Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20
- magenta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20
Melduję się

- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
hahaha, jak zwykle spóźnionaApril pisze:Kasiu, nie chcę cię martwić ale na trzecią już się nie załapałaś
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Agnieszko od czasu gdy jesteśmy czynnymi członkami forum to nasze inspiracje sa bogatsze, aranżacje piękniejsze i coraz bardziej przemyślane a do tego ciągle przyswajamy nowa wiedzę w czasie spacerów i rozmów. Dzieje się to samoczynnie bez wbijania trudnych nazw i zwrotów do głowy
Lato jest piękne i wyjątkowo kolorowe - jeśli chce się wszystko zobaczyć, zdążyć z planowanymi pracami a do tego żyć pełnią życia to faktycznie godzinka krótszego snu nic nie znaczy a zyskać można wiele. Twój pomysł popieram ale sama jestem rannym śpiochem, za to wieczorem nigdy nie chce mi sie spać bo moja energia tak dziwnie rozłożona,że dopiero późnym popołudniem rozpiera mnie energia.
Powodzenia.
Lato jest piękne i wyjątkowo kolorowe - jeśli chce się wszystko zobaczyć, zdążyć z planowanymi pracami a do tego żyć pełnią życia to faktycznie godzinka krótszego snu nic nie znaczy a zyskać można wiele. Twój pomysł popieram ale sama jestem rannym śpiochem, za to wieczorem nigdy nie chce mi sie spać bo moja energia tak dziwnie rozłożona,że dopiero późnym popołudniem rozpiera mnie energia.
Powodzenia.
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Aguś jak nazywa się odmiana rh tego kwitnacego na biało co sadziłas w zeszłym roku?
U mnie właśnie powtarza kwitnienie
U mnie właśnie powtarza kwitnienie
Kasiu, witaj
To Cunningham's White... zakwita jako jeden z najpierwszych i zdarza mu się powtarzać w sierpniu... Twój się trochę pospieszył, ale słonko przyświeca i jak tu nie kwitnąć ;-)
Kasik, witaj! Klepsydra z pewnością się zrealizuje... muszę to policzyć
Jolu, jesteś spostrzegawcza ;-)
Krysiu, zgadzam się z Tobą w każdym calu! Ja w tym roku obejrzałam mało forumowych ogrodów, ale jeszcze nic straconego... szykuję się na co najmniej trzy wizyty ;-) Takie przyswajanie wiedzy jest najprzyjemniejsze... przez praktykę i niewymuszoną wymianę cennych informacji... kiedyś dziwiłam się, że dziewczyny znają tyle różanych imion, a tymczasem sama obecnie nie mam najmniejszego problemu z zapamiętywaniem.
Śpiochem nie jestem i rano mam najwięcej energii... paradoksalnie lubię też długo posiedzieć, więc... mam stosunkowo mało snu... troszkę teraz nadrabiam
Pozdrawiam Cię!
Aniu, witaj! Ja także uwielbiam zaglądać do serca kwiatów, stąd od czasu do czasu pokazuję Wam zbliżenia
Bożenko, dzieńdoberek! Ciekawa jestem jak zakończą się Twoje kolejne zakupy, skoro kajet pęka od nazw... ;-) Nie martw się, każda z nas ma wiele zachcianek - grunt to powoli, we własnym tempie, je spełniać! Serdeczności, A.
Monia, witaj kochana
Parę fotek na popołudnie:

Kasik, witaj! Klepsydra z pewnością się zrealizuje... muszę to policzyć
Jolu, jesteś spostrzegawcza ;-)
Krysiu, zgadzam się z Tobą w każdym calu! Ja w tym roku obejrzałam mało forumowych ogrodów, ale jeszcze nic straconego... szykuję się na co najmniej trzy wizyty ;-) Takie przyswajanie wiedzy jest najprzyjemniejsze... przez praktykę i niewymuszoną wymianę cennych informacji... kiedyś dziwiłam się, że dziewczyny znają tyle różanych imion, a tymczasem sama obecnie nie mam najmniejszego problemu z zapamiętywaniem.
Śpiochem nie jestem i rano mam najwięcej energii... paradoksalnie lubię też długo posiedzieć, więc... mam stosunkowo mało snu... troszkę teraz nadrabiam
Pozdrawiam Cię!
Aniu, witaj! Ja także uwielbiam zaglądać do serca kwiatów, stąd od czasu do czasu pokazuję Wam zbliżenia
Bożenko, dzieńdoberek! Ciekawa jestem jak zakończą się Twoje kolejne zakupy, skoro kajet pęka od nazw... ;-) Nie martw się, każda z nas ma wiele zachcianek - grunt to powoli, we własnym tempie, je spełniać! Serdeczności, A.
Monia, witaj kochana
Parę fotek na popołudnie:

Zapisuję byś mi nie zaginęła
bo twój raj lubię oglądać
bo twój raj lubię oglądać
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
Dario, cieszę się, że zajrzałaś! Ostatnio mniej Cię na forum 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Jak pięknie powiedziane..aguniada pisze:(...) Ja także uwielbiam zaglądać do serca kwiatów, stąd od czasu do czasu pokazuję Wam zbliżenia
Aguś, hortensje niesamowicie zaawansowane u Ciebie, a że masz móstwo pięknych odmian to jest co podziwiać
Gracilllimus prezentuje się cudnie..dobrze, że mi wstydu nie robi
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Leonardo da Vinci Blanche ładny po rozwinięciu kwiatka.
Jest bialutki czy kremowy?
-
borowina
- 200p

- Od: 3 lip 2011, o 23:26
Agnieszka nie nadążam, tak szybko powstają nowe wątki
Na koniec dnia z przyjemnością pospacerowałam po Twoim zakątku.
Majeczko, mnie też biały Leoś bardzo ujmuje... jest zdecydowanie kremowy w odcieniu...
Kasiu, hortensje rzeczywiście rozwijają się w niesamowitym tempie... niektóre mają już pokaźne kwiatostany! Te, sadzone w ubiegłym roku, zbudowały obszerne krzewy - to jest to, co lubię
Gracillimus sprawuje się na szóstkę
Celinko, witam i zapraszam
Kasiu, hortensje rzeczywiście rozwijają się w niesamowitym tempie... niektóre mają już pokaźne kwiatostany! Te, sadzone w ubiegłym roku, zbudowały obszerne krzewy - to jest to, co lubię
Gracillimus sprawuje się na szóstkę
Celinko, witam i zapraszam
- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś jak można do Ciebie nie zaglądać 
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No nie mówiłam?
Jak można za Tobą nadazyć?
Ale jestem i ja. Twoje hortensje mają już spore kwiaty. Moje są liche.
Zobaczymy, czy się poprawią. Patrzyłam dzisiaj na Twojego Zebrinusa. Zastanawiam się, czy dobrze, ze go kupiłam, bo widzę, że wyrasta na olbrzyma. A ja musze mieć kompaktowe roślinki
Jak można za Tobą nadazyć?
Ale jestem i ja. Twoje hortensje mają już spore kwiaty. Moje są liche.
Zobaczymy, czy się poprawią. Patrzyłam dzisiaj na Twojego Zebrinusa. Zastanawiam się, czy dobrze, ze go kupiłam, bo widzę, że wyrasta na olbrzyma. A ja musze mieć kompaktowe roślinki
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Ja juz wczesniej wstaje i tak to nic nie daje - ze tak sobie rymne
Biegac nie biegam, bo nie lubie ale spacery uskuteczniam, bo musze Hippopotama (Filipa) odchudzic
do tego jest wymagajacy bardzo pielegnacyjnie i caly wolny czas idzie na kapiele, kremowania, smarowania, jazdy do weta i takie tam... ale jest taki slodki, ze z checia to robie 
Aguniu, piękne nowe zdjęcia. Cieszę się strasznie, że pokazujesz kolejne fazy kwitnienia Vanille Fraise, czekam z zapartym tchem na ciąg dalszy, jak na odcinek ulubionego serialu. 
Ta hortensja jest przepiękna, co za kolor!
Ta hortensja jest przepiękna, co za kolor!