczyna, że twoja taka marna......oberwij jej chore liście i daj jej czas, na pewno się opamięta

Pierwsze kwitnienie u mnie też miała marne a teraz ma chyba z piętnaście pączków .
Miłego wieczorku.
Aguś masz szczęście, że do mnie dzisiaj zadzwoniłaś
A tak na poważnie, to uwielbiam nasze pogaduchy a w przyszłym tygodniu się widzimy
Trawki i hortensja górą!!!
Co do ładu i porządku, to wiesz, że u mnie jeszcze duż o do zrobienia, ale krok po kroczku.....byle do przodu!!!
Spokojnego wieczorku.
Asiu niezmiernie mi miło czytać takie słowa pod adresem mojego ogrodu

Naprawde!
Wszystkie roślinki które wymieniłaś zagościły u mnie pod wpływem forum i wizyt w różnych ogrodach
Zarzekałam się, że róż nie będę miała i co .....skusiłam się
Przetacznikami, jak sie rozrosną, bo wszystkie kupiłam w tym roku, to się z tobą podzielę
Kochana, też masz cudny ogród, widziałam trawy, hortensje........
Dziękuję za wizyte u mnie i tyle ciepłych słów. Zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę
Grażynko doszedł do ciebie deszczyk???
Róże kwitną drugi raz i co po niektóre mają więcej paków niż pierwszym razem .
Buziaczki.
-- 20 sie 2013, o 22:05 --