Ogródek pełen marzeń cz.2
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek pełen marzeń cz.2
Irenko a mój heliotrop się zaciął i nie kwitnie
a u Ciebie tak ładnie na działeczce. Wczoraj jechałam z rodzinką przez Śląsk i widziałam działeczki myśląc czy tu mam jakichś znajomych

- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu jeżeli jechałaś A4 to byłaś blisko mojego ogródka.Myślę że tylko na zdjęciach wszystko tak pięknie wygląda w realu trochę gorzej. Mam dużo pracy w moim ogródku, upały mnie męczą i nie mogę zabrać się do roboty 
- Maska

- Kontakt:
Irenko jechałam i chyba wiem, w którym miejscu może być Twoja działka
Niestety siły z wiekiem nas opuszczają i szybciej się męczymy, ale nie można pracować ponad siły, bo zdrowie jest ważniejsze!
Niestety siły z wiekiem nas opuszczają i szybciej się męczymy, ale nie można pracować ponad siły, bo zdrowie jest ważniejsze!
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Zrobiłam wczoraj 2 sadzonki heliotropu i jestem ciekawa czy uda się je przezimować na korytarzu .Wieczorne fotki też mają swoją energie
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
mnie udało się nawet przezimować heliotrop ale ta susza dała mu popalić
- adamiec

Jadziu,Ewo pierwszy raz udało mi się z heliotropem wysiałam w lutym i mam 4 sadzonki,mam nadzieje że uda mi się przezimować.
Jadziu jak Ci się nie przyjmą sadzonki mogę jeden Ci oddać
Jadziu jak Ci się nie przyjmą sadzonki mogę jeden Ci oddać
- adamiec

- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Irenko krasnalandia
wracasz już o zmroku z działki, ja nie mam siły tak długo tam być . Podlewam i zmykam żadnej radości z tego upalnego lata 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Wieczorne zapachy na działce muszą być obłędne floksy ,lilie,heliotrop i inne kwiaty. Czy komary Ci nie dokuczają jak tam sie sprawuje ten oprysk ,który robiliście
- Maska

- Kontakt:
Irenko koniec podlewania teraz już z góry nam podleją, a jak się ochłodzi to zapachnie końcem lata!
Witj Irenko!
Mnie też zmrok przegania z ogródka. Nareszcie roślinki dobrze podlane. Man nadzieję że ten deszcz Was nie ominął.
No chyba,że w nocy te krasnoludki podlewają za Ciebie
Mnie też zmrok przegania z ogródka. Nareszcie roślinki dobrze podlane. Man nadzieję że ten deszcz Was nie ominął.
No chyba,że w nocy te krasnoludki podlewają za Ciebie
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Irenko ,Twój ogród w nocy ładnie wygląda .Ciekawe z jakich bajek ,uciekły krasnale ? przyznaj się czym je przywabiłaś? .Pewnie tym swoim ślicznym ogrodem 
- adamiec

Witajcie kochane dziewczyny, dziękuje że do mnie zaglądacie
Ewciuja ubiegły tydzień mam wykreślony z życiorysu przez te upały. Dobrze że już wszystko wróciło do normy, teraz można żyć. Białe małe keiatki z zielonym środkiem czekają może się wybierzesz aby je zabrać, to tylko rzut beretem
e-Babciu miło mi że zaglądasz i Ci się u mnie podoba
Jadziu przez te upały nawet zapachu nie było, teraz już wszystko przekwita. Pozostało sprzątanie, widać że lato już w odwrocie a szkoda że tak szybko wszystko przemija
Marysiujestem bardzo szczęśliwa że te upały poszły sobie, teraz można żyć i pracować
Aniu czekamy sadzonki i ja
Ewo rozalkoja przez te upały ogródek pozostawiłam krasnoludkom pod opiekę a z której bajki to nie pamiętam
Ewciuja ubiegły tydzień mam wykreślony z życiorysu przez te upały. Dobrze że już wszystko wróciło do normy, teraz można żyć. Białe małe keiatki z zielonym środkiem czekają może się wybierzesz aby je zabrać, to tylko rzut beretem
e-Babciu miło mi że zaglądasz i Ci się u mnie podoba
Jadziu przez te upały nawet zapachu nie było, teraz już wszystko przekwita. Pozostało sprzątanie, widać że lato już w odwrocie a szkoda że tak szybko wszystko przemija
Marysiujestem bardzo szczęśliwa że te upały poszły sobie, teraz można żyć i pracować
Aniu czekamy sadzonki i ja
Ewo rozalkoja przez te upały ogródek pozostawiłam krasnoludkom pod opiekę a z której bajki to nie pamiętam