Pauli serdecznie cie witam w moich skromnych progach
 Dziekuje za gratulacje
 Dziekuje za gratulacje   Rózyczki masz racje ciesza i kolorem i zapachem, cudne są dobrawdy ,zapraszam cześciej
  Rózyczki masz racje ciesza i kolorem i zapachem, cudne są dobrawdy ,zapraszam cześciej   
 Dorcia ogladaj kochana, jak jest na czym oko zawiesic
 Trzeba sie  nachapac tych kolorów przez sezon
  Trzeba sie  nachapac tych kolorów przez sezon   
 Dzięki za gratki

Marysiu dorwałam się wczoraj poządnie do chwasciorów i im troche dałam w skóre
 Ale jeszcze fuuura roboty przede mna
  Ale jeszcze fuuura roboty przede mna   Rózyczki dobrzesobie radza ....oby tak dalej
  Rózyczki dobrzesobie radza ....oby tak dalej   
 Aneczka juz sie wypogadza...tylkotym razem ida upały, wiec czas krótszy do podziwianbia rózyczek....i tak zle i tak nie dobrze , ze skrajnosci w skrajnosc
 Miłego
 Miłego   
 Małgosiu niezła jesteś
 Musisz troche wytelepac te zbedne kilogramki aby spadły....
  Musisz troche wytelepac te zbedne kilogramki aby spadły....  ja tez sie biore za moje ,bedzie nam razniej
  ja tez sie biore za moje ,bedzie nam razniej   

Chewdelight

Pierre de Bonnard

Purpure'a Plena Elegans

Tommelize

Acropolis

Fedra

Lidlowa jest cudna

Pozdrawiam wiosennie
 Pozdrawiam wiosennie 
 a teraz mają być powojniki, ale ja mam szlaban priorytet ściany domu!
  a teraz mają być powojniki, ale ja mam szlaban priorytet ściany domu!

Sama stworzyłaś to dzieło??? ależ pomysł
 Sama stworzyłaś to dzieło??? ależ pomysł  

Fedra? Co to za różyca?
 Fedra? Co to za różyca?

Jupi
  Jupi   ,moze pamietacie, moja znajoma ...taka starsza pani Tereska zachorowała, pprzez tydzień latalismy o lekarzach SORach itd...masakra z t a naszą służba zdrowia
 ,moze pamietacie, moja znajoma ...taka starsza pani Tereska zachorowała, pprzez tydzień latalismy o lekarzach SORach itd...masakra z t a naszą służba zdrowia  W poniedziałek przessiedzielismy na SoRze w Sosnowcu 8 godzin...po czym odesłali ja z kwitkiem do poradni, wczoraj kolejne 10 godzin jezdzenia , pan doktor wypisał złe skierowanie , nie na ten oddział,więc z powrotem do przychodni i jeszcze raz do szpitala....jak jezdze po tych szpitalach ostatnio to Bogu dziekuje ,ze jestesmy zdrowi i nie wycieramy korytarzy szpitalnych ...bo tam jest tragicznie
  W poniedziałek przessiedzielismy na SoRze w Sosnowcu 8 godzin...po czym odesłali ja z kwitkiem do poradni, wczoraj kolejne 10 godzin jezdzenia , pan doktor wypisał złe skierowanie , nie na ten oddział,więc z powrotem do przychodni i jeszcze raz do szpitala....jak jezdze po tych szpitalach ostatnio to Bogu dziekuje ,ze jestesmy zdrowi i nie wycieramy korytarzy szpitalnych ...bo tam jest tragicznie   ostatecznie Pani Tereska została w szpitalu ...w końcu , a my z Emka byłysmy przed 23 w domu....
 ostatecznie Pani Tereska została w szpitalu ...w końcu , a my z Emka byłysmy przed 23 w domu....  

A jak tam różyce? Pierre de Bonard spełnił oczekiwania?
 A jak tam różyce? Pierre de Bonard spełnił oczekiwania?