Moze miłosnicy dalii pokażą nam nowości z wystawy ,pamietając o nazwie odmiany - nie wszystkim po drodze do Rybnika,stąd ta prośba.......

Basiu - Niestety nie robłiem fotek na wystawie i mało kiedy je robię.BarbaraR pisze:Grzegorzu,
nie zapominaj, że marzenia się czasem spełniają! W przyszłym roku może już znajdzie się w Twojej lub Andrzeja kolekcji. Będzie jeszcze więcej zdjęć tylko trochę później.Poniżej zamieszczam przepiękną Twoją faworytkę, którą też mam nadzieję pozyskać...Mam nadzieję, że zdjęcia z wystawy pojawią się też na Twoim wątku. Nie odpisałam sobie listy nagrodzonych dalii. Czy możesz ją zamieścić? Dziękujemy wszystkim za przyjęcie, perfekcyjne przygotowanie wystawy i "eksponaty" pochodzące głównie z Twojej i Andrzeja kolekcji. Rybnik, jak zwykle, stanął na wysokości zadania.
Może mieć za sucho.Potrzebują bardzo dużo wody ,a ostatnio znowu wróciły upałynatalia900 pisze:u dali robia mi sie żółte liscie co moze sie z nimi dziać??
Panie Stanisławie, dziękuję za pomocLipien pisze: Mariusz DLW
Do Twoich kłączy katalog będzie uaktualniony jesienią. Pod pozycją 484 będzie CABALLERO i tą masz.
Stan moich roślin na dzisiaj, - jednak mają sucho.