dzisiaj będzie różanie, te kwiaty zasługują na więcej uwagi, kto się jeszcze nie skusił to oczywiście namawiam na pierwszy krzaczek

oglądając zdjęcia zwróciłam uwagę że róże są zdrowiutkie, sama jestem zaskoczona, może nikt by nie zauważył to się pochwalam sama
anym - zapraszam Cię serdecznie, pospaceruj i powracaj, chętnie odwiedzę Twój ogród w wolnej chwili, lubię kwitnące kolorowe rabaty i ciągle po troszku dosadzam
byna - tu na forum żadne odległości nie są przeszkodą

dziękuję za tyle miłych słów, może nie do końca zasłużone pochwały ale robię co mogę i powolutku każdego roku coś dosadzam i przesadzam aby mieć lepsze kompozycje, mam zeszycik w którym zapisuję co przekopać i gdzie posadzić, niestety nie potrafię planować nasadzeń
Claire Marshall - piękne duże kwity, mocno pachnące, długo utrzymuje kwiat
Pirouette - kwiaty mniejsze ale dużo, kwitnie długo
elsi, Elu zobacz proszę różę którą kupiłam jako Claire Austin, ona ci to czy nie ona? niby podobna ale pączki ma pomarańczowe i trochę żółta jest, nawet bardziej niż na zdjęciu
Margo2, Gosiu nie mam jeszcze pomysłu co tam dosadzić, myślałam o wiosennych cebulowych, masz pomysł co można jeszcze tam zmieścić? to puste miejsce jest po wykopanym bzie, całkiem ładny odzyskany kawałek ogrodu
mejra2010, witaj, miło mi że do mnie trafiłaś, zapraszam
Clair Renaissance, kolor porcelanowej lalki, może zdjęcie nie jest najlepsze ale róża wygląda bardzo delikatnie, śliczna jest
może ktoś wie dlaczego ta szałwia tak kwitnie? tylko niektóre kwiaty się rozwinęły