Migawki z ogródka też cudne.... przepiękne floksy.....dalie, hortensje.... kolorowo i ślicznie
Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Małgosiu już głupio mi za każdym razem piać z zachwytu nad Twoimi begoniami.... no, ale po prostu nie umiem inaczej..... są tak piękne, że brak mi słów.... moje porosły prawdziwe kolosy..... niesamowicie wysokie, ogromne liściory.... a kwiatów jak na lekarstwo..... niektóre dopiero zaczynają kwitnąć.... nie jestem z nich w tym roku zadowolona absolutnie..... a u Ciebie pokazowe
Migawki z ogródka też cudne.... przepiękne floksy.....dalie, hortensje.... kolorowo i ślicznie
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Wpadam z rewizytą i pasę oczy mnogością kwiecia i kolorów. Kapitalne sielskie klimaty
Faktycznie po tych tropikach też mam wrażenie, że lato się kończy... a tak niedawno odliczałyśmy dni do wiosny, eh ten czas... Kleome pozytywnie zazdroszczę, próbowałam siać, coś wzeszło... a potem zdechło nie wiedzieć czemu. Cieszę się, że mogę ją podziwiać u Ciebie 
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Małgosiu mnogość barw i kwiecia u Ciebie dalie i canny śliczne w donicach Ci rosną moje wszystkie w ziemi
Begonie tez ładniutkie są
- kasia126126
- 1000p

- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Małgoś
Patrzę na twoje hortensje i wiesz co? Muszę sobie dokupić kilka...... Już wiem jak powiększę rabatkę żeby miały miejsce i swoją urodą cieszyły moje oko
Co prawda jeszcze Adaś nic o tym nie wie, ale do przyszłego roku jakoś go przygotuję..... 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj, Małgosi z rana. Czytałam, że u was padało. Jakie to szczęście taki deszcz. Ja jestem na urlopie i właściwie spędzam go na podlewaniu, a i tak mało z tego pożytku. Tyle tylko, że rośliny jeszcze jako tako żyją. Ale wyglądają kiepsko.
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Małgoś
Zdjęcie na którym są floksy a poniżej begonie z żurawkami-bajeczne!
Super zestawienie
napatrzeć się nie mogę
Miłego weekendu!
Zdjęcie na którym są floksy a poniżej begonie z żurawkami-bajeczne!
Super zestawienie
Miłego weekendu!
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ile Ty masz już hortensji?
Gonisz Bożenkę?
Wcale ni widac tych upałów
Gonisz Bożenkę?
Wcale ni widac tych upałów
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dorotko,porównuje begonie do kwitnieniaq z ubiegłego roku i dlatego widzę różnicę na dużża niekorzyść,ale w sumie mogą być na takie upały i długą zimę.

Uploaded with ImageShack.us

Aguś,u mnie w tym roku jest odwrotnie z begoniami,bo niektore są naprawdę maleństwa,a maja kwiaty i tak było od początku.Ledwie były widoczne z ziemi,a juz miały sporo pąków kwiatowych.Większość zachwaściły koleusy i nie maja miejsca na rozrost.

Lukrecjo,tez uważam,że ten sezon przeleciał jakoś między palcami.Są momenty,ze mam cały trawnik zasłany liśćmi z brzoż z jednej strony i liśćmi z drzew owocowych sąsiada z drugiej i strzyka mnie nie powiem co,ze musze sprzątac nie swój syf.

Beciu,kanny,które mam w ziemi są mikroskopijne i na pewno nie zakwitną,nie mam chyba ziemi odpowiedniej dla nich.Dałam znajomej na wieś karpy to ma 3 metrowe kolosy.

-- 9 sie 2013, o 23:17 --
Kasiu,Adaś to dobry człek,nie musisz kombinować i tak na wszystko się zgodzi.Ja jadę po 15 sierpnia do Szmita zobaczyć co ma z nowości hortensjowych.

Aguś,u mnie w tym roku jest odwrotnie z begoniami,bo niektore są naprawdę maleństwa,a maja kwiaty i tak było od początku.Ledwie były widoczne z ziemi,a juz miały sporo pąków kwiatowych.Większość zachwaściły koleusy i nie maja miejsca na rozrost.

Lukrecjo,tez uważam,że ten sezon przeleciał jakoś między palcami.Są momenty,ze mam cały trawnik zasłany liśćmi z brzoż z jednej strony i liśćmi z drzew owocowych sąsiada z drugiej i strzyka mnie nie powiem co,ze musze sprzątac nie swój syf.

Beciu,kanny,które mam w ziemi są mikroskopijne i na pewno nie zakwitną,nie mam chyba ziemi odpowiedniej dla nich.Dałam znajomej na wieś karpy to ma 3 metrowe kolosy.

-- 9 sie 2013, o 23:17 --
Kasiu,Adaś to dobry człek,nie musisz kombinować i tak na wszystko się zgodzi.Ja jadę po 15 sierpnia do Szmita zobaczyć co ma z nowości hortensjowych.

- malgocha1960

Wandziu,wrócilismy niedawno z imienin i zaczęło właśnie padać,zaraz inaczej się oddycha.W dzień tez było ciepło,nawet sie kapałam chwile.

Aniu,tak jak pisałam wcześniej,zapraszam jak bedziesz miała okazję,Grudziądz nie tak daleko ode mnie.

Gosiu,nie mam najmniejszych szans konkurować z Bożenką,kiedy ona ma pewnie spokojnie około 300 sztuk swoich hortensji,a ja 1/10 tego to raz,a po drugie musiałabym przenieść sie do trzech swoich sąsiadów,bo u mnie nie mam juz miejsca.Kupie jeszcze tylko mega pearl,bo bardzo mi się podoba i finito.Na marginesie musze w tygodniu wybrać się do niej i pstryknąć trochę zdjęć,bo to przecież najpiekniejszy okres na hortensje.

Aniu,tak jak pisałam wcześniej,zapraszam jak bedziesz miała okazję,Grudziądz nie tak daleko ode mnie.

Gosiu,nie mam najmniejszych szans konkurować z Bożenką,kiedy ona ma pewnie spokojnie około 300 sztuk swoich hortensji,a ja 1/10 tego to raz,a po drugie musiałabym przenieść sie do trzech swoich sąsiadów,bo u mnie nie mam juz miejsca.Kupie jeszcze tylko mega pearl,bo bardzo mi się podoba i finito.Na marginesie musze w tygodniu wybrać się do niej i pstryknąć trochę zdjęć,bo to przecież najpiekniejszy okres na hortensje.

- malgocha1960

-- 9 sie 2013, o 23:42 --

- malgocha1960

- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Małgosiu
udało mi sie dsorwać do córki komputera i napisać parę słów.Mój lapek padł biedaczysko i poszedł do doktora,może co z niego jeszcze bedzie , a jak nie to bedę bardzo cierpieć
U ciebie pięknie ,kolorowo jak zawsze.Dziś u mnie upał lekko zelżał ,do wczoraj była masakra ,nie dało sie oddychać,może spadnie choć parę kropel deszczu ,miłego dzionka
U ciebie pięknie ,kolorowo jak zawsze.Dziś u mnie upał lekko zelżał ,do wczoraj była masakra ,nie dało sie oddychać,może spadnie choć parę kropel deszczu ,miłego dzionka
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu, od jakiegoś czasu obserwuję tą roślinkę i muszę zapytać czy to fioletowe to floks?
http://imageshack.us/photo/my-images/827/qdlp.jpg/
Dobrego dnia masz tych roślin!
http://imageshack.us/photo/my-images/827/qdlp.jpg/
Dobrego dnia masz tych roślin!
- malgocha1960

Witaj Ewuś porannie.U mnie jak zaczęło padać wczoraj w nocy tak siąpi cały czas i raczej potrwa ten stan cały dzień,bo niebo jest zachmurzone i temperatura spadła do 20 stopni.
Marysiu, to jakaś odmiana floksa bardzo stara.Mam ją od koleżanki,która ma go na działce jeszcze po dziadku,to wyobraż sobie ile ma lat.
Marysiu, to jakaś odmiana floksa bardzo stara.Mam ją od koleżanki,która ma go na działce jeszcze po dziadku,to wyobraż sobie ile ma lat.
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Małgosiu u mnie tez pada .