Powiem Wam, że takiej mini nigdy jeszcze nie widziałam
 Powiem Wam, że takiej mini nigdy jeszcze nie widziałam   Jak ją złapałam to jej nie wypuściłam z ręki i tak się cieszyłam, że się poślizgnęłam na płytkach w markecie
 Jak ją złapałam to jej nie wypuściłam z ręki i tak się cieszyłam, że się poślizgnęłam na płytkach w markecie   Ale mój TŻ mnie złapał na szczęście
 Ale mój TŻ mnie złapał na szczęście  

Powiem Wam, że takiej mini nigdy jeszcze nie widziałam
 Powiem Wam, że takiej mini nigdy jeszcze nie widziałam   Jak ją złapałam to jej nie wypuściłam z ręki i tak się cieszyłam, że się poślizgnęłam na płytkach w markecie
 Jak ją złapałam to jej nie wypuściłam z ręki i tak się cieszyłam, że się poślizgnęłam na płytkach w markecie   Ale mój TŻ mnie złapał na szczęście

,ale rozumiem.ja znajac moje szczescie pewnie bym kolano skrecila(3 raz to samo oczywiscie
 ,ale rozumiem.ja znajac moje szczescie pewnie bym kolano skrecila(3 raz to samo oczywiscie   )
 )
Może jak przekwitnie to ją przesadzęactus pisze:O kurczefantastyczna!!!!

Na razie jej nie ruszaj moze
 Aczkolwiek ten mech jest taki, że w ogóle nie widzę korzeni
 Aczkolwiek ten mech jest taki, że w ogóle nie widzę korzeni   

Pewnie Martusia ja przeoczyla i pojechala do PolskiCallanthe pisze:Martusiu, to jest basal keiki - sprawdziłamPowiem Wam, że takiej mini nigdy jeszcze nie widziałam
Jak ją złapałam to jej nie wypuściłam z ręki i tak się cieszyłam, że się poślizgnęłam na płytkach w markecie

Ja mam kolana do rekonstrukcji więc lepiej, żeby żadne mi się nie skręciło bo umarł w butachactus pisze:Pati

,ale rozumiem.ja znajac moje szczescie pewnie bym kolano skrecila(3 raz to samo oczywiscie
)

Lolivette pisze:Pewnie Martusia ja przeoczyla i pojechala do PolskiCallanthe pisze:Martusiu, to jest basal keiki - sprawdziłamPowiem Wam, że takiej mini nigdy jeszcze nie widziałam
Jak ją złapałam to jej nie wypuściłam z ręki i tak się cieszyłam, że się poślizgnęłam na płytkach w markecie

Gdzieś Ty znowu takie cudo dorwała? Rany, ja tu w domu to teraz tylko na internet jestem skazana
  Gdzieś Ty znowu takie cudo dorwała? Rany, ja tu w domu to teraz tylko na internet jestem skazana   a mech faktycznie dziwny, taki jak z lasu
 a mech faktycznie dziwny, taki jak z lasu   ja bym ją jednak przesadziła, nie widzisz korzeni i w ogóle nie wiadomo co to.. moja mini nie zrzuciła kwiatków po przesadzeniu, wiec tego samego Tobie życzę
  ja bym ją jednak przesadziła, nie widzisz korzeni i w ogóle nie wiadomo co to.. moja mini nie zrzuciła kwiatków po przesadzeniu, wiec tego samego Tobie życzę  

Pojechałam do Ikea, ale nic nie było ciekawego. Więc poszłam do Obi, które jest obok - znowu nic. Więc poszłam do Carrefour'a i znalazłam ją jedyną w gąszczu miniaturek z 9,90 złDufin pisze:Pati, Twoja "maleńka" jest boska!Gdzieś Ty znowu takie cudo dorwała? Rany, ja tu w domu to teraz tylko na internet jestem skazana
a mech faktycznie dziwny, taki jak z lasu
ja bym ją jednak przesadziła, nie widzisz korzeni i w ogóle nie wiadomo co to.. moja mini nie zrzuciła kwiatków po przesadzeniu, wiec tego samego Tobie życzę
 I były jeszcze trzy w wersji Midi takie jak masz w avatarze
 I były jeszcze trzy w wersji Midi takie jak masz w avatarze  
 Ten mech wygląda podejrzanie, już Ci pokazuje
  Ten mech wygląda podejrzanie, już Ci pokazuje   

Jutro, albo może jeszcze dzisiaj ją przesadzę to zobaczą ile basalek a korzonków. Jak będzie miał jakieś porządniejsze to właduję Ci w moczówkę i wyślę kurieremLolivette pisze:Zapisuje sie na dziecko
 A jak nie to jeszcze niestety musisz trochę poczekać
 A jak nie to jeszcze niestety musisz trochę poczekać   Ale jest Twój
 Ale jest Twój  

Callanthe pisze:
Loli, basalek ma dwa korzonki na razie. Jak mu jeszcze ze dwa urosną to ci dam

będę czekac z niecierpliwoscia
  będę czekac z niecierpliwoscia  Wiesz, ze to bedzie moja pierwsza mini? Nawet szklarenke jej kupie
 Wiesz, ze to bedzie moja pierwsza mini? Nawet szklarenke jej kupie 

To będzie miała lepiej u Ciebie niż u mnie
 To będzie miała lepiej u Ciebie niż u mnie   Super, cieszę się, że się cieszysz
 Super, cieszę się, że się cieszysz   Jak podrośnie dzidziuś to poproszę Cię o adres
 Jak podrośnie dzidziuś to poproszę Cię o adres  
 i świetny pomysł z tym koszyczkiem na miniaturki
  i świetny pomysł z tym koszyczkiem na miniaturki 

jest ta twoja nowa mini, te kwiatuzki sa piekne
  jest ta twoja nowa mini, te kwiatuzki sa piekne