Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażynko, nie ma powodu żebym się obrażała - przecież my tu na FO wzajemnie się inspirujemy i bardzo dobrze! :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Aguś to mi ulżyło :D
U mnie słońce daje czadu ;:3 i dzisiaj chyba tylko basen po pracy i relaksik :D
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit witaj, tak myślałam że od rana zajrzysz. Szkoda że to 7 dni zleciało tak szybko i że było tego właśnie tylko 7 dni. U mnie nic nowego. Mało czasu to i praca za bardzo nie idzie na działce. Plany tylko się ciągle powiększają :) Pogoda wspaniała. Słoneczko świeci. Też chętnie poleżałabym w basenie. Ta rabata hortensjowa to ta o której jakiś czas temu pisałaś? Że intensywnie nad nią rozmyślasz ale nie wiesz jeszcze jak eM odda kawałek trawnika? Pani w sklepie musiała być bardzo zadowolona z Twoich codziennych odwiedzin. Powinna dać Ci jakiś gratis :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj Madziu :wit
Wczoraj wieczorem już nogami przebierałam, zebym mogła usiąść i tutaj być i korzystać z netu :lol: Jutro mają zrobić w domku więc będzie mam nadzieję ok :uszy Madziu pogoda piękna więc musimy korzystać... Melduję, ze rabata zrobiona ;:180 Inspiracją do niej była rabata naszej forumowej perfekcyjnej ogrodniczki Aguniady :lol: Madziu Pani była zadowlona z ogrodniczego ale ja też bo kupuję pod warunkiem gratisu ;:306 więc troche taki sęp jestem... a jak zaniosałm jej ciasteczko to rabaty miałam zarąbiste :lol:
Zaszczepiłam Ci jeszcze Vanilkę i Limelight, mam nadzieję że się ukorzenią ;:196
Miłego dnia!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to teraz czekamy na zdjęcia :D Hortensje kocham, co widać w moim ogródku :heja
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Czekam na fotki nowej rabaty ;:65
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, widze, że jednak nie leniuchowałaś 8-)
Też czekam na fotki rabatki ;:65
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aaa no to taki układ się opłaca :) Też nie lubię korzystać z telefonu także rozumiem Cię doskonale. Oby naprawili Ci ten internet żebyś nie znikała na tak długo. Jestem przeszczęśliwa- niech się dobrze ukorzeniają hortenki ;:138 Jejku z tym dzisiejszym poniedziałkiem jestem jakaś nieprzytomna. Ewidentnie czas na kawusie. Pijemy? ;:136 Dziękuję i Tobie również miłego dzionka!
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko jak fajnie że już jesteś i widzę że urlopik dodał ci skrzydeł i energii ;:138
Ja na urlop wybieram się dopiero w drugiej połowie sierpnia ;:108
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Kochani witam wieczorkiem :D
Mam internet więc wracam do cywilizacji...

Aniu, Aguś, Reniu zdjęcia nowej rabatki będą tylko czekają na obrobienie... rozumiecie, wszystko wymaga czasu... a mi go cały czas brakuje :roll:
Miłego wieczorku Wam Kochane życzę ;:196

Madziu ja też dzisiaj chodziłam śnięta jak rybka :roll: chyba ciśnienie było kiepskie, nawet szczerze kawa mi nie pomogła... Widzisz bez internetu w dzisiejszych czasach nie jesteśmy chyba w stanie funkcjonować... w pracy dzisiejszy dzień był bardzo pracowity ale dałaś mi kopa więc ostro pracowałam, dziękuję ;:196 Spokojnej nocy!

Moniu hejka!
Chyba masz rację, że urlop dodał mi energii... Czuję się bardzo dobrze i moja głowa intensywnie myśli nad dalszymi nowymi rabatami :D Tylko nie wiem czy portfel to wytrzyma....
A gdzie wyruszasz na urlop?

Dla Was kilka słonecznych widoków:))

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:oj nie mogę... normalnie nie mogę patrzeć na te Twoje piękne hortensje! Będę musiała iść do okulisty. Niedługo oczy zostawię przy komputerze. Nie dość że masz je takie dorodne to tak pięknie wybarwione. Żurawki już widzę przycięłaś. Całkiem fajny korzeń masz w ogródku. To jeden czy masz kilka? W lesie znalazłaś? U mnie korzeni zero. Tyle lasów mam w koło i nic. Jak będę gdzieś na jakąś wycieczkę w góry jechać to się muszę na szlaku rozejrzeć. Tym sposobem chyba najprędzej coś mi w oko wpadnie. Mnie dzisiaj ta moja "kawka" też nie pomogła. Cały dzień chodzę nieprzytomna. Może jutro będzie lepiej :) Dobrze że masz już internet. Bez internetu to jak bez ręki. Jesteśmy uzależnieni od nowinek technicznych. Niestety :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Nie mogę się napatrzeć na okolice tarasu ;:oj Po prostu bajecznie miejsce ;:180 ;:180
Tulę życząc dobrej nocy ;:196
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, nie mogę się napatrzeć na twoje ogrodówki ;:oj
Cudne są!!!
Miłego dnia ;:196
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31

Post »

Grażynko
hortensje cudne ;:138 jak je zabezpieczasz na zimę ,że teraz tak pięknie kwitną :?:
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Grażynko. Jak minął Ci dzień? Muszę Ci powiedzieć że warto było przeczytać lekturę! Dużo dała mi do myślenia i dużo się zgadza ;:204
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”