Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Cześć Grażynko :wit No te Twoje hortensje to już przechodzą same siebie :D Chyba od Twojego stołu to by mi się odejść nie chciało. Tak nawiasem mówiąc to chyba bardzo praktyczny i stabilny masz ten stolik nie? No i hortenki na nim wyglądają fatastycznie. Bardzo gustownie. Niby zwykłe ogrodowe cuda a jak fajnie wygląda. A jaką szerokość mają te Twoje krzewuszki? Bo chciałabym je posadzić koło siebie i zastanawiam się co ile je wsadzić. Miłego dnia kochana!
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko bardzo się cieszę, że zdecydowałaś, że ogrodówki zostają przy tarasie.... one wyglądają wprost bajecznie i widok z tarasu jest naprawdę niespotykany i piękny..... Ja się bardzo cieszę, że je zostawiasz.... ;:167
Awatar użytkownika
slotys
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2012, o 09:53

Post »

Witaj Grażynko...
Jak dobrze ,że znalazłam Twój ogród pełen moich ukochanych kwiatów. Widok tarasu porośniętego hortensjami jest po prostu bajeczny.
Niebieska hortensja wygląda zjawiskowo... Musisz je tam zostawić ponieważ są bajeczne ...
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko Hortensje ogrodowe rzeczywiście zjawiskowe są. ;:167
Wiadomo, że one nie znoszą upałów i z pewnością ucierpiały,ale może drugi rok będzie bardziej sprzyjający.
Musimy już zacząć myśleć o sadzeniu kwiatów cebulowych.
Tulipany odmianowe szybko się wyradzają, a nie chce mi się wykopywać, tylko dosadzam jesienią nowe.
Lilie zazwyczaj sadzę wiosną ze względu na nornice, które zimą pod śniegiem szaleją, ale jeśli wiosna będzie taka opóźniona jak w tym roku i późno ziemia odmarznie, to kiedy one urosną z wiosennego sadzenia i tak się waham z myślami, że może jednak jesienią je posadzę w tym roku .
Miłego wieczoru Ci życzę. ;:196
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Wpadam z rewizytą i oczom nie wierzę... trudno powielać po raz kolejny wpisy, że one takie bajeczne, takie cudne... bo takie są! Tak szczerze i pozytywnie zazdroszczę, gdyż u mnie ogrodówki nie chcą mieszkać, pomimo okrywania zawsze wymarzły, dlatego też zadowalam się bukietowymi. Na Twoje można patrzeć i patrzeć... ;:170 Zamarłam z przerażenia, kiedy napisałaś, że chcesz je wyrzucić! Twój tarasik jest jednym z najbardziej bajkową scenerią! Tego zmienić nie możesz, a pomysł z trawami popieram :wink:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Grażynko. Co słychać? Jakie plany na weekend? Dużo masz dzisiaj pracy? Jaka pogoda u Ciebie? U mnie raz słońce raz chmury. Miłego dnia!
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć :wit Pogoda taka upalna że pewnie nad jeziorem albo w basenie jesteś obecnie? Może znowu jakaś wycieczka w rodzinne strony? Pozdrowionka !
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kochane nadrobię zaległości i odpowiem Wam wieczorem bo w tej chwili mam gości weekendowych a córkę szykuję na występ, bo tańczy dzisiaj na koniach :D
Także resztę info później, ok?
Buźka dla Was!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

wooow ;:oj tańczy na koniach. Kochana wiedziałam że masz córkę zdolniachę ale aż taką ;:oj Czekam na info :)
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, tańczy na koniach ;:oj
Prosze o fotki!!!!!! ;:180
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grażynko, weekend miałaś bardzo intensywny - liczę na szczegóły, w tym zdjęcia :)
Serdeczności,
A
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Kochani!!!
Przepraszam, że odpowiem Wam dzisiaj ogólnie: Aguniu, Ewciu, Madziu, Agness, Małgosiu, Tereniu, Nelciu, Reniu ale pracy ogrom...
Kochani weekend niesamowicie emocjonujący i obfitujący w różne emocje: od fascynacji, dumy, radości do niepokoju, lęku i strachu... To dotyczyło występu mojej córki w kadrylu, czyli w tańcu na koniach... I ciągła myśl, aby wszystko było ok, i żeby nikomu nic sie nie stało... ale było fantastycznie a mnie do dzisiaj trzyma...
Oprócz tego wizyta niezapowiedzianych gości i biesiadowanie przy grilu ;:173 To w skrócie..
Z ogrodowych informacji powiem Wam tyle, że ogrodówki jednak zostają przy tarasie i nie zamienię ich na bukietówki ;:173 za bardzo ich kocham...

A to bukiecik dla Was za to, że jesteście ze mną nawet kiedy mnie nie ma ;:4

Obrazek
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Teraz przedstawię Wam króką fotorelację z występu :D Na pewno nie przekaże emocji które mi towarzyszyły ale chociaż troszkę ich zobrazuję..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Grażynko jestem zachwycona! Wspaniałą pasję ma Twoja córcia. Konik fajnie uczesany. Wyobrażam sobie jak to musiało wyglądać na żywo i jakie były emocje! No i oczywiście muszę Ci napisać że masz piękną córkę. Miłego dnia !
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Cudownie spędziłaś weekend....córcia śliczna, to po mamusi ;:196
Wyglądała bosko w tych czerwieniach i do tego ten taniec na koniach ;:180 nigdy czegoś takiego nie widziałam a więc czuję emocję prawie równe twoim. ;:oj

Ściskam mocno ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”