Witaj Aniu ? na nową rabatkę czekam ?? i nie wychodzę?..
Nie przejmuj się czerwonymi plamkami na płateczkach. Ale dałaś czadu?.. umiesz
wydobyć całe piękno z kwiatuszka na zdjęciu.
O?.. i Tobie zawróciła w głowie Stefka?. ja się w niej
Pięknie już kwitną różyczki ? doczekałaś się. Poducha na krzesełko idealny motyw do różanego ogrodu.
Anusiu, róże śliczne ! Munstead Wood od jesieni na liście, bo kolor zniewalający. Powojniki /2 szt./ Westerplatte już rosną i cieszą kwiatami.
Bardzo spodobała mi się u Ciebie Stephanie Baronin zu Guttenberg. Ale już miałam róż nie kupować, bo kto je w jesieni wszystkie pokopcuje i pozabezpiecza ?
Wzór różany na poduszkach idealny
Aniu ja nie widzę wad w ogóle u róż, każda ma swój urok i to na każdym etapie rozwoju, nawet jak śmieci
Stephanie już dzisiaj podziwiałam w innym ogrodzie takie tam urocze! a jakbyś uzbierała za dużo nasionek jednorocznych floksów to wpisz mnie na listę bo wysiałam te kupione z torebki i nic nie wyszło, ale może warunki były nie sprzyjające
Cieszę się bardzo, że masz tak pozytywną opinię o Munstead Wood. Moja też tegoroczna ale ucierpiała w czasie "akcji eMa", z tym, że nie do końca. Zbiera się jakoś i mam nadzieję, że zakwitnie. Papageno - interesująca, moja niestety całkowicie poległa.
Piękne róże! Munstead Wood też mam od tej wiosny, trochę za wcześnie, żeby wyrobić sobie o niej zdanie...dopiero zaczyna kwitnąć. Bardzo dobrze rozumiem rezerwę w stosunku do śmiecących róż...też mi to przeszkadza, nic nie poradzę
A poduszki podpatrzyłam i chyba zmałpuję
Aniu,masz ogromną róznorodność roslin a róze przecudowne.Ciekawa jestem tej nowej rabaty,czy to są jakies specjalne obrzeża?Mam ogromna prosbe,pokaz od czasy do czasu całe rabaty dla wyobrażenia sobie roslin tam rosnących.
Te korytka na parapetach zewnetrznych bardzo mi się podobają! Coś podobnego muszę wymyśleć! Mam nawet takie rózne blaszane korytka z motywami rózanymi i lawendowymi, ale żal mi na zewnątrz
Poducha na krzesło fajna! Montuję ławkę, muszę do niej takie poduchy poszyć.
Ania, to Ty na poważnie z tą nową różanką Jestem ciekawa
A teraz przyznaj się bez bicia jak robisz zdjęcia Munstead Wood. Kolor ma zachwycający, ale za nic nie mogę go uchwycić...
Stefcia też przypadła mi do gustu
Aniu za Tobą to chyba nikt nie zdąży , w ogrodzie jak w najbardziej kolorowej i pachnącej bajce ... parapety uginaja sie od kwiecia i jeszcze poduchy do wypoczynku w róże ... nie może byc innego motywu ... przy takiej ilości róż nie ma innej opcji...
Pozdrawiam
I jest następna, której za wstawianie zdjęć na forum powinni płacić .Przepięknie u Ciebie. A te róże. Cudowne. Aniu gratulacje po ran n-ty:). I na pewno nie ostatni:).
Aniu, cóż napisać... jestem pełna podziwu dla Twoich pięknych roślin, cudnego ogrodu, no i Ciebie samej przede wszystkim! Wspaniale u Ciebie. Usiądę na tym różanym krzesełku i zapatrzę się w dal!
Jednak dobrze ze nie za często do Ciebie zaglądam -oczopląs murowany. Potrafisz z każdego kwiatka wydobyć jego piękno .Płatki podświetlone słonkiem -Miodzio . . Wielkie podziękowania za takie doznania .