Witam
Jestem na forum od 30.07.2013 r., chociaż przyznam, że jako gość bywałam w Twoim ogrodzie Zbyszku bardzo często. Wątek o takiej nazwie bardzo mnie zaciekawił, pomyślałam KTOŚ z moich stron. Ogród piękny i zadbany, nie mówiąc o roślinach, wszystko bardzo mi się podoba, piękne zdjęcia. Tak bardzo mi się podoba, że będę zaglądać i podglądać często
Pozdrawiam
Urszula
ZBYSZEK,fotki piękne,jak zwykle
Ale coś ostatnio jesteś mało aktywny na Forum ...
Rośliny od Ciebie odebrałem w dobrym stanie,jeszcze raz - dzięki
Do miłego,
Sławek
Olga u mnie tylko turnusy się zmieniają (wnuki, psy itd.) a a my z M na posterunku, letnie plany przepadły , została jesień
Sławek na kompie albo słuszne koncerty (najstarszy wnuk), albo bzdetne boysbandy (wnuczka) albo gierki typu Zombotron (młodszy drobiazg) i jak tu się dopchać
ostatnie grono resztę zjadłem
Nie dziw się że ciągle jacyś goście, bardzo smacznie i ładnie u Ciebie. Ta lilia co ją ostatnio pokazujesz jeszcze w pąkach u mnie i słabsza niż w ubiegłym roku, było18, a jest tylko16 paczków. POZDRAWIAM
Olga miałem jeszcze jej białą wersję ale chyba przepadła, u nas co chwilę ulewa i słońce a ja miedzy kroplami deszczu próbuję dokończyć pergolę- kawałek widać po prawej stronie, starą poszerzam o około metr będzie "zadaszenie" nad ścieżką wzdłuż hortensji