, szkoda tylko, że tak późno, bo z miejscem troszkę kiepsko, ale będę intensywnie myśleć, gdzie by choć kilka jeszcze upchnąć, a skoro o nich mowa, to witam Was pięknym bukietem Nostalgii
, szkoda tylko, że tak późno, bo z miejscem troszkę kiepsko, ale będę intensywnie myśleć, gdzie by choć kilka jeszcze upchnąć, a skoro o nich mowa, to witam Was pięknym bukietem Nostalgiioraz innymi kwitnącym i zdjęciami poglądowymi ogrodu

, szkoda tylko, że tak późno, bo z miejscem troszkę kiepsko, ale będę intensywnie myśleć, gdzie by choć kilka jeszcze upchnąć, a skoro o nich mowa, to witam Was pięknym bukietem Nostalgii
 Ślicz\ny masz ten ogród,faktycznie  z miejscem krucho
  Ślicz\ny masz ten ogród,faktycznie  z miejscem krucho   ale masz mnóstwo  słonecznego  miejsca  więc  z pewnością  wygospodarujesz  go  dla  róż.
   ale masz mnóstwo  słonecznego  miejsca  więc  z pewnością  wygospodarujesz  go  dla  róż. 
   https://lh4.googleusercontent.com/-QY8e ... CF1413.JPG
  https://lh4.googleusercontent.com/-QY8e ... CF1413.JPG 
 nie wyrobiłam się z wpisem w poprzednim wątku.
 nie wyrobiłam się z wpisem w poprzednim wątku.  chciałam Ci napisać, że bardzo Ciebie podziwiam za wszystko co robisz ?..
 chciałam Ci napisać, że bardzo Ciebie podziwiam za wszystko co robisz ?..   

Nostalgia ?.
 Nostalgia ?.   ale jest też zdjęcie, które mnie bardzo zachwyciło, chodzi mi o to, gdzie rośnie Claire Marshall?., a może inna?
 ale jest też zdjęcie, które mnie bardzo zachwyciło, chodzi mi o to, gdzie rośnie Claire Marshall?., a może inna?  

Kolorowo, różnorodnie, a wszędzie idealny porządek
 Kolorowo, różnorodnie, a wszędzie idealny porządek   Gratuluję!
 Gratuluję!

Ilonko gdzieś Cię zgubiłam ale teraz nadrobiłam i jestem w szoku jak zmienił się Twój ogród
 Ilonko gdzieś Cię zgubiłam ale teraz nadrobiłam i jestem w szoku jak zmienił się Twój ogród   
  pozwól że posiedzę sobie nieco na krzesełku i jeszcze nawdycham się tych cudnych liliowo-różanych zapachów
 pozwól że posiedzę sobie nieco na krzesełku i jeszcze nawdycham się tych cudnych liliowo-różanych zapachów   

U mnie tylko wąziutkie ścieżynki
 U mnie tylko wąziutkie ścieżynki
 Masz przepiękny ogród, bardzo zadbany i pełen zdrowych, pięknych roślin. A ile kwiatów!!! Twoje róże mają bardzo zdrowe liście, jak Ty to robisz?
  Masz przepiękny ogród, bardzo zadbany i pełen zdrowych, pięknych roślin. A ile kwiatów!!! Twoje róże mają bardzo zdrowe liście, jak Ty to robisz?  

....Z pewnością jeszcze kilka sztuk ci się zmieści na rabatach
 ....Z pewnością jeszcze kilka sztuk ci się zmieści na rabatach