Pokaż nam kochana wszystkie
Wszystkie roślinki małe i duże.
Re: Wszystkie roślinki małe i duże.
Własnie byłam na spacerku u Ellibeli i zobaczyłam fuksje , nagle mnie olśniło, że w tym roku masz ich mnóstwo więc przybiegłam.
Pozdrawiam. Ewa
- agucha432
- 500p

- Od: 3 lis 2011, o 10:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zawitałam i ja
Slicznie i kolorowou ciebie Agatko a multiflorka cudna i duza ja mam maleńką. Kociasty cudny
Slicznie i kolorowou ciebie Agatko a multiflorka cudna i duza ja mam maleńką. Kociasty cudny
Moje doniczkowe Moje storczyki
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja też w wolnej chwili przybiegłam pooglądać Twoje cudności 
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- ewunia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Przyszłam podziwiać Twoje: ogrodowe,domowe, namiotowe
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Ależ Ty masz kolekcję lilii a ja myślałam, że ja mam ładne. 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja tu tłoku robić nie muszę, ale podziwiać będę 
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
aGATKO ,JAK MINOŁ DZIEŃ
Ja byłam na działce,ale nic nie robiłam za goraco

Ja byłam na działce,ale nic nie robiłam za goraco
-
pomidorzanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć dziewczynki
Jadzieńko,--- dzionek minął szybciutko, gorąco, i szybko, jakoś tak nie miałam na nic fazy
troszkę liści w pomidorkach poobrywałam, no i chałupkę odgruzowałam, pojechałam z wizytą do synowej
i już wieczór, dobrze że Ty nic dzisiaj nie robiłaś, bo to przecież zabójstwo dla Twoich przedsionków.
Iwonko,--- fajnie że się znalazłaś.ale ciekawe co będziesz podziwiać, teraz mam byle co, zresztą zawsze miałam, ale
teraz to kicha, pomidory, i jeszcze raz pomidorki, to moja miłość, a jak wiadomo nie zaczerwienione nie są zbyt fotogeniczne
Dorotko,--- lilii mam parę sztuk, bo grad mi wtłukł, i fuksje też- pąki, ale cebulki przetrwały, więc do następnego roczku trzeba
czekać, no trudno, mnie się na tamten świat nie śpieszy
Ewuniu7,--- fajnie że już wróciłaś i odwiedziłaś mnie, podziwiam Twój ogródek, a wycieczek to Ci zazdroszczę, mojego starego
weż gdzieś zaciągnij, to graniczy z cudem
Renatko,--- już myślałam że nie ma takiej możliwości żebyś do mnie zajrzała, a tu zonk, witam Cię ślicznie i zapraszam
oczywiście, obyś tylko nie była rozczarowana, no!!!... jakoś sobie poradzimy
Agucha432,--- witaj u mnie, zadlądam do Ciebie na sprzedażowy, więc troszkę Cię znam, zapraszam Cię oczywiście
u mnie jak widzisz cała śmietanka towarzyska forum się zbiera, więc jesteś w dobrym towarzystwie
Ewciu mewciu,--- daj spokój z żartami, to co kwitło z fuksji to pokazałam, na resztę czekam, a trzecia część wydaje mi się tak
banalna, że zastanawiam się po co ja to zamówiłam, no ale doniczki stoją, no i jak to mówi mój małż, dzięki temu się ruszam,
podlewam, żeby nie zgnić siedząc przed kompem
Renaciu1962,--- to jest begonia, oczywiście jeśli będzie to Ci wezmę, bo ta jest za mała żeby dzielić, a peperomki pokazałam po
to żebyś nie pomyślała że Cię okłamuję iż je kupiłam
także na razie mamy takie same biedronkowe piękności z
peperomek
dobrze że już te wesela Ci się skończyły, bo nudno było bez Ciebie.
Jadzieńko,--- zawsze dziękuję Ci za miłe słowo
Labeńko,--- dziękuję za pochwały, na razie dojrzewają doniczkowce, i dwa stupice
, co za rok!!!
Ewciu mewciu,--- czekam i tęsknię za fikusikiem, a z truskawkami się dogadamy, najwyżej na wiosnę mi te pięć krzaczorów
podeślesz, i nie denerwuj się, gorzej z midnight rose, oby zdążyła.
Monisiu,--- dzięki że do mnie wpadłaś, właściwie denerwuje mnie to że nie masz dla nikogo czasu, działka bardzo Cię wciągnęła
ale widoczki oczywiście są świetne, i widać ile pracy w nią wkładacie, oczywiście czekam cierpliwie na koniec sezonu
ogrodniczego, i będzie jak dawniej, będziemy odwiedzały się wszystkie u siebie w wątkach, i jakiś kontakt nareszcie będzie
bo teraz samowolka absolutna
Madziu41,---dzięki że miałaś czas do mnie wpaść, pomimo zajęcia tysiącem hoji, tym bardziej jestem Ci wdzięczna za wizytę.
W tym tygodniu byłam u Madzi, i jutro pokażę jakie super prezenty od niej dostałam, nie zrobiłam na razie zdjęć, ale jutro
tego dokonam, a cieszę się hojkami jak dziecko, także doszły mi nowe egzemplarze do przedszkola hojkowego, pewnie na
wiosnę będą już miały wygląd prawie dorosłych hojek, a na razie stoją i moczą nóżki
megagronek
Ola Polka
fasolka pojemnikowa Vilmorinu
i pelasie z nasionek

Dziękuję za uwagę

Jadzieńko,--- dzionek minął szybciutko, gorąco, i szybko, jakoś tak nie miałam na nic fazy
troszkę liści w pomidorkach poobrywałam, no i chałupkę odgruzowałam, pojechałam z wizytą do synowej
i już wieczór, dobrze że Ty nic dzisiaj nie robiłaś, bo to przecież zabójstwo dla Twoich przedsionków.
Iwonko,--- fajnie że się znalazłaś.ale ciekawe co będziesz podziwiać, teraz mam byle co, zresztą zawsze miałam, ale
teraz to kicha, pomidory, i jeszcze raz pomidorki, to moja miłość, a jak wiadomo nie zaczerwienione nie są zbyt fotogeniczne
Dorotko,--- lilii mam parę sztuk, bo grad mi wtłukł, i fuksje też- pąki, ale cebulki przetrwały, więc do następnego roczku trzeba
czekać, no trudno, mnie się na tamten świat nie śpieszy
Ewuniu7,--- fajnie że już wróciłaś i odwiedziłaś mnie, podziwiam Twój ogródek, a wycieczek to Ci zazdroszczę, mojego starego
weż gdzieś zaciągnij, to graniczy z cudem
Renatko,--- już myślałam że nie ma takiej możliwości żebyś do mnie zajrzała, a tu zonk, witam Cię ślicznie i zapraszam
oczywiście, obyś tylko nie była rozczarowana, no!!!... jakoś sobie poradzimy
Agucha432,--- witaj u mnie, zadlądam do Ciebie na sprzedażowy, więc troszkę Cię znam, zapraszam Cię oczywiście
u mnie jak widzisz cała śmietanka towarzyska forum się zbiera, więc jesteś w dobrym towarzystwie
Ewciu mewciu,--- daj spokój z żartami, to co kwitło z fuksji to pokazałam, na resztę czekam, a trzecia część wydaje mi się tak
banalna, że zastanawiam się po co ja to zamówiłam, no ale doniczki stoją, no i jak to mówi mój małż, dzięki temu się ruszam,
podlewam, żeby nie zgnić siedząc przed kompem
Renaciu1962,--- to jest begonia, oczywiście jeśli będzie to Ci wezmę, bo ta jest za mała żeby dzielić, a peperomki pokazałam po
to żebyś nie pomyślała że Cię okłamuję iż je kupiłam
peperomek
Jadzieńko,--- zawsze dziękuję Ci za miłe słowo
Labeńko,--- dziękuję za pochwały, na razie dojrzewają doniczkowce, i dwa stupice
Ewciu mewciu,--- czekam i tęsknię za fikusikiem, a z truskawkami się dogadamy, najwyżej na wiosnę mi te pięć krzaczorów
podeślesz, i nie denerwuj się, gorzej z midnight rose, oby zdążyła.
Monisiu,--- dzięki że do mnie wpadłaś, właściwie denerwuje mnie to że nie masz dla nikogo czasu, działka bardzo Cię wciągnęła
ale widoczki oczywiście są świetne, i widać ile pracy w nią wkładacie, oczywiście czekam cierpliwie na koniec sezonu
ogrodniczego, i będzie jak dawniej, będziemy odwiedzały się wszystkie u siebie w wątkach, i jakiś kontakt nareszcie będzie
bo teraz samowolka absolutna
Madziu41,---dzięki że miałaś czas do mnie wpaść, pomimo zajęcia tysiącem hoji, tym bardziej jestem Ci wdzięczna za wizytę.
W tym tygodniu byłam u Madzi, i jutro pokażę jakie super prezenty od niej dostałam, nie zrobiłam na razie zdjęć, ale jutro
tego dokonam, a cieszę się hojkami jak dziecko, także doszły mi nowe egzemplarze do przedszkola hojkowego, pewnie na
wiosnę będą już miały wygląd prawie dorosłych hojek, a na razie stoją i moczą nóżki
megagronek
Ola Polka
fasolka pojemnikowa Vilmorinui pelasie z nasionek

Dziękuję za uwagę

Pozdrawiam, Agata.
Agaciu piszesz że nie masz czasu
i ja też nie mam
mnie to jeszcze dobija że muszę się pokładać co godz,
bo nogi
może by tak ich uciąć
i wiesz co zauważyłam że hoje które stoją w kuchni nie chcą rosnąć ,czyżby dym z papierosów ;:20
Jakie pomidory matuś
ja już swoje wywalam ,porosły krzaczory pod sufit i tylko krzaczory
po dwa pomidorki się buja na nich
Agaciu miłego wekkendu
już nie mogę się doczekać kiedy przyjedziesz

Jakie pomidory matuś
po dwa pomidorki się buja na nich

- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Widzisz Agatko wszyscy zalatani, z nosem przy ziemi ryją całe dnie w ogródkach to i czasu na fo mnie
ale racja - jesienią i zimą nadrobimy. Widziałam w sprzedażowych ile to paczuszek dostałaś - oj kochana pewno znowu jakieś cudeńka
mnie korci jeszcze jedna hojka ale kurcze najpierw muszę ogarnąć te co mam i zmusić mojego M. do wywiercenia kołków w suficie
A ta lilia tak ciapata - chyba 3 zdjęcie - to czasem wirusa nie ma?
PS Ha! a ja dzisiaj na śniadanko miałam pomidorka malinowego od tatusia z działki
Buziolki mordeczko

A ta lilia tak ciapata - chyba 3 zdjęcie - to czasem wirusa nie ma?
PS Ha! a ja dzisiaj na śniadanko miałam pomidorka malinowego od tatusia z działki
Buziolki mordeczko
-
e-babcia

Nadrobie to jesienią i zima
Tymczasem moge tylko zachwycać się pieknem lili.i oczywiście pomidorkami,które naprawde cudnie pielegnujesz,Moja córka wie co mówi,bo jest specjalistą w branży pomidorowej ,ma ich pod opieką 11 tysięcy dziennie.Gdybyś mieszkała bliżej zatrudniła by Cię na kierownicze stanowisko
Miłej nocki i niedzielki
- AliWas
- 500p

- Od: 24 lut 2013, o 00:17
Agatko, widziałam...widziałam.... te śliczne skrętniki. Ten ciemno różowy jest równie ładny co ten jaśniejszy
Mało jest niebieskich kwiatków, więc ten niebieski skrętnik to taki rodzyneczek
Agatko, coś mnie ostatnio wzięło na róż.... jak tak dalej pójdzie to dojdzie do tego, że będę nosić różowe kokardki we włosach....
Twoje różowe lilie są cuuuudne
Ja mam tylko żółte ale już mi się opatrzyły...
Pomidorki wyglądają smakowicie moje koktajlowe samosiejki są jeszcze zielone a już bym sobie coś dzióbnęła....
Pelargonie mają piękne kolorki a raport z mojego kwitnienia wkrótce na PW
Pozdrawiam cieplutko

Mało jest niebieskich kwiatków, więc ten niebieski skrętnik to taki rodzyneczek
Agatko, coś mnie ostatnio wzięło na róż.... jak tak dalej pójdzie to dojdzie do tego, że będę nosić różowe kokardki we włosach....
Twoje różowe lilie są cuuuudne
Pomidorki wyglądają smakowicie moje koktajlowe samosiejki są jeszcze zielone a już bym sobie coś dzióbnęła....
Pelargonie mają piękne kolorki a raport z mojego kwitnienia wkrótce na PW
Pozdrawiam cieplutko
Alina Od sadzonki do sukcesu na...bis- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=88776
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068
-
e-babcia

Agatko coś się dzieje że nie bywasz na fo.A może zipiesz tak jak ja z goraca

-
Agapa

- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to pięknie
Takie skrętniki, że już wiem skąd ta nazwa. Bo mnie aż skręciło z zazdrości
No a pomidory
cud, miód i orzeszki
Za takie widoki to powinnaś nobla dostać. i na OIOMie pracować, cobym za szybko na zawał zazdrosny nie zeszła Ale pokazuj, to chociaż u Ciebie zobaczę jak wygląda śliczny zdrowy i niemój
pomidor, moje nie są takie piękne, ale co tam, rosną i nawet jednego swojego betaluxa już wszamałam 
Takie skrętniki, że już wiem skąd ta nazwa. Bo mnie aż skręciło z zazdrości
No a pomidory
Za takie widoki to powinnaś nobla dostać. i na OIOMie pracować, cobym za szybko na zawał zazdrosny nie zeszła Ale pokazuj, to chociaż u Ciebie zobaczę jak wygląda śliczny zdrowy i niemój
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
-
e-babcia

Skretniczki pierwsza klasa