Kasiu
 .
 .Pati, były jeszcze chyba ze dwa ale gdybyś się faktycznie skusiła uważaj, bo jeden miał czarną plamkę na trzonie.
 .
 .

, ale pewnie skończy się tak, że pojadę, obejrzę i z bólem serca wrócę do domu z pustymi rękoma
 , ale pewnie skończy się tak, że pojadę, obejrzę i z bólem serca wrócę do domu z pustymi rękoma   Chyba szybciej kupię tego Liodoro, tylko nigdzie go nie ma, wykupili mi
 Chyba szybciej kupię tego Liodoro, tylko nigdzie go nie ma, wykupili mi  

Dziękuję Aniu, mój tez stoi na balkonieajania pisze:Aniu, moje katlejki wraz z nastaniem ciepłych dni wyladowały na dworze. zaczęłam też dość obficie "paść" kilkoma nawozami na przemian. Z moich obserwacji wynika, że młody przyrost musi być silny i dobrze odżywiony, żeby wydał kwiatek. Ta odmiana wypuściła kwiatek bez pochewki, prosto z młodego przyrostu. Tyle, resztę obserwuję, będę dzielić się uwagami i spostrzeżeniami.
 Powiedz mi jeszcze proszę (wiem, że pewnie jestem męcząca
 Powiedz mi jeszcze proszę (wiem, że pewnie jestem męcząca   ) czy moczysz je normalnie kiedy nie kwitną czy trzymasz je raczej sucho co jakiś czas jedynie zraszając górę?
 ) czy moczysz je normalnie kiedy nie kwitną czy trzymasz je raczej sucho co jakiś czas jedynie zraszając górę?   Kurcze, nawet dzisiaj przeglądałam takie piękne Cattleye no ale jak mam kupić i uśmiercić, to żaden to interes
 Kurcze, nawet dzisiaj przeglądałam takie piękne Cattleye no ale jak mam kupić i uśmiercić, to żaden to interes  
w OG ma być jakaś dostawa, już powoli uzupełniają asortyment a raz widziałam go nawet na allegro i poszedł za 30 parę złCallanthe pisze:No właśnie toczę walkę czy pojechać czy nie, ale pewnie skończy się tak, że pojadę, obejrzę i z bólem serca wrócę do domu z pustymi rękoma
Chyba szybciej kupię tego Liodoro, tylko nigdzie go nie ma, wykupili mi
 więc przeglądaj kochana ;)
  więc przeglądaj kochana ;)Ja jecze i jecze i co?? moze nie odpowiednio to robie?Dusiaaa pisze:oj Pati cierpwości,ja też jęczałam że nigdzie nie ma magicala i w końcu go dopadłam