Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII,cz.2
Jakiś dzwonek to pewne
Ale raczej nie równo listny (Campanula isophylla). Może Campanula longistyla.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Nooooo.... to może być to
Lecę czytać o jego wymaganiach. Dzięki wielkie. 
I poczytałam. Skąd ja mu skalniak wytrzasnę
Albo murek ;)
Wsadzę do skrzynki i zobaczymy co będzie
najwyżej obłożę go kamykami ;)
I poczytałam. Skąd ja mu skalniak wytrzasnę
Wsadzę do skrzynki i zobaczymy co będzie
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam na wieczorną herbatkę i jestem zachwycona sukulentowymi trzykrotkami!
A co do owadów, to wczoraj w nocy jakiś ogromny messerchmitt chciał się dostać do mojego mieszkania. Było to coś naprawdę tak głośne, prawie jak mały samolocik! I tylko "pac, pac" w szybę, szybko ze strachy zamknęłam okno... Może szerszeń? Brrrr... Niestety na mojego M. nie miałabym co liczyć w takiej sytuacji... Boi się robaków (zwłaszcza tych latających) do tego stopnia, że ucieka z pomieszczenia, gdyby jakiś szerszeń nagle wpadł. Nie przesadzam, przerabiałam to na wakacjach rok temu ;)
A co do owadów, to wczoraj w nocy jakiś ogromny messerchmitt chciał się dostać do mojego mieszkania. Było to coś naprawdę tak głośne, prawie jak mały samolocik! I tylko "pac, pac" w szybę, szybko ze strachy zamknęłam okno... Może szerszeń? Brrrr... Niestety na mojego M. nie miałabym co liczyć w takiej sytuacji... Boi się robaków (zwłaszcza tych latających) do tego stopnia, że ucieka z pomieszczenia, gdyby jakiś szerszeń nagle wpadł. Nie przesadzam, przerabiałam to na wakacjach rok temu ;)
Wybacz proszę Mandragoro ale... uśmiałam się
Do herbatki proponuję szarlotkę... właśnie stygnie
Do herbatki proponuję szarlotkę... właśnie stygnie
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Mandragora

Oj na szarlotkę zawsze z przyjemnością
Jeśli nie szerszeń, to chrabąszcz, ale jakiś po tuningu; słyszałam go nawet po zamknięciu okna :P
A mój facet wyglądał wtedy faktycznie wyjątkowo "męsko". Zwłaszcza jak kazał mi wynieść przed domek kołdrę, "bo chyba tam szerszeń się ukrył!". Wykukiwał zza drzwi, a ja, dzielna strażniczka rodziny, stałam z kołdrą niczym wojowniczy żółw ninja i pokładałam się ze śmiechu :P
Jeśli nie szerszeń, to chrabąszcz, ale jakiś po tuningu; słyszałam go nawet po zamknięciu okna :P
A mój facet wyglądał wtedy faktycznie wyjątkowo "męsko". Zwłaszcza jak kazał mi wynieść przed domek kołdrę, "bo chyba tam szerszeń się ukrył!". Wykukiwał zza drzwi, a ja, dzielna strażniczka rodziny, stałam z kołdrą niczym wojowniczy żółw ninja i pokładałam się ze śmiechu :P
Pozwolisz, że pójdę w Twoje ślady

Oczyma wyobraźni zobaczyłam Twojego M na... biwaku
8) 
Oczyma wyobraźni zobaczyłam Twojego M na... biwaku
- koniczynka

- Mandragora

- koniczynka