warzywniak też zadbany ...cukinie
 uwielbiam pod każdą postacią...moje mniejsze twoje za chwilkę będzie można wcinać
 uwielbiam pod każdą postacią...moje mniejsze twoje za chwilkę będzie można wcinać  

Też nie raz próbowałem uprawiać, ale zawsze od razu szły w kwiaty. Kapusty to ja nigdy w żadnym ogródku nie widziałem w mojej mieścinie, każdy pomyśli po co kapustę uprawiać jak w sklepie jest za 1,50... Uprawa takiego warzywa to jest całkiem co innego. Ma się tą satysfakcję
 Też nie raz próbowałem uprawiać, ale zawsze od razu szły w kwiaty. Kapusty to ja nigdy w żadnym ogródku nie widziałem w mojej mieścinie, każdy pomyśli po co kapustę uprawiać jak w sklepie jest za 1,50... Uprawa takiego warzywa to jest całkiem co innego. Ma się tą satysfakcję 

nawet jeśli innym wyda się zupełnie zwykła... Ale okaz
 nawet jeśli innym wyda się zupełnie zwykła... Ale okaz   Chyba i ja wyruszę na grzyby w weekend...
 Chyba i ja wyruszę na grzyby w weekend... Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
 Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj  

Witaj Aniu,
  Witaj Aniu,  Ale piękny portrecik zrobiłaś swojemu tytoniowi
  Ale piękny portrecik zrobiłaś swojemu tytoniowi  na widok kalarepki
 na widok kalarepki  
 "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

u maki piękne  zresztą jak wszystko.
 u maki piękne  zresztą jak wszystko.

zupa jarzynowa z własnych warzyw to dopiero uczta dla podniebienia.
  zupa jarzynowa z własnych warzyw to dopiero uczta dla podniebienia. nie omieszkam zajrzeć
 nie omieszkam zajrzeć już kilka kalarepek schrupałam, po deszczach są bardzo soczyste
  już kilka kalarepek schrupałam, po deszczach są bardzo soczyste  

szczawik wykopuję na zimę i tak jak ty przechowuję w piwnicy, a mnoży się w zastraszającym tempie, mnóstwo cebulek rozdałam znajomym i rodzinie. Będzie mi bardzo miło
  szczawik wykopuję na zimę i tak jak ty przechowuję w piwnicy, a mnoży się w zastraszającym tempie, mnóstwo cebulek rozdałam znajomym i rodzinie. Będzie mi bardzo miło   zaglądaj kochana jeśli masz tylko ochotę
  zaglądaj kochana jeśli masz tylko ochotę  

uwielbiam kwiaty tak jak Ty
  uwielbiam kwiaty tak jak Ty 
 ja w niedziele ruszam w las
  ja w niedziele ruszam w las  

po prostu BAJECZNIE
  po prostu BAJECZNIE