Pozwolę sobie pokazać moje "dzieciaczki"
 Niestety, nie znam odmian i nazw ... Większość z nich kupiłam za grosze, jako odpady z których miało już nic nie wyrosnąć ;) Ale rosną i odwdzięczają się za kroplę wody i troszkę nawozu
  Niestety, nie znam odmian i nazw ... Większość z nich kupiłam za grosze, jako odpady z których miało już nic nie wyrosnąć ;) Ale rosną i odwdzięczają się za kroplę wody i troszkę nawozu 
mini czerwień... przed kwitnęciem

zaczynam szaleć...

i bummmm...

Przed... big mama , jasna... kremowa

do startu...

gotowi...

START !!!

Duża czerwień zaczyna pokazywać swój urok...

mam również dwa leniwce fioletowe
 ale jeszcze się nie otwarły...
 ale jeszcze się nie otwarły...To właśnie z nich i z azali miało już "nic nie być" a cieszą moje oko co roku obfitym kwitnieniem i chyba najdłuższym

. Jak na jednoroczne to bardzo ładnie kwitną. Zauważyłam u Ciebie tez swojego rhododendrona CATAWBIENSE ja kupiłam i posadziłam w tym roku na wiosnę i zakwitł jednym kwiatkiem
 . Jak na jednoroczne to bardzo ładnie kwitną. Zauważyłam u Ciebie tez swojego rhododendrona CATAWBIENSE ja kupiłam i posadziłam w tym roku na wiosnę i zakwitł jednym kwiatkiem   . Wiem , że w pierwszym roku nie powinno się ich nawozić. A czym Ty potraktowałeś swoje , że tak pięknie kwitną już w drugim roku ?
 . Wiem , że w pierwszym roku nie powinno się ich nawozić. A czym Ty potraktowałeś swoje , że tak pięknie kwitną już w drugim roku ?