i znalazłam w plastikach pudełko po lodach czekoladowych z Lidla
  i znalazłam w plastikach pudełko po lodach czekoladowych z Lidla   Dokładnie je oczyściłam jeszcze raz i wlałam w nie wody z dzbanka Brita do 1/3 wysokości. Wyspałam keramzyt, wsadziłam do koszyka wyłożonego agrowłókniną i resztę przysypałam keramzytem. Wszystko dobrze zrobiłam?
  Dokładnie je oczyściłam jeszcze raz i wlałam w nie wody z dzbanka Brita do 1/3 wysokości. Wyspałam keramzyt, wsadziłam do koszyka wyłożonego agrowłókniną i resztę przysypałam keramzytem. Wszystko dobrze zrobiłam?   
 A to są dwa kwiatuszki mojego Magicala. Ten pierwszy jest najstarszy i ma około 6 cm, a drugi najmłodszy, który otworzył się dzisiaj i ma zaledwie 4,5 cm
 Zauważyłam, że im młodsze kwiatki tym mniejsze. Jest różnica także w ubarwieniu. Nie wiem czy z czasem wszystkie się wyrównają
 Zauważyłam, że im młodsze kwiatki tym mniejsze. Jest różnica także w ubarwieniu. Nie wiem czy z czasem wszystkie się wyrównają  

Te nowe kwiatki na magical sa cudowne prawda?
 Te nowe kwiatki na magical sa cudowne prawda?

u mnie podobnie jest z piccolo red, najmlodsze kwiatki sa malutkie i troszke inaczej ubarwione
  u mnie podobnie jest z piccolo red, najmlodsze kwiatki sa malutkie i troszke inaczej ubarwione  

moze dlatego ze staly w salonie, teraz je zanioslam do pokoju dla storczykow poniewaz maja nowe pedziki a chce zeby im dobrze bylo
  moze dlatego ze staly w salonie, teraz je zanioslam do pokoju dla storczykow poniewaz maja nowe pedziki a chce zeby im dobrze bylo 

Dziękuję
 Dziękuję  

Wielce urodziwe kolory warżki
 Wielce urodziwe kolory warżki