Fuksje są faktycznie śliczne

To grzyb i niestety trzeba oberwać zarażone liście oraz użyć chemii. Jak się rozprzestrzeni trzeba się pozbyć malw i nie sadzić już w tym samym miejscu, bo zarodniki są w glebie. Jedna dobra wiadomość, ten rodzaj grzyba atakuje tylko malwy...
 To grzyb i niestety trzeba oberwać zarażone liście oraz użyć chemii. Jak się rozprzestrzeni trzeba się pozbyć malw i nie sadzić już w tym samym miejscu, bo zarodniki są w glebie. Jedna dobra wiadomość, ten rodzaj grzyba atakuje tylko malwy...
 prześliczne.
 prześliczne. 

Moje malwy zarażone ,oberwałam liście i po przekwitnięciu je wykopuję ,więcej zachodu niż przyjemności z ich widoku jak dla mnie
 Moje malwy zarażone ,oberwałam liście i po przekwitnięciu je wykopuję ,więcej zachodu niż przyjemności z ich widoku jak dla mnie 

Witaj kochana
   Witaj kochana  

Dziś zerwałam 1,5 kg fasolki szparagowej do tego kilka marchewek i będzie jutro zupka pyszna ,a resztę fasolki do słoików
    Dziś zerwałam 1,5 kg fasolki szparagowej do tego kilka marchewek i będzie jutro zupka pyszna ,a resztę fasolki do słoików   Truskawki się skończyły i pod koniec miesiąca albo na początku sierpnia posadzę nowe ,a te wykopię
  Truskawki się skończyły i pod koniec miesiąca albo na początku sierpnia posadzę nowe ,a te wykopię   Ogórki też lada dzień się zaczną i buraczki już ładne
  Ogórki też lada dzień się zaczną i buraczki już ładne