Tytoń też prześliczny, kiedyś też go siałam, ale teraz już miejsca brak na jednoroczne.... Tytoń powąchaj wieczorkiem.... on wtedy najpiękniej pachnie

A to co pod nimi to po prostu bajka
 A to co pod nimi to po prostu bajka  Mina mi się bardzo podoba, nawet raz ją miałem. U kruczoczarnej młódki charakter widać po złym oku i wyrazie dzioba
  Mina mi się bardzo podoba, nawet raz ją miałem. U kruczoczarnej młódki charakter widać po złym oku i wyrazie dzioba  Koszyk pasowałby mi na nosidełko dla kota, ewentualnie dla kury
  Koszyk pasowałby mi na nosidełko dla kota, ewentualnie dla kury 

Fajne tło robią dla wielokwiatowych rabat, nawet mi chodzi po głowie sobie jeszcze jakąś choineczkę dokupić (choć jak dojdę w rozważaniach do szpaleru tui to możesz mnie zgodnie z dawnymi uzgodnieniami palnąć w łeb
 Fajne tło robią dla wielokwiatowych rabat, nawet mi chodzi po głowie sobie jeszcze jakąś choineczkę dokupić (choć jak dojdę w rozważaniach do szpaleru tui to możesz mnie zgodnie z dawnymi uzgodnieniami palnąć w łeb  )
 ) 

a tytoń mam taki sam jeszcze  różnokolorowy.Liliowce przecudnej urody
 a tytoń mam taki sam jeszcze  różnokolorowy.Liliowce przecudnej urody  

...
  ...

Ja też nie wyczuwam różnicy w smaku, jedynie w  wielkości, bo czerwona starsze
 Ja też nie wyczuwam różnicy w smaku, jedynie w  wielkości, bo czerwona starsze  

gdzie ... Ty to umiesz mnie kusićW moich stronach wyplatają różne cuda z wikliny.

, a Pat pisze, że  nie wszystkie pachną
 , a Pat pisze, że  nie wszystkie pachną  

kurki musiałam skopiować i teraz będą zdobić  pulpit ... bo tak zdecydowała Mati
  kurki musiałam skopiować i teraz będą zdobić  pulpit ... bo tak zdecydowała Mati 

U Ciebie zagrodzone, to inna sprawa!
  U Ciebie zagrodzone, to inna sprawa!
 Widzę, że tę hostę, co ma prawie białe kwiatki to Ty posiadasz, a ja już się szykowałam do podzielenia swojej. Wałęsając się po Twoim, Marysiu, ogrodzie i jeszcze kilku innych stwierdziłam (Eureka!), że jest tyle pięknych jednorocznych i w ogóle, o ja gópia , ja ich nie mam. Muszę się zreformować w tym względzie. Ten Sebastian to rzeczywiście serce podbić potrafi...
 Widzę, że tę hostę, co ma prawie białe kwiatki to Ty posiadasz, a ja już się szykowałam do podzielenia swojej. Wałęsając się po Twoim, Marysiu, ogrodzie i jeszcze kilku innych stwierdziłam (Eureka!), że jest tyle pięknych jednorocznych i w ogóle, o ja gópia , ja ich nie mam. Muszę się zreformować w tym względzie. Ten Sebastian to rzeczywiście serce podbić potrafi... Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
 Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj  

Jakżeby inaczej.
 Jakżeby inaczej. 

Piękne masz kurki,no mi się w tą sobotę wykluły aż dwa kurczaczki
  Piękne masz kurki,no mi się w tą sobotę wykluły aż dwa kurczaczki   jeden biały a drugi brązowy haaahaa ....
  jeden biały a drugi brązowy haaahaa ....  Zobaczymy co druga pani kwoka mi wysiedzi.
  Zobaczymy co druga pani kwoka mi wysiedzi.