Hej wszystkim!
Po raz pierwszy w życiu sam kisze kapusę w wiadrze i kamionce.
W kamionce jest nawet dobra dosyć mocno czuć kminek, ale we wiadrze jest za słona a to dopiero 7-8 dzień fermentacji.
Da się uratować sytułację jakimś sprawdzonym sposobem??
Prosze was o radę, bo naprawda by było szkoda roboćizny.
Pozdrawiam!
Kisze kapuste- jest za słona co robić?
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Posty: 24
- Od: 8 kwie 2012, o 09:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Dalsze okolice Szczecina
- damek1718
- 1000p
- Posty: 1223
- Od: 20 mar 2012, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Warszawa
Re: Kisze kapuste- jest za słona co robić?
Przepłukac woda i ponownie powtórzyc procedure kiszenia 

Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Ogród z "historią"; Sprzedam rośliny pojemnikowe, na taras