A polecicie jakąś odmianę podobną do odmiany Czekolada? Bardzo nam posmakował, chodzi mi o odmiany z bardzo miękkim miąższem.

czekam na trzecie grono w szklarni słabo wiązał (do 4 sztuk). Na gruncie za to zaszalał na 1 gronie ok 10 pomidorów wielkości średnich jabłuszek.
  czekam na trzecie grono w szklarni słabo wiązał (do 4 sztuk). Na gruncie za to zaszalał na 1 gronie ok 10 pomidorów wielkości średnich jabłuszek.

Wodnisty ,żle się przechowywałYvona pisze:Też Ci nie posmakował?

A w smaku bardzo dobry, do przechowywania się jednak pewnie nie nadaje.
  A w smaku bardzo dobry, do przechowywania się jednak pewnie nie nadaje.
 ale mi pomidor ma smakować a nie wyglądać.
 ale mi pomidor ma smakować a nie wyglądać.

. Też mam Malachitową Szkatułkę i jest zielono-żółta i właśnie zastanawiam się, kiedy zbierać
 . Też mam Malachitową Szkatułkę i jest zielono-żółta i właśnie zastanawiam się, kiedy zbierać  .
 .
 .
 . 

a ja, w tym roku , po kilku tropikalnych ulewach i zimnie staczam boje z pomidorami niczym ten rycerz z La Manczy
  a ja, w tym roku , po kilku tropikalnych ulewach i zimnie staczam boje z pomidorami niczym ten rycerz z La Manczy  Mam tylko nadzieję, że jak Wy już zapomnicie o pomidorach ja dopiero zacznę je jeść
 Mam tylko nadzieję, że jak Wy już zapomnicie o pomidorach ja dopiero zacznę je jeść   

Marginetka pisze: Białe ślady na liściach to po cytrynianie?

. A jak tak na nie psiocze
 . A jak tak na nie psiocze  .
 .