I ta niespodzianka z pędzikiem

Czekam aż zakwitnie

A ja się wczoraj pozbyłam białego

za to czerwony zapowiada się naprawdę ciekawie
 za to czerwony zapowiada się naprawdę ciekawie  i najważniejsze, że jesteś zadowolona
 i najważniejsze, że jesteś zadowolona   chyba wezmę z ciebie przykład i zaryzykuję internetowe zakupy
 chyba wezmę z ciebie przykład i zaryzykuję internetowe zakupy 

jest piękny
 jest piękny 
Bierz, bierzvaldessa_kane pisze:Za jednolicie białymi jakoś nie przepadam ale jest się czym cieszyć skoro ma i keiki i pędzikiza to czerwony zapowiada się naprawdę ciekawie
i najważniejsze, że jesteś zadowolona
chyba wezmę z ciebie przykład i zaryzykuję internetowe zakupy

Też się cieszę, pewnie będę musiała wziąć przykład z Ciebie i też pozbyć się ich jeżeli okażą się białe, no chyba, że jeszcze gdzieś im znajdę miejscekamikami26 pisze:Ale będzie cudo
I ta niespodzianka z pędzikiem
Czekam aż zakwitnie

A ja się wczoraj pozbyłam białego

No tak, rzeczywiścieDufin pisze:oo takie kimono kupiła ostatnio tez kahim po przekwitnieniu i tez wygooglowała dokładnie taki kwiat jak Tyjest piękny
 Myślałam, że to Piccolo na początku
 Myślałam, że to Piccolo na początku 

Aniu na początku nie byłam pewna czy to dobry wątek, ale po kilku stronach nabrałam pewności.
 Aniu na początku nie byłam pewna czy to dobry wątek, ale po kilku stronach nabrałam pewności.   

Aniu jakbyś dobrze obserwowała to były dwie różne sztuki i nie gubiły listków tylko miały uszkodzenie mechaniczne (z takimi je kupiłam) i brzydko to wyglądało dlatego obcięłam,Dufin pisze:Ciku tak, ułamane listki miała ale najpierw jeden a teraz trzy wiec nie wiem na ile to mechaniczne uszkodzenia a na ile coś się złego dzieje.. a doswiadczenia z nimi nie mam dlatego wolałabym kupić okaz, którego będę pewna
 ale dobrze rozumiem Twoje obawy i na pierwszą sztukę najlepiej wybrać roślinę jaka nam się podoba.
  ale dobrze rozumiem Twoje obawy i na pierwszą sztukę najlepiej wybrać roślinę jaka nam się podoba.  

a no i folię
  a no i folię   Pytałam dziś w sklepie samochodowym ale są tylko duże arkusze, chyba 3m długości
  Pytałam dziś w sklepie samochodowym ale są tylko duże arkusze, chyba 3m długości   Może jednak kupię w castoramie taką ciętą od metra ciemną. Oglądałam też takie na przyssawkach ale musiałabym kupić dwie na jedną szybę i niefajnie by to wyglądało chyba
 Może jednak kupię w castoramie taką ciętą od metra ciemną. Oglądałam też takie na przyssawkach ale musiałabym kupić dwie na jedną szybę i niefajnie by to wyglądało chyba  
 )
)

piekne zakupy
  piekne zakupy   
   . A gdzie kupowalas takie cuda?

marta325 pisze:

piekne zakupy

a roletka też fajna, ja widziałam takie zwykłe, które się nie zwijały, Twoje są bardziej praktyczne i estetyczne
  a roletka też fajna, ja widziałam takie zwykłe, które się nie zwijały, Twoje są bardziej praktyczne i estetyczne  Phal. tetraspis x pulchra alba bardzo mi się podobał na OG a później się kapnęłam, ze ja już takiego mam od Actus tylko malucha
 Phal. tetraspis x pulchra alba bardzo mi się podobał na OG a później się kapnęłam, ze ja już takiego mam od Actus tylko malucha   bo przyglądałam się moim przedszkolakom i zauważyłam, że jeden wypuszcza drugiego  u mnie listka, czytam co to a to moja "chcica"
  bo przyglądałam się moim przedszkolakom i zauważyłam, że jeden wypuszcza drugiego  u mnie listka, czytam co to a to moja "chcica"   dobrze, ze nie kupiłam kolejnego
  dobrze, ze nie kupiłam kolejnego  Ten Phal. Canary mówisz, ze ma dużo korzonków? To dobrze bo zastanawiałam się nad nim ale właśnie korzonków nie widziałam i miałam obawy.. teraz pewnie nie wahałabym się ;) Mój Copper star tez ma pędzik, ale chyba stary, bo widać kieszonki bo kwiatach ale może kiedyś przedłuży? ;)
 Ten Phal. Canary mówisz, ze ma dużo korzonków? To dobrze bo zastanawiałam się nad nim ale właśnie korzonków nie widziałam i miałam obawy.. teraz pewnie nie wahałabym się ;) Mój Copper star tez ma pędzik, ale chyba stary, bo widać kieszonki bo kwiatach ale może kiedyś przedłuży? ;)

trzymamy kciuki!
 trzymamy kciuki!