Moje roślinki - Beata703
Nie mam zamiaru nigdzie uciekać tylko muszę wszystkie kwiatki wynieść do mamy, a szczegulnie te nowe nabytki bo jak Wszystkie wpadniecie to zostały by mi po nich puste doniczkianoli pisze:Jakże bym mogła - Ciebie zabieram z Anabell![]()
Ciekawe czy Beatka już stara się uciec...
Pozdrawiam Beata
Doniczki też się nam przydadzą 
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Nie licz na to 
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
iiiii... w kwiatuszki. I do tego brązowe... paskudztwo

Niestety nowych roślinek na razie nie pokażę bo po pierwsze nie mam aparatu m.wziął do Francji po drugie,telefonem wychodzą nie wyrażne, po trzecie przycisk ctrl w klawiaturze nie działa,a po czwarte prawy przycisk w myszce też nie działa w ogóle po koleji wszystko w kompie mi wysiada ostatnio wymieniałam zasilacz,a za tydzień poszła mi płyta głównamuminek pisze:Superowo !! To pokaż nam wreszcie te nowe roślinki, musimy się do nich przyzwyczajać,jeśli nie będziesz nam chciała na miejscu ich pokazać:D
Ilonko, tak jak mówisz: ja już zaczynam zbierać różniste doniczki i kubeczki z myślą o przyszłym roku
Musicie trochę poczekać,a jest na co
Pozdrawiam Beata