Kwitnące cudo! Cz.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kwitnące cudo
Byłem u Kasi,teraz obowiązkowo u Ciebie,coś wkleję do albumu.
1.poczta i wieża kościoła Jezuitów. 2.wieża ratusza od strony północnej. 3.katedra św.Janów 4.atrybuty prof.Filutka.
Pozdrawiam Ryszard
1.poczta i wieża kościoła Jezuitów. 2.wieża ratusza od strony północnej. 3.katedra św.Janów 4.atrybuty prof.Filutka.
Pozdrawiam Ryszard
Kwitnące cudo
- krzysiek86

- Kontakt:
Aż żałuję że jeszcze tam nie byłem. A ja wciąż nie mam zdjęć bo dzisiaj wyleciałem z domu jak z procy do pracy, zaspałbym i nie mam zdjęć ale jutro idę przez centrum i muszę wyjść prędzej to będą fotki centrum, nie całego oczywiście i platana już wcześniej obiecanego
Przepraszam że tak zwlekam i zwlekam ale to wynik ciągłego biegu
. Na pocieszenie zdjęcia z botanika.

Z przykrością stwierdzam że to już ostatnie z botanika, ale mam jeszcze z Krakowa ale to potem.
Ale mam pretekst żeby tam znowu jechać. 

Z przykrością stwierdzam że to już ostatnie z botanika, ale mam jeszcze z Krakowa ale to potem.
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krzyśku - ale z jakiego botanika?
Z przyjemnością pooglądałam sobie zdjęcia Katowic. Hihihi... jak bym ich nie znała, to po ich obejrzeniu
miałabym zupełnie inne wyobrażenie o tym mieście.
Na Koszutce od czasu do czasu bywam, ale nie wiedziałam, że tam platany rosną!
A ostatnio zwróciłam uwagę, że bardzo szybko w sumie ta aleja do kina Kosmos się rozrasta.
A ta głowa to gdzie wisi?! Taką samą widziałam w Gliwicach, koło Palmiarni.
Krzyśku - szkoda, że nie masz działki. Ale pewnie kiedyś ...
Toruń bardzo mile wspominam, chociaż byłam tam tylko raz i to z wycieczką szkolną.
Uwielbiam takie stare miasta ... Choć nie wiem, jak się w nich mieszka ....
Z przyjemnością pooglądałam sobie zdjęcia Katowic. Hihihi... jak bym ich nie znała, to po ich obejrzeniu
miałabym zupełnie inne wyobrażenie o tym mieście.
Na Koszutce od czasu do czasu bywam, ale nie wiedziałam, że tam platany rosną!
A ostatnio zwróciłam uwagę, że bardzo szybko w sumie ta aleja do kina Kosmos się rozrasta.
A ta głowa to gdzie wisi?! Taką samą widziałam w Gliwicach, koło Palmiarni.
Krzyśku - szkoda, że nie masz działki. Ale pewnie kiedyś ...
Toruń bardzo mile wspominam, chociaż byłam tam tylko raz i to z wycieczką szkolną.
Uwielbiam takie stare miasta ... Choć nie wiem, jak się w nich mieszka ....
Pozdrawiam serdecznie
- krzysiek86

- Kontakt:
A nie napisałem z Krakowskiego oczywiście hihihihi do Zabrza nie dojechałem przez pogodę.
A o tym platanie pamiętam, jutro tam przejdę to pstryknę fotkę mu
Koszutka to taka spokojna dzielnica, dużo zieleni mimo tego że blisko centrum jest i głównych dróg.
A co do działki to tak żałuje że jej nie mam że szok. Musze poszukać po ogłoszeniach może idzie taka kupić gdzieś po okazyjnej cenie.
Tzn może jeszcze nie teraz ale już zaczynam o tym myśleć. A wszystko przez forum
Gdybym tak nie oglądał działek to bym się tak nie napalił na własną.
A jeszcze wracając do centrum to miasto na fotce inaczej wygląda bo szczegółów nie widać
i dworca nie widać, któremu fotkę nie zrobię bo tylko straszy, ale już nie długo ma być remont.

A o tym platanie pamiętam, jutro tam przejdę to pstryknę fotkę mu
Koszutka to taka spokojna dzielnica, dużo zieleni mimo tego że blisko centrum jest i głównych dróg.
A co do działki to tak żałuje że jej nie mam że szok. Musze poszukać po ogłoszeniach może idzie taka kupić gdzieś po okazyjnej cenie.
Tzn może jeszcze nie teraz ale już zaczynam o tym myśleć. A wszystko przez forum
A jeszcze wracając do centrum to miasto na fotce inaczej wygląda bo szczegółów nie widać
Kwitnące cudo
Kwitnące cudo
- krzysiek86

- Kontakt:
Witam wszystkich serdecznie, ciesze się że o mnie pamiętacie. Wczoraj nie chodziło mi forum więc mnie nie było.
Nie mam tych fotek bo za każdym razem lecę do pracy w pośpiechu, strasznie mi przykro, bo obiecałem Wam
Ja je zrobię chyba jak będę miał wolne, a tego platana zdążę chyba prędzej. Mam barki czasowe. Ciągłe życie w pośpiechu, idzie zwariować.
Toruń jest przepiękny, ten budynek obrośnięty mnie zauroczył. CUDO

Toruń jest przepiękny, ten budynek obrośnięty mnie zauroczył. CUDO
- krzysiek86

- Kontakt: