Uwielbiam połączenie żółci i niebieskiego, zresztą żółty pasuje do każdego koloru tylko nie w postaci żółtej róży , no nie lubię ich i już
 choć ten zestaw jest fajny

Niecierpli i dalie też. Chyba koniec z jednorocznymi
  Niecierpli i dalie też. Chyba koniec z jednorocznymi  

Pada od wczoraj i wciąż mnie to cieszy, bo ziemia chłonie wodę jak gąbka. Może róże trochę ucierpią, ale reszta ogrodu nareszcie będzie nawodniona. Będę miała ogórki
 Pada od wczoraj i wciąż mnie to cieszy, bo ziemia chłonie wodę jak gąbka. Może róże trochę ucierpią, ale reszta ogrodu nareszcie będzie nawodniona. Będę miała ogórki 

Cześć Justynka  co słychać
 Cześć Justynka  co słychać   
  na forum też
 na forum też  

i nie choruje, przecierpisz i przejdzie
 i nie choruje, przecierpisz i przejdzie  , taki urok tych krzaczorów, taki rok....
 , taki urok tych krzaczorów, taki rok.... 

to jedyna taka żółta wariatka u mnie...chyba jednak się pozbędę
 to jedyna taka żółta wariatka u mnie...chyba jednak się pozbędę  miała to być African Queen
 miała to być African Queen  

?!
 ?! Choć z tym złotym berberysem wygląda niczego sobie
 Choć z tym złotym berberysem wygląda niczego sobie 

-  plus siewki turzycy
 -  plus siewki turzycy  

ale dodatki w żółtym kolorze jak najbardziej mi pasują. I ta rabata przy źródełku też mi się podoba
  ale dodatki w żółtym kolorze jak najbardziej mi pasują. I ta rabata przy źródełku też mi się podoba   a że masz złote tuje to Tobie te żółte lilie nie pasują ale mnie jak najbardziej
  a że masz złote tuje to Tobie te żółte lilie nie pasują ale mnie jak najbardziej   

Z życzeniami by wszystko rosło i piękniało, sprawiając Ci jak największą radość i zadowolenie
  Z życzeniami by wszystko rosło i piękniało, sprawiając Ci jak największą radość i zadowolenie   

. Mamy podobną ziemię
 . Mamy podobną ziemię  .
 .