Ja na lekkim kruchym robię owocowe wkładki.
 Ty ze śliwkami ja z brzoskwinią ... zrobimy machniom?
 chociaż Ja chyba raz w życiu miałam zgagę a tak to jakoś Mnie omija haaahaa...
  chociaż Ja chyba raz w życiu miałam zgagę a tak to jakoś Mnie omija haaahaa... 
  nawet przed spaniem  kawałeczek by się zjadło,ojjj tam boczki w końcu tłuszczyk tzreba powolutku już gromadzić na chłodne czasy ...
  nawet przed spaniem  kawałeczek by się zjadło,ojjj tam boczki w końcu tłuszczyk tzreba powolutku już gromadzić na chłodne czasy ... 

Ewko ale to na potem... mają być burze nie? to ze strachu człowiek musi coś robić aby gromniczki na okno nie stawiać ... należy siedzieć na forum i konsumowaćewa_rozalka pisze:Co za głodomory ,żar się z nieba leje ,a one o jedzeniu .Zgroza

Rozalko Ja tam wolę pod łóżkoewa_rozalka pisze:O burzy ,to może nie rozmawiajmy ,bo ja mam małą szafę

a ze strachu jak to Ewcia dobrze mówi się zajada a najlepiej coś słodkiego! I zamiast liczyć krople deszczu to my liczymy kalorie
  a ze strachu jak to Ewcia dobrze mówi się zajada a najlepiej coś słodkiego! I zamiast liczyć krople deszczu to my liczymy kalorie   
   haahaa
 haahaa
 dawno ,oj dawno mnie u Ciebie nie było.Masz śliczne dalie i nie tylko
  dawno ,oj dawno mnie u Ciebie nie było.Masz śliczne dalie i nie tylko  
   Masakra,nie ma ochoty na nic,wszędzie pada,a u nas nic nawet kropli.Podlewam 2 x dziennie i nic nie daje.Clamatisy mi padły wszystkie,a tyle ich kupiłam jesienią.Nawet nie mam ochoty na to forum.Zapowiadają u nas ciągle nawałnice.W zeszłym roku przeżyłam i w tym roku już nie chcę
 Masakra,nie ma ochoty na nic,wszędzie pada,a u nas nic nawet kropli.Podlewam 2 x dziennie i nic nie daje.Clamatisy mi padły wszystkie,a tyle ich kupiłam jesienią.Nawet nie mam ochoty na to forum.Zapowiadają u nas ciągle nawałnice.W zeszłym roku przeżyłam i w tym roku już nie chcę  

no coż może za rok będzie lepiej!
  no coż może za rok będzie lepiej!  czy nie może pokropić normalny spokojny deszcz a temperatura być tak 25-28st. Jak nie upały prawie 40st to teraz się rozdeszczy na pewno tak jak na wiosnę co każdy wypatrywał słoneczka żeby tych podtopień już nie było.
  czy nie może pokropić normalny spokojny deszcz a temperatura być tak 25-28st. Jak nie upały prawie 40st to teraz się rozdeszczy na pewno tak jak na wiosnę co każdy wypatrywał słoneczka żeby tych podtopień już nie było.

i chyba ma duży kwiat, prawda?
 i chyba ma duży kwiat, prawda?

widzę że kilka kolejnych pączków się rozwija
  widzę że kilka kolejnych pączków się rozwija   

jeszcze wczoraj takie upały a dzisiaj jesień- jednak ochłodzenie jest tak jak zapowiadali. Ważne że roślinki podlał deszcz
  jeszcze wczoraj takie upały a dzisiaj jesień- jednak ochłodzenie jest tak jak zapowiadali. Ważne że roślinki podlał deszcz