He he to tak jak jaCiku pisze:Tyle, że ostatnio za dużo spotykam tych "miłości od pierwszego wejrzenia"

He he to tak jak jaCiku pisze:Tyle, że ostatnio za dużo spotykam tych "miłości od pierwszego wejrzenia"
marta325 pisze:He he to tak jak jaCiku pisze:Tyle, że ostatnio za dużo spotykam tych "miłości od pierwszego wejrzenia"![]()
. A do domu to jak wchodze, to najpierw oceniam, czy moge na gore z nabytkiem isc, czy musi w rowerowni poczekac
![]()
. Jak droga wolna, to laduje szybciutko na parapecie, jakby tam już od miesiecy byl
![]()
i z tego zakochania i pozazdroszczenia wysępiłam od rodziców na imieninyCiku pisze:valdessa_kane pisze: zakochałam się... co to za gatunek?
gratuluje przepięknych okazów
Miltonia, moja pierwsza i dokładniejszej nazwy nie znamTo zdjęcie jeszcze przed zakupem, do mnie dotarła już po kwitnieniu. Teraz ją reanimuję, niechcący w czasie podlewania przewróciła mi się, nie widziałam tego i pływała cała w wodzie przez jakies dobre 30 minut
nie wiem czy coś z niej będzie jeszcze ale nie poddaje się
![]()
no i prawidłowovaldessa_kane pisze:i z tego zakochania i pozazdroszczenia wysępiłam od rodziców na imieninyCiku pisze:valdessa_kane pisze: zakochałam się... co to za gatunek?
gratuluje przepięknych okazów
Miltonia, moja pierwsza i dokładniejszej nazwy nie znamTo zdjęcie jeszcze przed zakupem, do mnie dotarła już po kwitnieniu. Teraz ją reanimuję, niechcący w czasie podlewania przewróciła mi się, nie widziałam tego i pływała cała w wodzie przez jakies dobre 30 minut
nie wiem czy coś z niej będzie jeszcze ale nie poddaje się
![]()
![]()
![]()