Mój 'tygrysek' się rozrasta z pąków

Przepiekny jest !
 Przepiekny jest !
 . Przepiękny
 . Przepiękny  

Przejrzałam cały Twój wątek. Piękna i różnorodna kolekcja
  Przejrzałam cały Twój wątek. Piękna i różnorodna kolekcja 
 zazdroszczę, że ohohohoo
 zazdroszczę, że ohohohoo     
   pozytywnie oczywiście
  pozytywnie oczywiście  )
)

A drugi reanimek zrobił mi niespodziankę i chociaż jest silny i nie widać, żeby z matką coś było nie tak wypuszcza właśnie basal keika.
 A drugi reanimek zrobił mi niespodziankę i chociaż jest silny i nie widać, żeby z matką coś było nie tak wypuszcza właśnie basal keika.   

mutancik bardzo ciekawy
 mutancik bardzo ciekawy   zazdroszczę tez pędów na Copper star, sama niedawno go sobie sprawiłam, ale póki co tylko listka nowego wypuszcza
  zazdroszczę tez pędów na Copper star, sama niedawno go sobie sprawiłam, ale póki co tylko listka nowego wypuszcza   a powiedz mi, czy one przedłużają stare pędy? Bo mój ma jeden i nie wiem czy może mnie kiedyś czymś zaskoczyć? co do basalka, też sama niedawno jednego odkryłam na moim storczyku i też jest to okaz zdrowia, więc też się w pewnej chwili zdezorientowałam ;)
 a powiedz mi, czy one przedłużają stare pędy? Bo mój ma jeden i nie wiem czy może mnie kiedyś czymś zaskoczyć? co do basalka, też sama niedawno jednego odkryłam na moim storczyku i też jest to okaz zdrowia, więc też się w pewnej chwili zdezorientowałam ;) 

Czekam na kwiatki na Cooper Star
 Czekam na kwiatki na Cooper Star   A mutant dziwny
 A mutant dziwny   ale ciekawy
  ale ciekawy   
 Dufin chyba ominęłamDufin pisze:co do basalka, też sama niedawno jednego odkryłam na moim storczyku i też jest to okaz zdrowia, więc też się w pewnej chwili zdezorientowałam ;)
 Na którym masz basalka?
 Na którym masz basalka?   

Gratuluje basalka i jaki ładny ten black
 Gratuluje basalka i jaki ładny ten black