Witam serdecznie Małgosiu
Masz przepiekny ogród z ogromną ilością cudownych roślin. Do tego taki porządeczek, że aż przyjemnie się spaceruje.
Trafiłam na Twój wątek niedawno, ale tak mnie wciągneło, że jestem na etapie przeglądania Twoich wcześniejszych watków.
I tak na ile mi czas pozwala ,spaceruję sobie u Ciebie i cieszę oczy.
Małgosiu, jestem pełna podziwu dla Twojej pracowitości, bo jak zdązyłam przeczytać wszystkie prace w ogrodzie wykonujesz całkiem sama- nawet te kamienne. Do tego masz wszystko zrobione tak porządnie, dokładnie no i z gustem.
A jak jeszcze przeczytałam o ilości Twoich doniczek ,to nie pozostało mi nic innego jak tylko Ci się

ile to przeceiż dodatkowej pracy przy tym.
Ja jestem w posiadaniu ogródka działkowego ROD od 2,5 roku i dopiero pomalutku uczę się wszystkiego co związane z ogrodem.
Już zdążyłam się wciągnąć w kupowanie różnych roślinek, teraz to jest cel numer 1 podczas wszelakich zakupów
Nie mam założonego na razie swojego wątku, odważe się na to dopiero, jak juz będę coś więcej wiedziała o roslinkach i jak będzie co pokazywać.
Małgosiu pozdrawiam Cię serdecznie i jak pozwolisz będę częstym gościem u Ciebie