Wspaniałe kwitnienia Fuksje A synuś przesłodki Od razu przypomniało mi się, jak my z siostrą byłyśmy małe i urządzałyśmy sobie salon fryzjerski kiedy rodziców w domu nie było... Z grzywki powycinane były 'schody' tak, że przez następne pół roku nic się z nią zrobić nie dało
Witam prawdziwe cudo Madziu twoje fuksje moja ma dużo pąków ale mało kwiatków twoja kobea za pewne obsypana jest kwiatami prosił bym o fotkie całej jak ona wygląda ciekawi mnie ,moja jak by stanęła w miejscu nawożę ją tak jak zalecałaś a ten jedyny pączek taki pici pici stoi w miejscu denerwuje mnie troszkie i miałem ochotę zerwać ją już z drabiny i wyżucić dogadzam jej jak ksiądz Magdzie a ona zero
Dziękuję za odwiedzinki Janku widzisz, szkoda, że tak późno zacząłeś nawozić..Moja dostaje nawóz praktycznie od początku i szaleje
Z fotką całej będzie ciężko, bo rośnie razem z chmielem i zarastają mnie
Pelargonia od Moni
Fuksja też od Moni Niedługo się pokaże w całej okazałości
Alenko!!!U Ciebie kwitnienie w pełni!!!już nawet nie chcę myśleć o zbliżającej się jesieni i zimie...jak będzie pusto, szaro-buro i ponuro....
P.S.
Zamawiam sadzoneczkę tych boskich pelargoni
Super Madziu fotki z Kobeo dziś pomyślałem czyżbym ją zalał ale wygląda dobrze tylko stoi w miejscu ni dalej nie rośnie ni kwitnie,w przyszłym roku chyba w Styczniu wysieje