Storczykowa pasja Andzi !
- Dusiaaa
- 1000p 
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczykowa pasja Andzi !
kami nie przejmuj się...najbliższą ikeę mam 120 km podobnie jak obi i LM  

=> zapraszam na storczyki po mojemu<= 
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów

- kamikami26
- 1000p 
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja do Ikei mam jakieś 250 km...  Do samej Warszawy gdzie miałabym najbliżej...Więc troszkę za daleko...Do Obi już lepiej bo "tylko"mniej więcej 50 km
  Do samej Warszawy gdzie miałabym najbliżej...Więc troszkę za daleko...Do Obi już lepiej bo "tylko"mniej więcej 50 km  

Do samej Warszawy gdzie miałabym najbliżej...Więc troszkę za daleko...Do Obi już lepiej bo "tylko"mniej więcej 50 km
- Dusiaaa
- 1000p 
uułaaa no to sporo  u mnie coś przebąkują że niby ma być obi zamiast realu ale wspominali też o auchan więc w końcu nie wiem
 u mnie coś przebąkują że niby ma być obi zamiast realu ale wspominali też o auchan więc w końcu nie wiem   dobrze chociaż że biedronki mam lidle
 dobrze chociaż że biedronki mam lidle  

u mnie coś przebąkują że niby ma być obi zamiast realu ale wspominali też o auchan więc w końcu nie wiem
 u mnie coś przebąkują że niby ma być obi zamiast realu ale wspominali też o auchan więc w końcu nie wiem   dobrze chociaż że biedronki mam lidle
 dobrze chociaż że biedronki mam lidle  

Stawiam na Auchan, bo kilka miesięcy temu wykupili Reala.

- kamikami26
- 1000p 
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
Ja o jakimś wielkim markecie w mojej mieścinie to mogę tylko pomarzyć  

Mamy hucznie zwane duże Tesco wielkości średniej Biedronki i małe Tesco wielkości osiedlowego spozywczaka Za to Biedronki są trzy i bardzo marny wybór w każdej z nich...
 Za to Biedronki są trzy i bardzo marny wybór w każdej z nich...

Mamy hucznie zwane duże Tesco wielkości średniej Biedronki i małe Tesco wielkości osiedlowego spozywczaka
 Za to Biedronki są trzy i bardzo marny wybór w każdej z nich...
 Za to Biedronki są trzy i bardzo marny wybór w każdej z nich...Re: Storczykowa pasja Andzi !
Czasu ostatnio mało, więc pozwolę sobie od razu pokazać , co mam do pokazania  ;)  :
Na początek zapowiedź. Nie byle jaka jak dla mnie, bo to na razie pierwszy pąk na ktlejastej, wypracowany przeze mnie. Kwitnienie katlei było zawsze moim marzeniem (własne oczywiście) i myślę, że wszystko jest na dobrej drodze. Nie chciałabym zapeszać ale pąk na razie rośnie, choć bardzo powoli, ćwicząc moją cierpliwość :

A tutaj pędziki na Oncidium Twinkle 'Chian-Tzy Delight', są tylko dwa ale własne i to cieszy najbardziej ;) :

Jeszcze przypomnienie, jeden z moich ostatnich nabytków, hybrydka Phal., kwiatki rozwinięte u mnie są jaśniejsze, co mnie bardzo cieszy, bo ogromnie mi się podobają :

Trochę na biało ;) :

Na początek zapowiedź. Nie byle jaka jak dla mnie, bo to na razie pierwszy pąk na ktlejastej, wypracowany przeze mnie. Kwitnienie katlei było zawsze moim marzeniem (własne oczywiście) i myślę, że wszystko jest na dobrej drodze. Nie chciałabym zapeszać ale pąk na razie rośnie, choć bardzo powoli, ćwicząc moją cierpliwość :

A tutaj pędziki na Oncidium Twinkle 'Chian-Tzy Delight', są tylko dwa ale własne i to cieszy najbardziej ;) :

Jeszcze przypomnienie, jeden z moich ostatnich nabytków, hybrydka Phal., kwiatki rozwinięte u mnie są jaśniejsze, co mnie bardzo cieszy, bo ogromnie mi się podobają :

Trochę na biało ;) :

- 
				Callanthe
- 1000p 
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
 Nowy nabyte cudowny, bardzo mi się podoba
 Nowy nabyte cudowny, bardzo mi się podoba   Takie kwiaty lubię najbardziej
 Takie kwiaty lubię najbardziej   I oczywiście gratuluje pączusia na katlei
 I oczywiście gratuluje pączusia na katlei  
Dziękuję Pati, chciałabym pojechać znów do Ikei ale teraz wakacje i musiałabym moją Patrysię (młodsza córcia, Twoja imienniczka   ) zabrać ze sobą a Ona ma niecałe 5 lat i wszystko chce kupić
 ) zabrać ze sobą a Ona ma niecałe 5 lat i wszystko chce kupić   . Wyjazdy z Nią są bardzo męczące
 . Wyjazdy z Nią są bardzo męczące   . wszystko jest Jej potrzebne (chyba ma to po mnie
 . wszystko jest Jej potrzebne (chyba ma to po mnie   ).
 ).
Oto wspomniana :
  :

Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczony ten mało Off...

) zabrać ze sobą a Ona ma niecałe 5 lat i wszystko chce kupić
 ) zabrać ze sobą a Ona ma niecałe 5 lat i wszystko chce kupić   . Wyjazdy z Nią są bardzo męczące
 . Wyjazdy z Nią są bardzo męczące   . wszystko jest Jej potrzebne (chyba ma to po mnie
 . wszystko jest Jej potrzebne (chyba ma to po mnie   ).
 ).Oto wspomniana
 :
  :

Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczony ten mało Off...

- 
				Callanthe
- 1000p 
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Śliczna córcia, pozdrów od cioci imienniczki forumowej   Ja mam trochę więcej lat, a jak wchodzę do IKEA to też mi nagle wszystko potrzebne
 Ja mam trochę więcej lat, a jak wchodzę do IKEA to też mi nagle wszystko potrzebne  

Ja mam trochę więcej lat, a jak wchodzę do IKEA to też mi nagle wszystko potrzebne
dziękuję PatiCallanthe pisze:Śliczna córcia, pozdrów od cioci imienniczki forumowej

Callanthe pisze: Ja mam trochę więcej lat, a jak wchodzę do IKEA to też mi nagle wszystko potrzebne

Mi też, już ostatnio mówiłam do kogoś, że tam chyba powietrze jest czymś przesycane, żeby ustawiać tok myślenia na chęć posiadania
  Mi też, już ostatnio mówiłam do kogoś, że tam chyba powietrze jest czymś przesycane, żeby ustawiać tok myślenia na chęć posiadania   
    .
 .- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
o rany mam to samo   dlatego jak nie mam pieniędzy to nie jadę do ikei bo wiem, że na jednej rzeczy się nie skończy
  dlatego jak nie mam pieniędzy to nie jadę do ikei bo wiem, że na jednej rzeczy się nie skończy   a to osłonka ładna a to storczyk jakiś w oko wpadnie, a to świeczka zapachowa by się przydała, a to kubek ładny, a poduszka tez niegłupia
  a to osłonka ładna a to storczyk jakiś w oko wpadnie, a to świeczka zapachowa by się przydała, a to kubek ładny, a poduszka tez niegłupia   Córcia śliczna, pewnie po mamie
 Córcia śliczna, pewnie po mamie  

dlatego jak nie mam pieniędzy to nie jadę do ikei bo wiem, że na jednej rzeczy się nie skończy
  dlatego jak nie mam pieniędzy to nie jadę do ikei bo wiem, że na jednej rzeczy się nie skończy   a to osłonka ładna a to storczyk jakiś w oko wpadnie, a to świeczka zapachowa by się przydała, a to kubek ładny, a poduszka tez niegłupia
  a to osłonka ładna a to storczyk jakiś w oko wpadnie, a to świeczka zapachowa by się przydała, a to kubek ładny, a poduszka tez niegłupia   Córcia śliczna, pewnie po mamie
 Córcia śliczna, pewnie po mamie  
Sliczny ten nowy Aniu ,a corcia prawdziwa gwiazdeczka 

Kochani, dzisiaj pojechałam do Ikei (wiem, wiem, miałam tego nie robić   ). Oczywiście coś przytaszczyłam. Zdjęcia trochę przekłamują przede wszystkim kolor, w rzeczywistości jest taki żółto - seledynowy i ma fajnie nakrapianą warżkę :
 ). Oczywiście coś przytaszczyłam. Zdjęcia trochę przekłamują przede wszystkim kolor, w rzeczywistości jest taki żółto - seledynowy i ma fajnie nakrapianą warżkę :

Na parapecie w pokoju otworzył się różowy. Dwie osoby już prezentowały go w swoich wątkach i obie stwierdziły, że nie jest zbyt urodziwy. Ja znów wyłamię się w tej opinii, dla mnie jest bardzo ładny, z tym, że ja bardzo lubię różowe. ma fajny, rozgałęziony pokrój :\

Miłej soboty

). Oczywiście coś przytaszczyłam. Zdjęcia trochę przekłamują przede wszystkim kolor, w rzeczywistości jest taki żółto - seledynowy i ma fajnie nakrapianą warżkę :

Na parapecie w pokoju otworzył się różowy. Dwie osoby już prezentowały go w swoich wątkach i obie stwierdziły, że nie jest zbyt urodziwy. Ja znów wyłamię się w tej opinii, dla mnie jest bardzo ładny, z tym, że ja bardzo lubię różowe. ma fajny, rozgałęziony pokrój :\

Miłej soboty

Zapewnienia nałogowca: Nigdy więcej.  ...zapomniał dodać, do następnego razu...  

Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...

Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Dusiaaa
- 1000p 
Ania cytrynkowy super,taki ma kolorek idealny na lato  pięknie by wyglądał w zimie na tle śniegu za oknami,takie wspomnienie lata
 pięknie by wyglądał w zimie na tle śniegu za oknami,takie wspomnienie lata  a drugi różowy ma bardzo ładny kształt płatków i ma masę pączków
 a drugi różowy ma bardzo ładny kształt płatków i ma masę pączków  będzie robił wrażenie jak się cały rozwinie
 będzie robił wrażenie jak się cały rozwinie 

pięknie by wyglądał w zimie na tle śniegu za oknami,takie wspomnienie lata
 pięknie by wyglądał w zimie na tle śniegu za oknami,takie wspomnienie lata  a drugi różowy ma bardzo ładny kształt płatków i ma masę pączków
 a drugi różowy ma bardzo ładny kształt płatków i ma masę pączków  będzie robił wrażenie jak się cały rozwinie
 będzie robił wrażenie jak się cały rozwinie