Świeżutki kwiatuszek, odcień taki zielonkawy bardziej.

Obiecałam sobie, że straczy mi już miniaturek...

.A tego seledynka tez teraz kupilas?Bo ten bije wszystkie na glowe
 .A tego seledynka tez teraz kupilas?Bo ten bije wszystkie na glowe 

nie mam pojęcia, te pączki rosły strasznie długo, rozwinęły się dopiero kilka dni po rozłączeniu roślin.actus pisze:Ale Ci sie ten Magical "speloricowal" hihi ,super wyglada teraz,ciekwe czemu tak

a magical jak sama nazwa mówi magiczny
 a magical jak sama nazwa mówi magiczny  nie mogę się doczekać kiedy będę mieć swojego
  nie mogę się doczekać kiedy będę mieć swojego 
 To zdjęcie jeszcze przed zakupem, do mnie dotarła już po kwitnieniu. Teraz ją reanimuję, niechcący w czasie podlewania przewróciła mi się, nie widziałam tego i pływała cała w wodzie przez jakies dobre 30 minut
 To zdjęcie jeszcze przed zakupem, do mnie dotarła już po kwitnieniu. Teraz ją reanimuję, niechcący w czasie podlewania przewróciła mi się, nie widziałam tego i pływała cała w wodzie przez jakies dobre 30 minut  nie wiem czy coś z niej będzie jeszcze ale nie poddaje się
  nie wiem czy coś z niej będzie jeszcze ale nie poddaje się 
masz racjęDusiaaa pisze:wszystkie cudnea magical jak sama nazwa mówi magiczny
nie mogę się doczekać kiedy będę mieć swojego
 cudowne kolory, to jeden z moich ulubionych
 cudowne kolory, to jeden z moich ulubionych  Nie pożałujesz:)
 Nie pożałujesz:)

Kupione wcześniej, za jakość przepraszam, zgubiłam kartę od apartu i zrobiłam telefonem.
 Kupione wcześniej, za jakość przepraszam, zgubiłam kartę od apartu i zrobiłam telefonem.

.Ten czarny to Phal Golden Peoker Black Bird.Mam identycznego ,fantastyczny jest i bardzo dlugo kwitnie
 .Ten czarny to Phal Golden Peoker Black Bird.Mam identycznego ,fantastyczny jest i bardzo dlugo kwitnie  .Mini cudna!Sliczne kolorki!Nie dziwie sie ,ze sie zakochalas.A ten gratisik to Dendr.Phalaenopsis
 .Mini cudna!Sliczne kolorki!Nie dziwie sie ,ze sie zakochalas.A ten gratisik to Dendr.Phalaenopsis 
 .I "kaczke" w tle widze
 .I "kaczke" w tle widze