Chwastowisko...

Zdjęcia naszych ogrodów.
safe
50p
50p
Od: 11 wrz 2011, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Chwastowisko...

Post »

O ile z tyłu się wiele nie zmieniło to z frontu w końcu chyba udało mi się uporać choć częściowo z niepoliczlną ilością chwastów przy których pokrzywy były najmilsze w dotyku ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
Winston Churchill
Ogródkowe chwastowisko
safe
50p
50p

Post »

Obrazek

Obrazek

-- 28 lip 2013, o 23:17 --

I jeszcze najważniejszy obywatel

Obrazek
To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
Winston Churchill
Ogródkowe chwastowisko
safe
50p
50p

Post »

RODOS - Rodzinny Ogród Działkowy Ogrodzony Siatką - spodobało mi się i w tym roku czas wolny spędzam właśnie na RODOS. Ale to brzmi!
Tegoroczne lato sprzyja chyba jedynie osssstrej papryczce chili ;) Mam nadzieję, że zbiory będą udane. W ubiegłym roku paprykobranie zabezpieczyło moje potrzeby (a lubię więc spore są) do wiosny. Te oto wyrosły z posadzonych pestek z ususzonej zeszłorocznej partii.
Obrazek

Ze "stworzeń" ciepłolubnych i cierpiących na wodowstręt doszły (wpisując się w panujące warunki) takie opuncje. Ciekawe czy coś z nich wyjdzie. Stanowisko dla nich jest jeszcze "under construction", lub jak kto woli wersja pierwsza niepoprawiona.
Obrazek

Skojarzenia z tropikami - tygrysy. Wydanie moje botaniczne bardziej. Mięsiste mogłyby trochę więcej szkód narobić w ludziach...
Obrazek

Poza tym to na RODOS ostatnio z prac to tylko leję wodę..... ale podobno jest nadzieja..... dziwnie to zabrzmi ale CHCĘ BURZY!
Winston Churchill
Ogródkowe chwastowisko
Awatar użytkownika
bunia79
500p
500p
Od: 25 cze 2012, o 23:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No i po chwastowisku... przeminęło z wiatrem. Przepięknie się u Was zrobiło!!
Co będzie za rok? Kamienie ułożone po mistrzowsku. Świetny efekt.

Pozdrawiam. Bogusia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”