Moja mała kolekcja
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała kolekcja
żółty z różowym języczkiem już mam
bałam się, że się właśnie powtórzy.. próbowałam obczaić kwitnące storczyki, czy nie mają takiej samej nalepki, ale nic nie miały 
To szkoda. To moze dobrze jednak, ze nie bralas jak juz takiego masz. Ja jeszcze patrze po starych pedach. Jak sa super grube to bialy albo rozowy, a reszta to moze byc wszystko ;)Dufin pisze:żółty z różowym języczkiem już mambałam się, że się właśnie powtórzy.. próbowałam obczaić kwitnące storczyki, czy nie mają takiej samej nalepki, ale nic nie miały
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
a właśnie ten Redlip miał takie cieniutkie jak paluszki beskidzkie
Gdybym miała więcej miejsca to może bym się na takie niespodzianki kusiła, ale tak to wychodzę z założenia, że trochę dołożę i kupię to o czym marzę 
Dufin pisze:a właśnie ten Redlip miał takie cieniutkie jak paluszki beskidzkieGdybym miała więcej miejsca to może bym się na takie niespodzianki kusiła, ale tak to wychodzę z założenia, że trochę dołożę i kupię to o czym marzę
Tutaj te biale maja lodygi jak patyki i grubsze
Nowosci nie mam, ale co tam pochwale sie tym co mam

Na tego czekam i czekam!!

Coraz wiecej kwiatow

- marta325
- 1000p

- Od: 15 lip 2012, o 14:30
Loli obydwa sa cuuudne

A ja chyba przestanę zaglądać do Waszych wątków, Twojego i Marty. Macie takie inne te phalaenopsisy, niespotykane i zazdrość mnie zżera
Ten na pierwszej fotce po prostu obłędny
Ma niesamowity kształt płatków, i z tego też powodu podoba mnie się jeszcze bardziej.
Ten na pierwszej fotce po prostu obłędny
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Karnova
- 1000p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Piękności a ten ostatni
jakie piękne kolory
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- marta325
- 1000p

- Od: 15 lip 2012, o 14:30
Lolivette dzis nie masz sie czym chwalic (wedlug Ciebie, bo wedlug mnie jak najbardziej). Ale w niedziele, to pewnie padniemy tu z zazdrosci jak wrocisz z botanikami

DziekujeCallanthe pisze:Tsu Chiang Balm jest cudowny, pięknie wygląda i ma fantastyczne kwiaty
- Dusiaaa
- 1000p

- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
janeczka ma w zupełności racjęgianna pisze:A ja chyba przestanę zaglądać do Waszych wątków, Twojego i Marty. Macie takie inne te phalaenopsisy, niespotykane i zazdrość mnie zżera![]()
Ten na pierwszej fotce po prostu obłędnyMa niesamowity kształt płatków, i z tego też powodu podoba mnie się jeszcze bardziej.
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
marta325 pisze:Loli obydwa sa cuuudne![]()
Dziekuje
-- 8 lip 2013, o 20:10 --
każdy z nas ma w swojej kolekcji cos niesamowitego i wartego pozazdroszczeniagianna pisze:A ja chyba przestanę zaglądać do Waszych wątków, Twojego i Marty. Macie takie inne te phalaenopsisy, niespotykane i zazdrość mnie zżera![]()
Ten na pierwszej fotce po prostu obłędnyMa niesamowity kształt płatków, i z tego też powodu podoba mnie się jeszcze bardziej.
DziekujeKarnova pisze:Piękności a ten ostatnijakie piękne kolory
Mam nadzieje, ze nie padne tam z zachwytu i kasy mi starczymarta325 pisze:Lolivette dzis nie masz sie czym chwalic (wedlug Ciebie, bo wedlug mnie jak najbardziej). Ale w niedziele, to pewnie padniemy tu z zazdrosci jak wrocisz z botanikami![]()
-- 8 lip 2013, o 20:12 --
Mam nadzieje, ze uda mi sie cos upolowac wartego zawieszenia okaDusiaaa pisze: janeczka ma w zupełności racjęa te botaniki to dawkuj nam po jednym na dzień żebyśmy nie oszalały od nadmiaru cudów
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
A gdzie tam! Ja jestem nie cierpliwa, od razu chce wszystkie te śliczności zobaczyćDusiaaa pisze:a te botaniki to dawkuj nam po jednym na dzień żebyśmy nie oszalały od nadmiaru cudów
Jasne, a pozniej odwiedzac mnie przestaniesz :P
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Ooo co to to nieeeeLolivette pisze:Jasne, a pozniej odwiedzac mnie przestaniesz :PCallanthe pisze:A gdzie tam! Ja jestem nie cierpliwa, od razu chce wszystkie te śliczności zobaczyćDusiaaa pisze:a te botaniki to dawkuj nam po jednym na dzień żebyśmy nie oszalały od nadmiaru cudów